Ταινίες με υπερ- ήρωες που αξίζει πραγματικά να δείτε

Μπορεί τα περισσότερα κορίτσια να τρέμουν μόνο και μόνο στο άκουσμα της κάθε καινούργιας ταινίας ή σειράς με σουπερ ήρωες, αλλά υπάρχουν και πολλές από εμάς που όχι μόνο δεν κοιτούν απ’ την άλλη κάθε φορά που είναι στο αυτοκίνητο με το αγόρι τους και θα το φέρει η κουβέντα, μα τους τραβάνε ώστε να πάνε στην πρεμιέρα. Γιατί, εσείς κορίτσια που φοράτε τις μπλούζες ‘cute but psycho, but cute’ νομίζετε ότι θα έβγαινε τέτοιο ρούχο αν δεν υπήρχε η Harley Quinn; Που δεν είναι υπερήρωας αλλά συμβάλλει. Κατά πολύ. 

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τις 7 ταινίες με υπερήρωες που οφείλεις να δεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Avengers: Age of Ultron (2015)
Τρία χρόνια μετά το επικό The Avengers, η ομάδα των υπερηρώων έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της στο  Avengers: Age of Ultron. Πολύ δυνατές μάχες και μια ταινία που σε κρατάει καθ’ όλη τη διάρκεια. Άσε που παιζούν και οι Robert και Chris (Evans, ε).

Ant-Man (2015)
Το μυρμήγκι, ακριβώς όπως και οι Guardians of the Galaxy, πήρε έναν χαρακτήρα από τη βιβλιοθήκη της Marvel και έσπασε τα ταμεία. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν λίγο χιούμορ και ένα σενάριο να σε κρατήσει.

Doctor Strange (2016)
Ο Doctor Strange είναι ο δικός μας Sherlock. Παρουσιάζοντας την απόλυτη μαγεία και πλησιάζοντας σε πωλήσεις το Iron Man ο Stephen Strange προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

σχετική κριτική της ταινίας: http://www.cretewoman.gr/el/1774/tainia-doctor-strange.php

The Crow (1994)
Ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο και το 1994, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα το κοράκι. Βασισμένο στα comics του James O’Barr, το The Crow δεν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως την κλασική ταινία φαντασίας που έχουν συνηθίσει. Όμως είναι μια φανταστική ιστορία που σε πηγαίνει στο σκοτεινό μέλλον σε μια μόνο προβολή της.

Logan (2017)
Ο Hugh Jackman ήθελε το τελευταίο του Wolverine να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στα μάτια των θεατών του. Ήθελε να κάνει κάτι που θα το θυμούνταν όλοι. Και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ήδη οι κριτικοί έχουν γράψει τα καλύτερα για το Logan. Η διαφορά του με το X-Men ή με τις κλασικές ταινίες υπερηρώων, είναι πως σε κάνει να το νιώθεις σαν μια μοντέρνα εκδοχή ενός Western.

Deadpool (2016)
Το 2016, όλοι μιλούσαν για το Deadpool. Όχι μόνο κέρδισε τους θεατές, αλλά και τους κριτικούς ταινιών, αφού ο Ryan Reynolds έβαλε την κόκκινη στολή του και υποδήθηκε τον χαρακτήρα του comic book, Wade Wilson. Δεν θα πω παραπάνω κι αν δεν το έχεις δει, να το δεις.

The Dark Knight (2008)
Για τις μουσικάρες του Christopher Nolan έχουμε γράψει. Ήρθε η ώρα να πούμε και για την ταινία (που αφιερώνουμε στην Ισμηνούτα μας), η οποία ήταν ένα από τα καλύτερα Μπατμαν στην ιστορία. Εμπνευσμένο από ιστορίες όπως το The Killing Joke και το The Long Halloween, το Dark Night ακολούθησε τον Batman στις μάχες του με τον The Joker (τον τελευταίο ρόλο του Heath Ledger). Έτσι, συνδέοντας την κλασική φιγούρα του Batman το Dark Night δεν αποτελεί απλώς μια από τις καλύτερες ταινίες υπερηρώων αλλά μια από τις καλύτερες ταινίες γενικότερα.

 

Πηγή: savoirville