Σπάει κάθε ρεκόρ η "Μάντισσα" της Μαρίνας Σάττι - 2,6 εκατομμύρια προβολές σε έξι μέρες

  • Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 21:22
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Διασκεύασε το «Θα σπάσω κούπες» και έφερε μια νέα πνοή στην ελληνική μουσική και τώρα σπάει κάθε ρεκόρ με το νέο της τραγούδι. Η Κρητικιά στην καταγωγή κατά το ήμισυ δείχνει ότι τελικά έχει μέλλον και μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το κορίτσι με τις εξαιρετικές σπουδές και το απερίγραπτο τελέντο μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο της τραγούδι και το βίντεο κλιπ.

Η Μαρίνα Σάττι, με την κρυστάλλινη, αγγελική φωνή, επιστρέφει με την «Μάντισσα» που σε έξι  μέρες από την ανάρτηση του στο youtube ξεπέρασε τις 2,6  εκατομμύρια προβολές. Η κυκλοφορία του κομματιού, σηματοδοτεί το ξεκίνημα της συνεργασίας της Μαρίνας Σάττι με το νέο digital label του Antenna Group, την 314 Records.

Για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, η Μαρίνα με την παρέα της ξεχύθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, χορεύοντας και τραγουδώντας ανάμεσα στους Αθηναίου, οι οποίοι κοίταζαν απορημένοι. Μάλιστα, η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους σταμάτησε και 25 κορίτσια, χορεύτριες και μη χορεύτριες, μαζί με τη Μαρίνα έφτιαξαν αυτό το ολόφρεσκο βίντεο.

Η χορογραφία είναι του Tasos Xiarcho και η σκηνοθεσία των kimino.

 

1 Σχόλια