Άγριες Μέλισσες: Οι αποκαλύψεις που θα κλονίσουν την Ασημίνα

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» καθώς οι αποκαλύψεις για το μωρό της Δρόσως θα κάνουν την Ασημίνα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα με το MY TV και το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, η Μυρσίνη με χαρά μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα φύγουν για το Παρίσι χωρίς να γνωρίζει όμως ακόμη τον πραγματικό λόγο που τους κρατάει στο Διαφάνι.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και να κρύβει από την Ασημίνα την αλήθεια. Νιώθει πως έτσι την κοροϊδεύει περισσότερο και της ζητάει να μιλήσουν.

Ο Νικηφόρος βρίσκει το θάρρος και της εξομολογείται πως έκανε έρωτα με τη Δρόσω και πως το παιδί που περιμένει η κοπέλα είναι δικό του.

Η Ασημίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και καταρρέει, ακούγοντας πως οι άνθρωποι που αγαπά περισσότερο στη ζωή της την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που εκείνη έμαθε ότι η ίδια ίσως δεν γίνει ποτέ μάνα. Η Ασημίνα, τότε, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών βρίσκοντας καταφύγιο στην Ουρανία, αφού ούτε στο πατρικό της θέλει να πάει...