Εύκολες τηγανητές τυροβόμβες!

  • Κυριακή, 5 Ιανουάριος 2020 12:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

Λαχταριστές ωραίες τυροβόμβες! Εύκολη και απλή συνταγή.

Υλικά συνταγής για τυροβόμβες
250 γρ φέτα
250 γρ κίτρινα τυριά (κασέρι, γκούντα, κεφαλογραβιέρα ή ρεγκάτο)
2 ασπράδια αυγού + 1 κρόκος
Γαλέτα
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουρ
μυρωδικά της αρεσκείας σας
αλάτι
πιπέρι
αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής για τυροβόμβες
Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, τα αβγά, τα μυρωδικά, το κορν φλάουρ, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Καλύπτουμε το μείγμα με μεμβράνη και το βάζουμε για ψυγείο για μια ώρα για να σφίξει η ζύμη.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια.
Τα περνάμε από το μπολ που έχουμε τη γαλέτα με το αλεύρι.
Τηγανίζουμε στο αραβοσιτέλαιο που το έχουμε βάλει να κάψει.
Πηγή: iefimerida.gr