Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω βουλιάζει στη θλίψη και η Ελένη ξεκαθαρίζει με τον Νικηφόρο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1 είδαμε πως: Ο Δούκας στην προσπάθεια του να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Μελέτης και ο Κλεομένης ήρθε αντιμέτωπος με αποκαλύψεις που τον συγκλόνισαν.

powered by Rubicon Project

Η Παγώνα βρέθηκε μπροστά σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στον σύζυγο της και την Ουρανία και οργισμένη την κατηγόρησε πως προσπάθησε να της κλέψει τον άντρα ενώ της δήλωσε πως είναι αποφασισμένη να κρατήσει «ζωντανό» το σπίτι της.

Η Θεοδοσία, κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να μάθει αν ο Λάμπρος ήταν αυτός που χτύπησε τον Θωμά γι’ αυτό και τον επισκέπτεται. Ο Κυπραίος δεν παραδέχτηκε πως εκείνος που τον χτύπησε ήταν ο Λάμπρος ώστε να υπερασπιστεί την τιμή της Ελένης. Ούτε όμως και το αρνήθηκε.

Η Ασημίνα αποκάλυψε στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπάθησε να της δώσει δύναμη και κουράγιο.

Ο Λάμπρος κι Θεοδοσία επισκέφθηκαν ένα γυναικολόγο με σκοπό να τους βοηθήσει να αποκτήσουν ένα παιδί. Ο γυναικολόγος παρατήρησε τη θλίψη στα μάτια της Θεοδοσίας και έδειξε στο πρόσωπο της πραγματικό ενδιαφέρον.

Η Δέσπω κι η Ρίζω ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη νύφη για τον Προύσαλη, ενώ ο Δούκας είδε στο στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη.

Η Ελένη μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του μωρού της Δρόσως αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Δρόσω προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας μετά από τα όσα της είπε η Ελένη ενώ ο Δούκας τιμώρησε τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο καθώς τον πέταξε σε λάκκο.

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο όταν βλέπουνε αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της.

Παράλληλα ο Λάμπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα, ενώ η Ανέτ πληροφορείται απ’ τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.

Η Ελένη κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τον Νικηφόρο, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του.

Αντίθετα η Ασημίνα αναστατωμένη με την συμπεριφορά της Δρόσως που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της. Ποιον απ’ τους δυο δρόμους θ’ ακολουθήσει ο Νικηφόρος;

Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουνε αναστατωθεί με την εξαφάνιση του Μελέτη… Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειας τους ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μια αναπάντεχη επίσκεψη.