Αυτά θα είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2020

  • Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Στην Αστρολογία, κάθε αστέρι και κάθε πλανήτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις διαδρομές των ζωδίων στον ουρανό, σχηματίζουν πτυχές και επηρεάζουν την τύχη τους για την υπόλοιπη χρονιά. Κάθε φορά που μιλάμε για τυχη, μιλάμε για τον Δία.

Ο Δίας είναι ο γιγαντιαίος πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος που ρυθμίζει το σημάδι του Τοξότη και σχετίζεται με τη χαρά και την αισιοδοξία. Σε αντίθεση με τον Δία, ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο πλανήτης της «κακής τύχης».

Και όταν λέμε κακή τύχη, εννοούμε ότι ο Δίας δουλεύει για να σου δώσει ανταμοιβές ακόμη και όταν δεν το αξίζεις, γι ‘αυτό είναι τόσο συνδεδεμένο με την “τύχη”. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος είναι και αυτός που προσφέρει οφέλη, αλλά μόνο αφού δουλέψεις αρκετά.

Αιγόκερως

Διακινδυνεύουμε να πούμε ότι το επόμενο έτος θα είναι μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής των Αιγόκερων. Θα είσαι σε θέση να επιλέξεις τους καρπούς των σπόρων που φυτεύεις εδώ και χρόνια. Όλη η προσπάθεια που θέλεις να βάλεις σε ό, τι κάνεις θα πληρωθεί τώρα.

Παρθένος

Όλες οι ευχές της ζωής μιας Παρθένου θα πραγματοποιηθούν το 2020, αλλά μπορείς να αρχίσεις να δίνεις προσοχή στην οικονομική σου πλευρά. Αν θέλεις να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάτι νέο, πήγαινε χωρίς να το σκεφτείς. Γνωρίζουμε ότι σου αρέσουν οι στρατηγικές και συχνά σκέφτεσαι πάρα πολύ πριν πάρεις μια απόφαση, αλλά αυτή τη φορά έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Ταύρος

Το τρίτο μέλος της λίστας είναι ο Ταύρος που βρίσκεται στην τρίτη θέση στον κατάλογο των πιο τυχερών ζωδίων το 2020. Ο Ταύρος είναι το μοναδικό γήινο ζώδιο που θα επηρεάσει τον Ουρανό, τον πλανήτη των απροσδόκητων γεγονότων. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος μπορεί να αισθανθεί το 2020 λίγο ανήσυχος και ενοχλημένος, αλλά για πολύ λίγο. Μην ανησυχείς για αυτή την αλλαγή (γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος μισεί το απροσδόκητο) επειδή ο Δίας και ο Κρόνος θα δουλέψουν για να σου δώσουν την τύχη που χρειάζεσαι. Το καλύτερο στοιχείο της ζωής σου το 2020 θα είναι η αγάπη. Έχεις τα πάντα για να συναντήσεις κάποιο νέο πρόσωπο, που πέρα ​​από απόλαυσή, θα βοηθήσει και την οικονομική σου ζωή.

marieclaire.gr