Τα τρία τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου

  • Πέμπτη, 6 Φεβρουάριος 2020 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μπορεί κάποια ζώδια να έχουν επιτυχίες στον έρωτα αυτόν τον μήνα, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα που ο Φεβρουάριος τους υπόσχεται τύχη σε όλους τους τομείς. Στις 9 Φεβρουαρίου, έχουμε πανσέληνο στον παιχνιδιάρικο Λέοντα, λίγες μέρες πριν από τη συνάντηση του Αρη με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Στις 16 Φεβρουαρίου, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, ο Ηλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς, δύο μέρες μετά, ενώ στις 23 Φεβρουαρίου θα έχουμε και νέα σελήνη.

Παρά το χάος στους πλανήτες, τρία ζώδια αναμένεται να περάσουν έναν φανταστικό Φεβρουάριο. Ποια είναι αυτά;

Το ζώδιο του Διδύμου

Ο Ηλιος στον επαναστάτη Υδροχόο στον 9ο οίκο, αυτόν της επέκτασης και τον ταξιδιών σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Είτε σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι, είτε να ασχοληθείτε με τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας, φαίνεται πως επικεντρώνεστε στους προσωπικούς σας στόχους.

Μπορεί ο κυβερνήτης σας να γυρνά ανάδρομος στον τομέα της καριέρας, ωστόσο, μην πανικοβληθείτε. Καθίστε και να επανεξετάστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, τώρα είναι κατάλληλη στιγμή.

Το ζώδιο του Ζυγού
Αγαπητοί Ζυγοί, ετοιμαστείτε! Η ώρα να λάμψετε, έφτασε, καθώς ο ήλιος κινείται στον 5ο οίκο της φήμης, της αναγνώρισης και του ρομαντισμού. Με τον Ερμή και τη μετακίνηση του Ηλιου στους Ιχθείς μέσα από τον 6ο οίκο σου που είναι της υγείας, της συνήθειας και της κοινωνικής υπηρεσίας, πιθανότατα θα συμμετέχετε σε πολλές καλές πράξεις.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα θα ταρακουνήσει τον 11ο οίκο της φιλίας και της δικτύωσης και θα σου φέρει εκτός από κλείσιμο υποθέσεων και διαύγεια μαζί με ελπίδα, ευχές και όνειρα. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι στον τομέα των σχέσεων οπότε θα υπάρχει πολύ πάρε-δώσε.

Το ζώδιο του Υδροχόου
Ο Ουρανός βρίσκεται σε ευθεία και αυτό είναι καλό από μόνο του. Ωστόσο, ο Ερμής θα μπει στον 2ο οίκο σου που είναι των οικονομικών και της αυτογνωσίας στις αρχές του μήνα πριν γυρίσει ανάδρομος οπότε θα σας απασχολήσουν ζητήματα εξόδων, η ικανότητα του να βγάζετε χρήματα και γενικά θέματα αυτοπεποίθησης. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα θα ταράξει τον τομέα των σχέσεων και θα φέρει και σε εσάς το τέλος σχέσεων και ικανότητα να συμβιβαστείτε με δικούς σας ανθρώπους.
Πηγή: iefimerida.gr