Τα τρία κορίτσια του ζωδιακού που κινδυνεύουν να χωρίσουν την Άνοιξη

  • Παρασκευή, 6 Μάρτιος 2020 15:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει την Άνοιξη με τον έρωτα, αφού η φύση ξαναγεννιέται και όλα τα είδη βρίσκονται σε οίστρο και ζευγαρώνουν. Κόντρα στην τάση της εποχής όμως πάνε τα πράγματα για τρία ζώδια τα οποία εάν είναι σε σχέση κινδυνεύουν να χωρίσουν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι και να συμβεί δε χάλασε ο κόσμος, έρχεται το καλοκαίρι που είναι ωραίο να είναι κανείς ελεύθερος κι ωραίος.

Κριός: Σχεδόν πάντα δεσμευμένη, η γυναίκα Κριός κάνει πολύ υπομονή στη σχέση επειδή πιστεύει στις αμοιβαίες υποχωρήσεις καθώς και στο κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτή την Άνοιξη όμως, η υπομονή της θα τελειώσει και θα λήξει τη σχέση η οποία τελικά την ικανοποιεί λιγότερο από ότι την ταλαιπωρεί.

Καρκίνος: Η αιώνια ευαίσθητη και ερωτευμένη ύπαρξη του ζωδιακού θα πληγωθεί ακόμη μια φορά αφού η σχέση της θα φανεί κατώτερη των περιστάσεων και θα της ραγίσει την καρδιά. Μη στεναχωριέσαι Καρκίνε μου. Θα βρεθεί άλλος καλύτερος και πολύ σύντομα μάλιστα γιατί το αξίζεις.

Ζυγός: Θα τα βάλει κάτω, θα τα σκεφτεί, θα τα ζυγίσει και θα αποφασίσει ότι δεν πάει άλλο. Ούτε κλάματα, ούτε υστερίες, ούτε δράματα. Η σιδηρά κυρία θα χωρίσει πολιτισμένα και θα προχωρήσει τη ζωή της γιατί ξέρει τι αξίζει και θα το αναζητήσει. Κανένας συμβιβασμός.