Έρχονται αλλαγές στο MasterChef – Πότε αναμένεται η πρεμιέρα

Μπορεί η πρεμιέρα του MasterChef να αναμένεται προς το τέλος Ιανουαρίου, ωστόσο, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες αποχωρήσεις με τους κριτές να δυσκολεύονται αρκετά, μια και το επίπεδο των φετινών παικτών είναι εξαιρετικά υψηλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το TV Έθνος, αυτός ήταν ο λόγος που δυσχέρανε το έργο των τριών σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ως προς την επιλογή παικτών σε σύνολο 6.000 αιτήσεων που κατατέθηκαν στις οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες έβαλαν τα δυνατά τους για μια θέση στο παιχνίδι, με τους κριτές να δίνουν τελικά το εισιτήριο σε εκείνους που τα… έδωσαν όλα.

Στο μεταξύ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα και οι πρώτες αποχωρήσεις έγιναν ενώ ακόμη και την περίοδο των εορτών οι επίδοξοι σεφ μαγείρεψαν στο πλαίσιο ειδικών αποστολών.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Star, φέτος οι ανατροπές θα είναι συνεχείς, εκπλήσσοντας ακόμη και τους κριτές, οι οποίοι για άλλη μια φορά θα κληθούν να δημιουργήσουν τις ομάδες τους. Σημειωτέον ότι πέρυσι μεγάλος κερδισμένος αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μια και νικητής του παιχνιδιού ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας του, ο Μανώλης Σαρρής.

Φέτος οι 21 παίκτες που έχουν επιλεγεί θα αναμετρηθούν μαγειρικά στο ίδιο πλατό με πέρυσι, με τις κουζίνες και το όλο στήσιμο να είναι το ίδιο. Η αλλαγή είναι αυτή του food beverage manager. Τα καθήκοντα του μέχρι πρότινος υπευθύνου για τη θέση αυτή, Χάρη Αντωνόπουλου, αναλαμβάνει ο σεφ Νίκος Θωμάς, ο οποίος είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση για το MasterChef Junior.

enikos.gr