Πώς θα διατηρήσεις τα φρύδια αψεγάδιαστα χωρίς τσιμπιδάκι

  • Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 09:05
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Η περιποίηση και η φροντίδα των φρυδιών αποτελεί μια από τις πιο βασικές προτεραιότητες για κάθε γυναίκα. Οι τεχνικές που έχουν δημιουργήσει οι experts για τέλειο σχήμα και χρώμα αμέτρητες. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις εκείνες που δεν προλαβαίνεις να κλείσεις το ραντεβού σου, γιατί η ατζέντα σου είναι ασφυκτικά γεμάτη με υποχρεώσεις;

Πριν απογοητευτείς και σε πιάσει πανικός, ότι προσπαθώντας να τα κρατήσεις σε μια αξιοπρεπή κατάσταση, μπορεί να τα καταστρέψεις, υπάρχει ένα beauty trick που θα σου λύσει τα χέρια. Είναι ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχει στο νεσεσέρ σου είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο και να καλύψει αυτή την ανάγκη σου.

Το συγκεκριμένο trick στηρίζεται στη χρήση τόσο του concealer, που είναι γνωστό για την ιδιότητα του να καλύπτει τους «μαύρους» κύκλους κάτω από την περιοχή των ματιών και να φωτίζει το βλέμμα, όσο και μιας σκιάς ματιών που θα είναι έναν τόνο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των φρυδιών.

Στην ουσία πρόκειται να δημιουργήσεις ένα εφέ τέλειου φρυδιού και να καλύψεις τις τριχούλες που έχουν βγει.

Δες πώς:

Εφάρμοσε λίγη ποσότητα concealer με ταμποναριστές κινήσεις στο τόξο των φρυδιών, πάνω ακριβώς σε αυτές τις μικρές τρίχες. Άπλωσέ το ομοιόμορφα, κάνοντας blending.

Εφάρμοσε στη συνέχεια λίγη ποσότητα από την σκιά στην κορυφή των φρυδιών, ακριβώς πάνω από την εσωτερική γωνία των ματιών.

Χτένισε τα φρύδια προς τα κάτω, ώστε να εμφανιστούν τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις τρίχες και γέμισέ τα με τη σκιά.

Ετοιμη!

marieclaire.gr