Ντύθηκε νυφούλα για 5η φορά η Πάμελα Άντερσον

Ήταν πριν από 30 χρόνια που ο παραγωγός Τζον Πίτερς είπε στην Πάμελα Άντερσον ότι σε 30 χρόνια η διαφορά ηλικίας τους δεν θα έχει σημασία και μάλλον αυτό ήταν προφητικό, καθώς μετά την πρόσφατη και μυστική επανασύνδεσή τους ήρθε και ο γάμος τους.

Έτσι, η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε για πέμπτη φορά και γαμπρός ήταν ένας άνδρας που έβγαινε μαζί του πριν από 30 και πλέον χρόνια, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Όπως έγραψε Page Six, η 52χρονη Πάμελα είπε “I do” στον 74χρονο Πίτερς σε μία τελετή στο Μαλιμπού την Κυριακή, η οποία έγινε υπό απόλυτη μυστικότητα. Στο πλευρό της πρώην σταρ του Baywatch ήταν οι δύο γιοι της.

Ο Τζον Πίτερς έγινε γνωστός για τις ταινίες “Flashdance”, “Οι μάγισσες του Ίστγουικ” και “Μπάτμαν”. Οι δυο τους έχουν μακρόχρονη ιστορία καθώς η σχέση τους χρονολογείται πριν από 30 χρόνια, όταν γνωρίστηκαν στην έπαυλη του Playboy και η Πάμελα ήταν το αγαπημένο κουνελάκι του Χιου Χέφνερ. Σύμφωνα με το HR, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε πρόσφατα.

“Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Μπορούσα να διαλέξω, αλλά για 35 χρόνια ήθελα μόνο την Πάμελα” είπε ο παραγωγός της ταινίας “Ένα αστέρι γεννιέται”. “Με κάνει ατίθασο με την καλή έννοια” πρόσθεσε και σημείωσε: “Η Πάμελα ποτέ δεν κατάλαβε τις προοπτικές της ως καλλιτέχνιδα. Δεν έχει λάμψει ακόμη με τον πραγματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σ’ εκείνη απ’ όσα βλέπει το μάτι αλλιώς δεν θα την αγαπούσα τόσο”.

Πρώην σύζυγοι της Άντερσον είναι οι ροκσταρ Τόμι Λι με τον οποίο έχει δύο γιους, τον αστέρα της Country μουσικής Κιντ Ροκ, τον επιχειρηματία Ρικ Σάλομον τον οποίο παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πιο πρόσφατος δεσμός της ήταν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Αντίλ Ραμί.

Play Video
Από την πλευρά του ο Πίτερς ήταν παντρεμένος στην αρχή του ’70 με τη Λέσλι Αν Γουόρεν, ενώ μετά προχώρησε στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Ήταν επίσης παντρεμένος με την παραγωγό Κριστίν Φορσάιθ Πίτερς, η οποία και ήταν παρούσα στον γάμο με τις κόρες της Κάλεϊ και Σκάι. Η κόρη του Πίτερς Κένταϊλ ήταν επίσης κοντά του.

Όσο για την πρώτη τους συνάντηση στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ο Πίτερς είπε: “Μπήκα μέσα και είδα έναν μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Πάμι. Ήταν γύρω στα 19. Ήξερα ότι θα γίνει μεγάλο αστέρι” είχε πει στο Hollywood Reporter εκείνη την εποχή και είχε προσθέσει: “Καταλήξαμε να ζούμε μαζί. Φυσικά ο Χέφνερ την αγαπούσε και έβλεπε την ομορφιά της. Η Πάμελα ήταν ένα κορίτσι που χωρίς μακιγιάζ ήταν πανέμορφη. Ήταν πανέξυπνη και πολύ ταλαντούχα. Προσπάθησα να την πείσω να μην κάνει Playboy. “Μην το κάνεις, κάνε μια σοβαρή καριέρα” της είπα και μου απάντησε “είσαι τρελός”. Ήθελε να κάνει Playboy και έγινε εξώφυλλο 13 φορές”.

Ο Πίτερς πλήρωσε τα μαθήματα υποκριτικής και χορού και φωνητικής βοηθώντας τη να χτίσει την καριέρα της. Ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος ήταν στο σόου “Home Improvement” και μετά έπαιξε τη ναυαγοσώστρια C.J. Parker στο Baywatch και τότε η καριέρα της απογειώθηκε. Ο Πίτερς της πρότεινε να τον παντρευτεί αλλά εκείνη αρνήθηκε και αυτός της είπε: “Σε 30 χρόνια η διαφορά ηλικίας δεν θα σημαίνει τίποτα”.

Πηγή: enikos.gr