Μωρό κοιτάει απειλητικά τη μαιευτήρα -Η φωτογραφία που έγινε viral

  • Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 08:30
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Οι φωτογραφίες από τη γέννηση ενός μωρού να κοιτά συνοφρυωμένο την μαιευτήρα έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Πρόκειται για τη μικρή Ιζαμπέλα Περέιρα ντε Χεσούς που γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου. Τις φωτογραφίες που έχουν γίνει ήδη viral τράβηξε ένας επαγγελματίας φωτογράφος ο οποίος όταν κλήθηκε από τα Μέσα να περιγράψει τι συνέβη είπε ότι όταν η μαιευτήρας προσπάθησε να κάνει το μωρό να κλάψει εκείνο την κοίταξε με ένα καθόλου εντυπωσιασμένο βλέμμα.

Ο φωτογράφος Rodrigo Kunstmann περιέγραψε τη στιγμή στο βραζιλιάνικο περιοδικό, Crescer, και είπε ότι η μαιευτήρας ζήτησε από το μωρό να βγάλει το πρώτο κλάμα πριν κόψει τον ομφάλιο λώρο. «Άνοιξε τα μάτια της διάπλατα, αλλά δεν έκλαψε», είπε ο Kunstmann και συνέχισε: «Ο γιατρός έπρεπε ακόμα να πει: “Κλάψε Ίζα”». Τότε σύμφωνα με τον φωτογράφο το μωρό «πήρε μία σοβαρή έκφραση και άρχισε να κλαίει μόνο αφού κόπηκε ο ομφάλιος λώρος».

Μιλώντας στην Daily Mail ο φωτογράφος δήλωσε ότι ο τοκετός είναι μία μοναδική στιγμή που αξίζει να καταγραφεί.

Ο ίδιος ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook 10 φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές στον κόσμο της μικρής Ιζαμπέλας.


Από την πλευρά της η μητέρα της Ιζαμπέλας είπε μιλώντας στο G1: «Το μωρό μου γεννήθηκε θαρραλέο». «Είναι ήδη meme. Πάντα συνοφρυώνει το μέτωπό της όταν της αλλάζω πάνες και τη θηλάζω. Η Ιζαμπέλ έπρεπε να γεννηθεί στις 20 του μήνα,αλλά διάλεξε τη μέρα δείχνοντας την προσωπικότητά της».
Πηγή: iefimerida.gr