Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» είδαμε ότι: Ο Μιλτιάδης εμφανίστηκε στο σπίτι του Δούκα και απαίτησε να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Η συζήτηση ανάμεσα στα δυο αδέρφια γρήγορα παρεκτράπηκε και οι δυο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια.

Στο σπίτι του Τόλλια η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ενώ η Παγώνα δείχνει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στη θλίψη.

Η Ανέτ μετακόμισε στο σπίτι του Μιλτιάδη χωρίς να αποκαλύψει στα ανίψια της τον λόγο που την οδήγησε στο να πάρει την απόφαση αυτή.

Ο Δούκας θέλοντας να δώσει ένα μάθημα στην αδερφή του, έδωσε εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Στο χωριό, μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας ότι η Ελένη προσπάθησε να ξελογιάσει τον Λάμπρο, τα κουτσομπολιά έχουν φουντώσει.

Η Ελένη, αποκάλυψε στις αδερφές της πως τα συγκεκριμένα κουτσομπολιά δεν είναι εντελώς αβάσιμα και η Ασημίνα απογοητεύεται από όσα ακούει από την αδερφή της.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα καθώς η Ελένη δεν έχει σκοπό να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά οπότε και δίνει εντολή θανάτου στον Μελέτη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»;

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται.

Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό. Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης μετά την εντολή του Δούκα στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο.