Τα 5 ζώδια που είναι πολύ μεγάλοι ψεύτες

  • Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ψέματα, ψέματα, ψέματα. Όλοι λένε ψέματα, μην γελιόμαστε δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν λέει. Το θέμα, όμως, είναι, ποιοι είναι οι επαγγελματίες του είδους.

Ευτυχώς, τα ζώδια και σε αυτό το ερώτημα έχουν την απάντηση.

Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι οι γνωστοί ψεύτες του ζωδιακού. Δεν θα διστάσουν να πουν το ψεματάκι τους πανεύκολα για να αποφύγουν μια συνάντηση, ένα ραντεβού, ένα κάλεσμα. Δηλαδή θα πουν εύκολα ψέμα για τα καθημερινά και απλά, αλλά δεν θα κολώσουν να πουν και μεγαλύτερα ψέματα όταν χρειαστεί. Γενικά, τους Διδύμους δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.

Καρκίνος Ο Καρκίνος δεν είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο. Είναι, μάλιστα, μεγάλοι δεξιοτέχνες στο ψέμα και δύσκολα μπορείς να τους πιάσεις. Θα σε ξεγελάσουν εύκολα. Και σίγουρα είνα αρκετά υπερβολικοί. Οταν ακούτε μια ιστορία από το στόμα ενός καρκίνου πιστέψτε τα μισά, τα περισσότερα είναι από το μυαλό του.

Λέων Ο Λέων θέλει πάση θυσία να προστατέψει το εγώ του. Ιδιαίτερα όταν νιώσει ανασφάλεια, το Λιοντάρι θα το πει το ψέμα του. Το καλό με τους Λέοντες είναι ότι τα ψέματά τους τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Τους καταλαβαίνουν. Αλλά και οι ίδιοι συχνά προδίδονται. Οταν λένε ψέματα είναι νευρικοί και αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια.

Ζυγός Ο Ζυγός δεν είναι ότι λέει ψέματα, αλλά αποφεύγει να πει την αλήθεια. Και κυρίως ο Ζυγός λέει ψέματα για να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες. Αν συλλάβετε έναν Ζυγό να λέει ψέματα πείτετό του ευγενικά. Πείτε του επίσης ότι η αποφυγή της αλήθειας δεν είναι και η καλύτερη συναισθηματική θωράκιση.

Σκορπιός Οι Σκορπιοί ναι λένε αρκετά ψέματα και το σημαντικότερο είναι ότι ξέρουν πώς να τα καλύπτουν. Οι Σκορπιοί ξέρουν πώς να θάβουν την αλήθεια χωρίς να τους καταλαβαίνει κανείς.