Ξεπέρασαν τις 10.000 οι αιτήσεις συμμετοχής για το Big Brother

Τους 10.000 έχουν ξεπεράσει οι πολίτες που θέλουν να μπουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και να κλειστούν εκεί για 15 εβδομάδες.

Την Τρίτη, υστερα από αυστηρό ξεσκαρτάρισμα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική υγεία των παικτών, έγινε η προεπιλογή 40 υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Το Big Brother, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Μαρτίου ή την Κυριακή 15 Μαρτίου και στο σπίτι θα μπουν 16 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι σύμφωνα με φήμες θα πληρώνονται με 1.200 ευρώ τον μήνα.

Σε εργοστάσιο στα Σπάτα
Το σπίτι του Big Brother θα στηθεί ως προκάτ στον χώρο ενός εργοστασίου στα Σπάτα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμη τοποθετεί. Η παραγωγή είναι εσωτερική του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και οι φήμες θέλουν να κοστίζει 3.500.000 ευρώ. Παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης ενώ για τη φωνή του «Μεγάλου Αδερφού» λέγεται πως θα επιλεγεί ο ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Ράμος.

Την Τρίτη, το κανάλι του Φαλήρου παρουσίασε το τρέιλερ του νέου reality με κεντρικό σύνθημα: «Ώρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το».

newsbeast.gr