Ζώδια: Τι επιφυλάσσει το 2020 – Αναλυτικές προβλέψεις για όλη τη χρονιά

  • Παρασκευή, 3 Ιανουάριος 2020 08:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά το 2020; Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά για κάθε ζώδιο τις προβλέψεις της Άντας Λεούση

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά προβλέπεται να είναι αρκετά ήρεμη και σταθερή. Μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές, αλλά μόνο αν είστε εκείνοι που τις κάνουν καθώς οι μικρές αλλαγές θα γίνουν από μόνες τους. Εάν θέλετε το 2020 να γίνει πιο συναρπαστικό θα χρειαστεί να ενεργήσετε πιο δυναμικά.

Στα μέσα Φεβρουαρίου μπορείτε να εμβαθύνετε και να εστιάσετε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να μοιραστείτε όσα γνωρίζετε με άτομα που επιθυμούν να μάθουν από εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν για να αναπτυχθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, θα στρέψει την προσοχή σας στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Πάρτε πιο σοβαρά τυχόν αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα ίσως χρειαστεί να καταναλώσετε χρόνο για να εστιάσετε και να καταλήξετε σε σχέδια και ιδέες. Θα προκύπτουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας που θα σας απογοητεύουν, αλλά ίσως θα οφείλονται σε μη διασταυρωμένες πληροφορίες ή στο ότι δεν ακούτε σωστά αυτά που σας λένε. Να είστε υπομονετικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους.

Ο κυβερνήτης σας Άρης  θα ξοδέψει σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς στο ζώδιό σας με ανάδρομη πορεία από το Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου. Ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, και απογοητεύσεων, γι’ αυτό αν έχετε προβλήματα θυμού αυτή θα είναι η στιγμή να το αντιμετωπίσετε. Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο προσεκτικά, να σκεφτείτε περισσότερο τους άλλους και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις επόμενες κινήσεις τους.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η νέα χρονιά σίγουρα δε δίνει τόση βαρύτητα στις σχέσεις σας, όσο σε άλλους τομείς της ζωής σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν προκλήσεις.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο θα χρειαστεί να δουλέψετε στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, να αφιερώσετε χρόνο στο να τους ακούτε, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζεστε. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις θα κρατήσουν ανοιχτό το μυαλό σας για να απορροφήσετε αυτά που σας λένε.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, διαχειριστείτε προκλήσεις στον οικογενειακό σας χώρο ή στη σχέση σας και φροντίστε να είστε κατανοητοί, υποστηρικτικοί και όπου μπορείτε παρηγορητικοί. Αφήνοντας το συναίσθημά σας να λειτουργήσει ανεπηρέαστο από εξωγενείς παράγοντας, αυτό το διάστημα κρίνεται ιδανικό για να φτιάξετε σχέσεις που έχουν υποστεί ρήξη.

Από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να φροντίσετε να επιλύσετε και να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Δείτε σοβαρά τις δεσμεύσεις ή την επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Η σταδιοδρομία σας θα είναι το μεγάλο σας επίκεντρο για το 2020, αφού Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντιούνται στον Αιγόκερω, βοηθώντας σας να επιτύχετε κάτι σημαντικό και να σημειώσετε πρόοδο. Να είστε έτοιμοι να εργαστείτε δυναμικά και εντατικά με το σωστό τρόπο και τους σωστούς λόγους, για να αποφύγετε αποτυχίες και καθυστερήσεις και αποτυχίες μέχρι να φτάσετε στον επιθυμητό για εσάς δρόμο. Αν κάνετε τα πράγματα σωστά, θα γνωρίσετε μεγάλη πρόοδο, επιτυχία και αναγνώριση.

Με τον Ουρανό να παραμένει στον τομέα των οικονομικών σας για όλη τη χρονιά, θα αισθανθείτε πως πρέπει να αλλάξετε την προσέγγιση αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας, ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα. Η εύρεση νέων κατευθύνσεων για να αυξήσετε τα έσοδά σας σίγουρα είναι κάτι θετικό, αρκεί να μην ενεργήσετε παρορμητικά ή εγκαταλείψετε εργασίες στη μέση για να η δημιουργηθούν προβλήματα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Ενεργειακά θα έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού η ψυχολογία σας δε θα είναι τόσο σταθερή, αλλά το 2020 θα αισθάνεστε καλύτερα σωματικά και διανοητικά εάν φροντίσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και μειώνοντας το χρόνο που θα περνάτε κλεισμένοι στο σπίτι. Προτιμήστε τη συντροφιά τους σε εξωτερικούς χώρους, από το τηλέφωνο ή κοιτάζοντας μηνύματά τους μέσα από μια οθόνη.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 ανά μήνα

Ιανουάριος 2020: Εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

Φεβρουάριος 2020: Οικοδομήστε και βάλτε σωστά και γερά θεμέλια στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

Μάρτιος 2020: Θα είναι ένας κινητήριος μήνας γεμάτος ενέργεια για να κάνετε και τα πιο δύσκολα καθήκοντα.

Απρίλιος 2020: Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σας στο να βρείτε φρέσκες και νέες ιδέες.

Μάιος 2020: Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη μετέχετε σε φιλόδοξα σχέδια που δε σας ταιριάζουν.

Ιούνιος 2020: Να είστε επίμονοι και υπομονετικοί γιατί μόνο έτσι θα περάσετε πιο γρήγορα τις δυσκολίες.

Ιούλιος 2020: Για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, αρχίστε να βοηθάτε εκείνους που μπορούν να σας στηρίξουν.

Αύγουστος 2020: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα προκαλέσει κάποια σύγχυση σε διαφορετικές πτυχές της ζωής σας.

Σεπτέμβριος 2020: Αυξάνεται το ενδιαφέρον σας για νέες περιπέτειες και εξερευνήσεις.

Οκτώβριος 2020: Θα είστε απασχολημένοι με πολλά πράγματα που θα συμβαίνουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας.

Νοέμβριος 2020: Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην υποστείτε ζημιές.

Δεκέμβριος 2020: Η χρονιά κλείνει αφήνοντάς σας να νιώσετε καλά βοηθώντας τους άλλους

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2020 εσείς οι Ταύροι είναι πιθανό να είναι να είστε απασχολημένοι και λίγο συγκεχυμένοι για το τι πρέπει να κάνετε ώστε να είναι η χρονιά σας όσο το δυνατόν καλύτερη . Πέρσι αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές και φέτος είναι πιθανό να θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας στο σημείο όπου ήταν πριν.

Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα και ίσως να είναι δύσκολο να μείνετε εστιασμένοι, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε. Προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και όταν δε θα ξέρετε πώς να το πράξετε, καλό θα είναι να ρωτήσετε η να συμβουλευτείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και σας αγαπούν, είτε ανήκουν στον οικογενειακό σας χώρο, είτε στο φιλικό. Ο Ποσειδώνας θα παραμένει στους Ιχθείς και αυτό θα σας κάνει να θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις και να αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την ατομικότητα και τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα είστε πιο χρήσιμοι και πιο καθοδηγούμενοι διαισθητικά με τα όνειρά σας.

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου μπορείτε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με αυτά που σκέφτεστε, ενώ στην Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου εστιάστε σε μια νέα ιδέα και σχέδιο. Το δεύτερο μισό του Φλεβάρη που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι να ορθοδρομήσει.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη ώστε να καθορίσετε μακροπρόθεσμους στόχους και δουλεύοντας σκληρά θα φτάσετε και στην επίτευξή τους. Με υπευθυνότητα και πρακτικότητα θα δεχθείτε αναγνώριση σε ότι κάνετε αρκεί να κινηθείτε με το σωστό τρόπο και όταν χρειαστεί να κάνετε μεγάλα βήματα να μη δειλιάσετε.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο ο Άρης από τους Ιχθείς θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας, ενώ θα υπάρχει και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές και τι θέλετε να τροποποιήσετε στη ζωή σας, ώστε να είστε πιο εφευρετικοί και πρωτότυποι.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Εστιάστε στην ενίσχυση των συναισθηματικών σας δεσμών και πώς να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας. Συζητήστε βαθύτερα τα ζητήματα που σας εμποδίζουν να έρθετε πιο κοντά και εργαστείτε για την εξεύρεση λύσεων και κατανόησης. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Μάθετε να αφήνετε τη δουλειά πίσω όταν πηγαίνετε στο σπίτι σας. Κάντε πράγματα που αγαπάτε και θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου από τη μία θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με το άμεσο περιβάλλον σας αλλά αν δεν έχετε τόσο καλές σχέσεις με αυτό, θα θέλετε φύγετε και να ξοδέψετε αλλού το χρόνο σας. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου αυξάνει και πάλι την κοινωνικότητά σας και σας κρατάει απασχολημένους με εκδηλώσεις και προσκλήσεις.

Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που  Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στις δεσμεύσεις σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο δίκαιοι, να συμβιβαστείτε και αν χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πίσω.

Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα κάνει πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας και θα σας προσφέρει ένα ήρεμο και πολλά υποσχόμενο κλείσιμο χρονιάς. Δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Προσπαθήστε να βγάλετε κάποια χρήματα  και να τα αποταμιεύσετε, ώστε να μπορείτε να καλυφθείτε αν προκύψει κάτι, καθώς ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, φέρνει αναστάτωση και δυσκολίες στα οικονομικά σας από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο που θα κινείται ανάδρομη. Μείνετε σταθεροί στα έξοδά σας και μην δαπανήσετε σε κάτι άχρηστο, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων όχι τόσο ευχάριστες.

Από τα μέσα Οκτωβρίου που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον εργασιακό χώρο και θα νιώθετε τους συνεργάτες σας αντίθετους με τα σχέδιά σας. Δώστε έμφαση στους στόχους σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει συντετριμμένος νομίζοντας ότι όλα καταρρέουν. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην τις παραβλέπετε, καθώς  μέσα από αυτές θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα έχετε δυσκολία στην εστίαση και θα χρειαστεί να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης του εαυτού σας και ταυτόχρονα να είστε καλύτεροι ακροατές.
Φέτος θα έχετε μεγάλη όρεξη για μάθηση ή να επεκτείνετε το μυαλό σας με άλλους τρόπους, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στο να αφήσετε πίσω σας ζητήματα από το παρελθόν και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να προχωρήσει.

Ετήσιες Προβλέψεις Ταύρου 2020 για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Ξεκινήστε τη χρονιά ασχολούμενοι με τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Φεβρουάριος 2020: Απαιτείται να έχετε υπομονή τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά μέτωπα που θα ανοίξουν.

Μάρτιος 2020: Θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα.

Απρίλιος 2020: Θα δαπανήσετε αρκετά για να βελτιώσετε τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας, αφήνοντας την προσωπική ζωή σε δεύτερη μοίρα.

Μάιος 2020:  Θετικός και ευοίωνος μήνας για ταξίδια και οικονομικές απολαβές.

Ιούνιος 2020: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έρχεται με καλή διάθεση κα νέες ευκαιρίες.

Ιούλιος 2020: Επιδιώξτε μια νέα δεξιότητα και αναπτύξτε τις πιθανότητες να αποκτήσετε καλύτερη δουλειά.

Αύγουστος 2020: Σημαντικές χρηματικές απολαβές να περιμένετε από απροσδόκητες πηγές.

Σεπτέμβριος 2020: Ιδανικός μήνας για να ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια σας.

Οκτώβριος 2020: Ετοιμαστείτε για δικαίωση καθώς είναι η στιγμή που όσοι σας αδίκησαν θα υποστούν τις συνέπειες.

Νοέμβριος 2020: Προχωρήστε σε νέα σχέδια, καθώς θα είστε ευλογημένοι με καλή τύχη και ευτυχία.

Δεκέμβριος 2020: Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να απολαύσετε τους αγαπημένους σας ή να πάτε ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φέτος θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας βλέποντας και παρατηρώντας τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2020 θα έχει ευκαιρίες για αλλαγές, αλλά εσείς θα είστε αυτοί που πρέπει να τις κάνετε. Εάν δεν τις εκμεταλλευτείτε, είναι πιθανό η χρονιά να τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε.

Θα σας προσφερθούν νέες τοποθετήσεις, προωθήσεις ή ευπρόσδεκτες αλλαγές. Αν ψάχνετε για εργασία θα ανακαλύψετε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σας, είναι πιθανό να αυξηθεί δραματικά η ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Θα αντιμετωπίζετε ισχυρές αντιδράσεις στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης θα μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.

Δύο εκλείψεις θα γίνουν στο ζώδιό σας, μία Σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο και μία Ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο. Στην πρώτη θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας. Φτάστε στο αποκορύφωμα και αποκομίστε τις ανταμοιβές ή αντιμετωπίστε τις αποτυχίες και κάνετε αλλαγές. Στην Ηλιακή, εστιάστε σε νέες εκκινήσεις και ανακαλύψτε νέους δρόμους, αλλά καθώς σε αυτήν την έκλειψη θα βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος. μη στηριχθείτε σε πρόσκαιρες ευκαιρίες γιατί θα διαρκέσουν λίγο.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε σε γενικό επίπεδο θα έχετε κάποιες δυσκολίες στην έκφραση και την επικοινωνία. Η έλλειψη πνευματικής εστίασης θα φέρει παρεξηγήσεις και μπορεί να είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα και να χρειάζεστε ένα διάλειμμα, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να υπάρξει ηρεμία.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 είναι μια σπουδαία χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε την αγάπη. Πριν την αναζητήσετε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είναι πιο πιθανό να τη βρείτε με κάποιον με τον οποίο έχετε πολλά κοινά αλλά διαφέρει πολύ από εσάς.

Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στον Αιγόκερω , κάνοντας πιο μεγάλο το ενδιαφέρον για τις σχέσεις σας και στους ανθρώπους της ζωής σας. Ενισχύστε τις δεσμεύσεις σας, γίνετε πιο αφοσιωμένοι και αλλάξτε τρόπο προσέγγισης.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα σας ωθήσει να απομακρύνετε από κοντά σας όσους δε σας υποστηρίζουν συναισθηματικά ή δεν προσθέτουν κάτι στη ζωή σας με θετικό και ουσιαστικό τρόπο.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα φέρει προστριβές και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στις οικογενειακές. Θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί θα αισθανθείτε ανασφαλείς. Φροντίσετε για τις δικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον ή κάτι που αγαπάτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Η χρονιά ξεκινάει βρίσκοντάς σας εστιασμένους στην εργασία και θα συνεχίσετε έτσι έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα και κάντε περισσότερα για να οργανωθείτε, να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε το χρονοδιάγραμμά σας και να φέρετε τα σχέδιά σας σε τάξη.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας κάνει πιο σοβαρούς ώστε να αναγνωρίσετε ή να σημειώσετε πρόοδο στους στόχους σας.

Από τον Ιούλιο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και προκλήσεις στις φιλοδοξίες σας και θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να πάρετε μια αναπνοή και να μάθετε τι λείπει και τι πρέπει να κάνετε, τι χρειάζεστε για περισσότερες πληροφορίες και ποιες είναι οι ανάγκες σας. Εάν ακολουθήσετε μια υπεύθυνη και πρακτική προσέγγιση, θα είστε στο σωστό δρόμο.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, εξομαλύνει την καθημερινή σας ζωή. σας κάνει πιο παραγωγικούς και σας ωθεί εστιάσετε στην εξεύρεση νέων έργων εργασίας και ευκαιριών.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Με τον Ποσειδών να κυριαρχεί όλη τη χρονιά στον τομέα του νου σας, επενδύστε στις πεποιθήσεις σας, βρείτε καινούριες και ανοίξτε το μυαλό σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Συγκρατήστε τις προσδοκίες σας τους πρώτους μήνες, αλλά από το Μάιο εξερευνήστε νέα πράγματα, μοιραστείτε τις γνώσεις σας και αφήστε τη φαντασία σας να είναι ενεργή. Το ενδεχόμενο παλιά ζητήματα να έρθουν στην επιφάνεια που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι πολύ πιθανό το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Καρκίνου για κάθε μήνα! 

Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας θα είναι γεμάτος ερωτήσεις και αναστάτωση..

Φεβρουάριος 2020: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Μάρτιος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσετε τις γνώσεις σας ή να συνεχίσετε σπουδές σε κάτι που έχετε κατά νου.

Απρίλιος 2020: Μήνας γεμάτος συναίσθημα και έντονες στιγμές, οπότε περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

Μάιος 2020: Εστιάστε και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε εργασιακά θέματα που χρήζουν την προσοχή σας.

Ιούνιος 2020: Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες που θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ιούλιος 2020: Θα νιώθετε καλά και θα είστε ευτυχισμένοι σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Αύγουστος 2020: Συγκεντρωθείτε και εργαστείτε πάνω σε ένα νέο σχέδιο που μελετάτε εδώ και μήνες.

Σεπτέμβριος 2020: Φροντίστε να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σας.

Οκτώβριος 2020: Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου θα φέρει νέα πρόσωπα και σχέσεις στον δρόμο σας.

Νοέμβριος 2020: Αυτό το διάστημα σκεφτείτε δύο φορές πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.

Δεκέμβριος 2020: Απολαύστε την αγάπη και το ρομαντισμό που θα δέχεστε από τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για όλους εσάς που περιμένατε να δείτε αλλαγές το 2020 θα είναι μια νέα αρχή σε κάθε επίπεδο. Ότι σας φαίνεται βαρετό θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάτι νέο. Ότι νομίζετε ότι είναι πολύ γρήγορο για σας, θα μπορείτε να το αφήσετε και να επιλέξετε τη ρουτίνα. Κάντε αυτά που αγαπάτε και μην συμβιβαστείτε για κανέναν. Το 2020 είναι η χρονιά σας, οπότε κάντε ό τι πρέπει για να είναι υπέροχο. Εστιάστε περισσότερο στη βελτίωση του εαυτού σας, της σχέσης σας και της δουλειάς σας. Επίσης, τα χόμπι και οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε μέσα από αυτά, θα σας προσφέρουν χαρά. Μερικές φορές η ζωή αποδεικνύεται δύσκολη, αλλά όχι ώστε να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε.

Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω, γεγονός που εσάς προσωπικά σας μεταμορφώνει, σας βελτιώνει και σας ενισχύει. Θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε λιγότερη υπομονή για οτιδήποτε επιφανειακό και θα αποζητάτε μόνο έντονα και ισχυρά πράγματα.

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα σας υποβάλλει σε δοκιμασίες με τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας. Και ενώ από τη μία θα αποζητάτε την προσοχή από τους γύρω σας, ταυτόχρονα θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιους που απλά σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας καθώς αυτό το διάστημα θα είστε τεμπέληδες, πεισματάρηδες και εγωιστές.

Από τον Ιούλιο μέχρι τέλος του χρόνου ο Άρης από τον Κριό και ανάδρομος από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα επηρεάσει τις φιλίες, τις συνεργασίες και τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες μάχες αν δουλέψετε ομαδικά και διαχειριστείτε σωστά την ενέργειά σας. Αγκαλιάστε την ατομικότητά σας και εργαστείτε σε μικρές αλλαγές.

Στο τελείωμα του Οκτωβρίου δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον οικογενειακό σας χώρο και μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που γνωρίζετε εξαρχής ότι δε σας είναι χρήσιμες σε τίποτα. Διατηρήστε τις ισορροπίες και μη γίνετε εξιλαστήριο θύμα μεταξύ συγγενών. Σε διαμάχες τρίτων για κληρονομικά θέματα, δεν έχετε καμία υποχρέωση να βγάλετε εσείς το φίδι από την τρύπα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η χρονιά σας ξεκινάει ανοιχτούς στις δεσμεύσεις, αλλά ωθώντας σας να λάβετε σοβαρότερα τις σχέσεις σας. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αισθανθείτε πιο ανοιχτά στο να είστε με κάποιον. Εάν είναι ελεύθεροι ίσως να ενδιαφέρεστε μόνο για κάτι σοβαρό, ενώ αν είστε σε μια σχέση να εστιάσετε στη λήψη αποφάσεων ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης.

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, βοηθάει να διευθετήσετε ζητήματα στις σχέσεις σας και να είστε πιο συναισθηματικοί.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και ενεργοποιημένους, αλλά και ανοιχτούς στο να συναντήσετε νέα άτομα.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής κινούμενος ανάδρομος το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, φέρνει αναταραχές στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή. Δράστε με σύνεση και υπομονή, ώστε να μην προκληθούν τριβές ή ρήξεις που δύσκολα θα ξαναμπούν σε τάξη.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια συμφωνία ή να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε πρόοδο με έξυπνες αποφάσεις.

Με τον Ερμή ανάδρομο από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, θα υπάρξουν προκλήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε αβέβαιοι για το τι να κάνετε, αλλά τα ένστικτά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να το καταλάβετε.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι  για να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, είναι ιδανική για να κάνετε νέα οικονομικά σχέδια και να συγκεντρώσετε νέες οικονομικές πληροφορίες. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Να είστε πιο πρακτικοί και υπεύθυνοι και όχι παρορμητικοί. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και εργαστείτε με τα δεδομένα που έχετε για να κερδίσετε χρήματα.

Το δεύτερο εξάμηνο του Οκτωβρίου που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινηθεί πάλι ανάδρομα, θα υπάρχει αναστάτωση στον επαγγελματικό σα τομέα και θα θελήσετε να προβείτε σε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Ο ψυχικός σας κόσμος θα σας εμπνεύσει να εργαστείτε πάνω στις μεγάλες σας ιδέες και να εστιάσετε στη δημιουργία πρακτικών σχεδίων. Επιλέξτε τις ιδέες που θεωρείτε ότι μπορούν να επιτύχουν και θα σας ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες. Βρείτε αντισυμβατικούς τρόπους εξερεύνησης του υποσυνείδητου μυαλού σας, για να κατανοήσετε το παρελθόν. Συνδεθείτε με τον διαισθητικό εαυτό σας και ενισχύστε αυτή τη σύνδεση, ήσυχα, όταν κανείς δεν δίνει προσοχή.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Διδύμου για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείτε την επόμενη σας κίνηση και να εστιάσετε σε αυτήν.

Φεβρουάριος 2020: Εξαιρετικός μήνας για να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.

Μάρτιος 2020: Προσπαθήστε να παραμείνετε σιωπηλοί αν δείτε κάτι λάθος να συμβαίνει.

Απρίλιος 2020: Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Μάιος 2020: Παθιασμένος και συναισθηματικός μήνας για εσάς, οπότε η ο διαλογισμός θα σας ωφελήσει.

Ιούνιος 2020: Έντονος μήνας από κάθε άποψη που θα σας ωθήσει να κάνετε κάτι νέο.

Ιούλιος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε το μέλλον σας, είτε πρόκειται για μια νέα καριέρα ή για προσωπικές σχέσεις.

Αύγουστος 2020: Θα είναι μήνας επαγγελματικής αναταραχής και προβλήματα που κρυβόντουσαν θα έρθουν μπροστά σας.

Σεπτέμβριος 2020: Επικοινωνήστε και προσεγγίστε καλύτερα αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

Οκτώβριος 2020: Θα χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον σας.

Νοέμβριος 2020: Περάστε χρόνο με άτομα που απολαμβάνετε την παρέα τους κα σας δίνουν πνευματική τροφή.

Δεκέμβριος 2020: Έντονος και πολυάσχολος μήνας που θα σας τραβήξει προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φέτος θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας βλέποντας και παρατηρώντας τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2020 θα έχει ευκαιρίες για αλλαγές, αλλά εσείς θα είστε αυτοί που πρέπει να τις κάνετε. Εάν δεν τις εκμεταλλευτείτε, είναι πιθανό η χρονιά να τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε.

Θα σας προσφερθούν νέες τοποθετήσεις, προωθήσεις ή ευπρόσδεκτες αλλαγές. Αν ψάχνετε για εργασία θα ανακαλύψετε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σας, είναι πιθανό να αυξηθεί δραματικά η ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Θα αντιμετωπίζετε ισχυρές αντιδράσεις στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης θα μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.

Δύο εκλείψεις θα γίνουν στο ζώδιό σας, μία Σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο και μία Ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο. Στην πρώτη θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας. Φτάστε στο αποκορύφωμα και αποκομίστε τις ανταμοιβές ή αντιμετωπίστε τις αποτυχίες και κάνετε αλλαγές. Στην Ηλιακή, εστιάστε σε νέες εκκινήσεις και ανακαλύψτε νέους δρόμους, αλλά καθώς σε αυτήν την έκλειψη θα βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος. μη στηριχθείτε σε πρόσκαιρες ευκαιρίες γιατί θα διαρκέσουν λίγο.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε σε γενικό επίπεδο θα έχετε κάποιες δυσκολίες στην έκφραση και την επικοινωνία. Η έλλειψη πνευματικής εστίασης θα φέρει παρεξηγήσεις και μπορεί να είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα και να χρειάζεστε ένα διάλειμμα, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να υπάρξει ηρεμία.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 είναι μια σπουδαία χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε την αγάπη. Πριν την αναζητήσετε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είναι πιο πιθανό να τη βρείτε με κάποιον με τον οποίο έχετε πολλά κοινά αλλά διαφέρει πολύ από εσάς.

Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στον Αιγόκερω , κάνοντας πιο μεγάλο το ενδιαφέρον για τις σχέσεις σας και στους ανθρώπους της ζωής σας. Ενισχύστε τις δεσμεύσεις σας, γίνετε πιο αφοσιωμένοι και αλλάξτε τρόπο προσέγγισης.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα σας ωθήσει να απομακρύνετε από κοντά σας όσους δε σας υποστηρίζουν συναισθηματικά ή δεν προσθέτουν κάτι στη ζωή σας με θετικό και ουσιαστικό τρόπο.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα φέρει προστριβές και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στις οικογενειακές. Θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί θα αισθανθείτε ανασφαλείς. Φροντίσετε για τις δικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον ή κάτι που αγαπάτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Η χρονιά ξεκινάει βρίσκοντάς σας εστιασμένους στην εργασία και θα συνεχίσετε έτσι έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα και κάντε περισσότερα για να οργανωθείτε, να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε το χρονοδιάγραμμά σας και να φέρετε τα σχέδιά σας σε τάξη.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας κάνει πιο σοβαρούς ώστε να αναγνωρίσετε ή να σημειώσετε πρόοδο στους στόχους σας.

Από τον Ιούλιο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και προκλήσεις στις φιλοδοξίες σας και θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να πάρετε μια αναπνοή και να μάθετε τι λείπει και τι πρέπει να κάνετε, τι χρειάζεστε για περισσότερες πληροφορίες και ποιες είναι οι ανάγκες σας. Εάν ακολουθήσετε μια υπεύθυνη και πρακτική προσέγγιση, θα είστε στο σωστό δρόμο.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, εξομαλύνει την καθημερινή σας ζωή. σας κάνει πιο παραγωγικούς και σας ωθεί εστιάσετε στην εξεύρεση νέων έργων εργασίας και ευκαιριών.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Με τον Ποσειδών να κυριαρχεί όλη τη χρονιά στον τομέα του νου σας, επενδύστε στις πεποιθήσεις σας, βρείτε καινούριες και ανοίξτε το μυαλό σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Συγκρατήστε τις προσδοκίες σας τους πρώτους μήνες, αλλά από το Μάιο εξερευνήστε νέα πράγματα, μοιραστείτε τις γνώσεις σας και αφήστε τη φαντασία σας να είναι ενεργή. Το ενδεχόμενο παλιά ζητήματα να έρθουν στην επιφάνεια που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι πολύ πιθανό το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Καρκίνου για κάθε μήνα! 

Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας θα είναι γεμάτος ερωτήσεις και αναστάτωση..

Φεβρουάριος 2020: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Μάρτιος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσετε τις γνώσεις σας ή να συνεχίσετε σπουδές σε κάτι που έχετε κατά νου.

Απρίλιος 2020: Μήνας γεμάτος συναίσθημα και έντονες στιγμές, οπότε περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

Μάιος 2020: Εστιάστε και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε εργασιακά θέματα που χρήζουν την προσοχή σας.

Ιούνιος 2020: Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες που θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ιούλιος 2020: Θα νιώθετε καλά και θα είστε ευτυχισμένοι σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Αύγουστος 2020: Συγκεντρωθείτε και εργαστείτε πάνω σε ένα νέο σχέδιο που μελετάτε εδώ και μήνες.

Σεπτέμβριος 2020: Φροντίστε να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σας.

Οκτώβριος 2020: Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου θα φέρει νέα πρόσωπα και σχέσεις στον δρόμο σας.

Νοέμβριος 2020: Αυτό το διάστημα σκεφτείτε δύο φορές πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.

Δεκέμβριος 2020: Απολαύστε την αγάπη και το ρομαντισμό που θα δέχεστε από τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ 

Το 2020 προβλέπει για όλους εσάς που ανήκετε στον αστερισμό του Λέοντα προσωπική πρόοδο. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και η δημιουργικότητά σας θα είναι στο μέγιστο. Σαφώς θα ξεπερνάτε την αίσθηση του ρεαλισμού, αλλά είναι μια σπουδαία χρονιά για να δουλέψετε σε προσωπικούς στόχους και όνειρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε εάν εργαστείτε σκληρά, αλλά προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο. Η νέα χρονιά είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς οπότε βάλτε τα δυνατά σας.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή συνεργάτες, καθώς θα κυριαρχεί το πείσμα σας. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς, πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους υπάρχοντες. Ίσως προς στιγμή αμφισβητήσετε τα όνειρα για το μέλλον σας και θα χρειαστεί να κινηθείτε κάνοντας αργές αλλαγές.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου επηρεάζει το συναισθηματικό σας κόσμο και πρέπει να διατηρήσετε καθαρό και ανοιχτό το μυαλό σας απέναντι σε αυτούς που συναναστρέφεστε και ταυτόχρονα να είστε υποστηρικτικοί αν θέλετε να κάνουν και για εσάς το ίδιο.Αποφύγετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον θετικά, αισθανθείτε πιο ανανεωμένοι και καλύτερα συνδεδεμένοι με το υποσυνείδητό σας.

Με τον Ερμή ανάδρομο στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα προκύψουν οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε μια λύση που όλοι μπορούν να συμφωνήσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε όλα αυτά.

Στη Σεληνιακή Έκλειψη του Νοεμβρίου προσεγγίστε τα άτομα που έχουν μαζί σας ισχυρή και υγιή σύνδεση και απομακρυνθείτε από όσους δεν εμπνέουν την εμπιστοσύνη σας. Ταξινομήστε τα όνειρά σας για το μέλλον ώστε να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και που πρέπει να περιμένετε και να σχεδιάσετε ανάλογα. Δε θα ήταν άσχημο να εστιάσετε σε μια παλιά ιδέα ή να τροποποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δώστε περισσότερο χρόνο και προσοχή στους ανθρώπους που αγαπάτε και σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Βάλτε προτεραιότητες για να μη χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι που σας φαίνεται λάθος. Το 2020 φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με το σωστό πρόσωπο. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά ή τρομερά, ανάλογα με το τι θα διαπιστώσετε.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, ασχοληθείτε δύσκολους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και επανασυνδεθείτε μαζί τους.
Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις και προσπαθήστε να έχετε σχέσεις βασισμένες στο σεβασμό και την κατανόηση. Πιθανόν ορισμένα άτομα να φύγουν από τη ζωή σας, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν για καλό.

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να δείτε την αγάπη πιο σοβαρά και να επιζητήσετε μια ισχυρή σύνδεση ψυχής με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Με την Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω με τον Άρη να τους κάνει παρέα από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάρτιο και έτσι μπορείτε να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στα σχέδια που αγαπάτε και θέλετε να ασχολείστε καθημερινά. Εάν το κάνετε, τότε μπορείτε να κάνετε πρόοδο και να γίνετε ακόμα πιο αφοσιωμένοι, αλλά και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον τομέα της σταδιοδρομίας σας και ενδεχομένως να προβείτε σε μια επαγγελματική αλλαγή ή να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Να είστε ανοιχτοί στην υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, θέτοντας νέους κανόνες και τρόπους.

Με την έκλειψη Σελήνης τον Ιούλιο, αποφύγετε να είστε παρορμητικοί στις αποφάσεις σας, γιατί διαφορετικά δε θα μπορείτε να χειριστείτε την ενέργειά σας. Μην αναλάβετε περισσότερα π’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, καθώς το άγχος σας θα αυξηθεί αισθητά και θα σας αποσυντονίσει.

Προσπαθήστε να κάνετε φίλους συνεργάτες ή ανώτερους σας και βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε το αντίθετο και δημιουργείτε συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σταθερότητα στη δουλειά σας ή ακόμη και να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Το 2020 θα είστε αρκετά παρορμητικοί και θα θελήσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αυτό είναι καλό τόσο για το μυαλό σας, όσο και για το σώμα σας αφού είναι πιθανό να βρείτε την απόλαυση δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις ή τρόφιμα, ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να αποτρέψετε για φέτος διατροφικά προβλήματα. Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά, ώστε να αποφύγετε τη γενική κόπωση και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Λέοντα για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και μελλοντικό προγραμματισμό.

Φεβρουάριος 2020: Προχωρήστε σε πλήρη σχέδια αντί να σπάτε το κεφάλι σας με μικρές λεπτομέρειες.

Μάρτιος 2020: Είναι μια καλή περίοδος για νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά όχι για ότι σχετίζεται με τη σταδιοδρομία σας.

Απρίλιος 2020: Πρέπει να κατανοήσετε πως ότι συμβαίνει γύρω σας θα σχετίζεται και με εσάς.

Μάιος 2020: Ξεκινήστε νέες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ιούνιος 2020: Αντιμετωπίστε τη ζωή και την καθημερινότητα σας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Ιούλιος 2020: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που χτυπούν την πόρτα σας και μην κλείνετε τα μάτια επειδή σας πιάνει τεμπελιά.

Αύγουστος 2020: θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας όταν θα γεμίσετε με νέα σθένος και πάθος.

Σεπτέμβριος 2020: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για έξοδο και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά μην το παρακάνετε.

Οκτώβριος 2020: Ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα σταθερός και ήρεμος, οπότε μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς να κινδυνεύετε.

Νοέμβριος 2020: Ιδανική περίοδος για να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά.

Δεκέμβριος 2020: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι αρκετά καλός, ακόμα και για να πάτε διακοπές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα χρονιά για εσάς του Παρθένους θα είναι λίγο πολύ όπως η προηγούμενη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τη βελτιώσετε. Χρησιμοποιήστε το 2020 για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα και αν κοινωνικά και επαγγελματικά σας φαίνεται να είναι στάσιμη. Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας και όλα θα κυλούν αρμονικά.

Ξεκινήστε τη χρονιά κάνοντας βελτιώσεις στο σπίτι σας για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας, γιατί αν νιώθετε καλά στο χώρο σας, θα αισθανθείτε καλά και ψυχολογικά. Δώστε προσοχή στην οικογένειά σας και προσπαθήστε να τους στηρίξετε περισσότερο ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου θα αισθανθείτε πιο κοντά με τους φίλους που έχετε μια καλή, υγιή σύνδεση και θα απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν έχετε. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο σε κάτι ομαδικό, να αισθανθείτε καλύτερα συναισθηματικά και πιο ανεξάρτητοι αλλά και επαναστάτες όταν αισθανθείτε ότι καταφέρατε να εκφράσετε πλήρως την ατομικότητά σας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα σας προκαλέσει ανασφάλεια για τα μελλοντικά σας όνειρα. Αγωνιστείτε για να παραμείνετε στο σωστό δρόμο και μην παραδώσετε εύκολα τα όπλα. Μείνετε μακριά από παρεξηγήσεις ή μάχες, με φίλους και συνεργάτες. Εργαστείτε πάνω σε αλλαγές που δεν μπορούν εύκολα να γίνουν και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης, θα φέρει δεύτερες ευκαιρίες σε παλιά σχέδια, επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και εκκινήσεις σε όνειρα που είχαν μείνει στην άκρη.

Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε παρεξηγημένοι ή απογοητευμένοι, αλλά θα χρειαστεί να ακούσετε και τους άλλους. Επικεντρωθείτε στις ιδέες σας, τροποποιήστε τις και προσαρμόστε τις για να έχετε άλλη μια ευκαιρία. Βρείτε νέους τρόπους για να μοιραστείτε τη γνώση που έχετε αποκομίσει και διδάξτε αυτό που γνωρίζετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Θα υπάρχει ισχυρή ενέργεια στις σχέσεις σας και ορισμένα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε κάποιες από αυτές, αφού θα γίνετε πιο αγαπητοί  σε ορισμένα πρόσωπα και θα ξεκόψετε από κάποια άλλα. Σίγουρα δε δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον όσοι είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε σε μία σοβαρή δέσμευση, ενώ οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και θα εκφράζετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας. Προσπαθήσετε να ανοίξετε την καρδιά σας με θετικούς τρόπους.

Ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να βρείτε τι είναι αυτό που πάει λάθος όμως το ένστικτο σας για άλλη μια φορά θα σας καθοδηγήσει.

Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα σωστά και να επιστρέψετε στις σχέσεις σας πιο αφοσιωμένοι.
Από τον Ιούλιο αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και πλησιάστε ανθρώπους που είναι καλό για σας και θα σας βοηθήσουνε να καταλάβετε ποιος είναι και ποιος δεν είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου, θα είστε άκρως εστιασμένοι στην εργασία σας και ιδιαίτερα παθιασμένοι σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να προβείτε σε αλλαγές, να έχετε πρόοδο και κυρίως αναγνώριση για ότι κάνετε. Θα πάρετε πολλά σαν αντάλλαγμα, γι’ αυτό κρατήστε ισορροπίες και μη σκορπιστείτε δεξιά και αριστερά γιατί θα χάσετε το στόχο σας.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα λείπει η πειθαρχία ώστε να εστιάσετε στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Ναι μεν θα νιώθετε φιλόδοξοι, αλλά η ενέργειά σας θα είναι μειωμένη για να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και να πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο για να αποσπάσετε την προσοχή που θέλετε. Κάντε μικρά διαλείμματα για να μη μείνετε πολύ πίσω.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στα τέλη Οκτωβρίου και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα και χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά έξοδα και σχέδια. Δε θα είναι για πολύ έτσι, αλλά κρίνεται σκόπιμο να είστε προσεκτικοί για να μην πιεστείτε ή νιώσετε άβολα αργότερα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να κάνετε σημαντικά πράγματα στο χώρο εργασίας και στο σπίτι σας. Είναι σημαντικό να ασκήστε συχνά για να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα. Η σωστή φροντίδα θα βοηθήσει τόσο στην πρόληψη πολλών ασθενειών όσο και τραυματισμών. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας, γιατί θα προκαλέσετε μόνοι σας εξάντληση.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Παρθένου για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα ή να αλλάξετε εργασία.

Φεβρουάριος 2020: Θα υπάρξουν χαρούμενες καταστάσεις και εκπλήξεις που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας.

Μάρτιος 2020: Βρείτε νέους φίλους και έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Απρίλιος 2020: Απ’ όλα θα έχει ο μήνας αφού θα ξεκινήσετε με γοργούς ρυθμούς και θα επιβραδύνετε προς το τέλος.

Μάιος 2020: Δύσκολος μήνας καθώς δεν θα είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που λαμβάνετε.

Ιούνιος 2020: Μην ενεργείτε ενάντια όλων και μη μπείτε στον πειρασμό να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Ιούλιος 2020: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και βρείτε απαντήσεις για την ψυχική σας ευεξία.

Αύγουστος 2020: Θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς να έχετε αμφιβολίες.

Σεπτέμβριος 2020: Αναπτύξτε και καλυτερέψτε τις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειά σας.

Οκτώβριος 2020: Ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να βοηθήσετε δικούς σας ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Νοέμβριος 2020: Θα έχετε μια ευτυχισμένη και ευημερούσα πορεία, ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε.

Δεκέμβριος 2020: Γεμάτος χαμόγελα θα είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου και θα ενθουσιαστείτε για διάφορα γεγονότα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα χρονιά προβλέπει ότι η ζωή σας φέτος θα είναι ευκολότερη. Θα έχετε λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που εσείς θέλετε. Η ενασχόληση με χόμπι θα σας γεμίσει χαρά. Το 2020 είναι ιδανικό για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας.

Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συναντιούνται στον Αιγόκερω, σίγουρο το 2020 φέρνει εξελίξεις στο σπίτι και τον οικογενειακό σας χώρο. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, να ξεκινήσετε ανακαίνιση, να μείνετε με συγγενικά πρόσωπα, να επαναπροσδιορίσετε τους ρόλους που έχει ο καθένας στις σχέσεις σας ή να ακολουθήσετε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε ότι πρέπει να αλλάξετε.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου και θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο, γιατί μάλλον ξεχνάτε ότι είστε άνθρωπος και όχι σουπερ ήρωας.

Βρείτε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με όσους σας ενδιαφέρουν και αισθανθείτε πιο ανοιχτοί στο να έχετε σχέσεις με άτομα που σας φαίνονται διαφορετικά από εσάς.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας στο τέλος του Οκτώβρη, σηματοδοτώντας μια εποχή που θα πρέπει να παλέψετε με παλιά ζητήματα. Ίσως αισθανθείτε ότι το σύμπαν θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα και να επιστρέψετε στα συνηθισμένα, αλλά μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να κάνετε κάτι ξανά και να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με κάτι που έχετε κατά νου.

Κρίνεται σκόπιμο για όλη τη χρονιά να προσπαθήσετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αποφύγετε να κυριαρχήσετε με το έτσι θέλω σε όσους συναναστρέφεστε σε προσωπικό επίπεδο. Το 2020 είναι η χρονιά που πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ειρήνη με ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε και να ξεπεράσετε.

Καθώς η χρονιά θα φθάνει στο τέλος, μια αλλαγή εργασίας θα είναι πολύ πιθανή. Ταυτιστείτε με άτομα που μοιράζεστε στόχους και αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας. Ψάξτε για υποστήριξη μέσα στο φιλικό και οικογενειακό σας χώρο.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Εστιάστε περισσότερο στα άτομα που θεωρείται οικογένειά σας, καθώς μπορεί να υπάρξει μια ολική μεταμόρφωση στον τρόπο που χειρίζεστε προσωπικά θέματα. Η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει εσωτερικά, ώστε να εργαστείτε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βρίσκονται βαθιά μέσα σας.

Βρείτε νέες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν και εργαστείτε σε βραχυπρόθεσμα σχέδια. Ξοδέψτε χρόνο για να μάθετε καινούρια πράγματα ή να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους.  Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, μπορείτε να δώσετε περισσότερη έμφαση στην αγάπη, στο πάθος και το ρομαντισμό και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι ή να προχωρήσετε σε περαιτέρω δεσμεύσεις όσοι είστε ήδη σε σχέση.

Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρξουν προκλήσεις στις σχέσεις σας και θα αντιμετωπίσετε περισσότερες απογοητεύσεις με ανθρώπους στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να δείξετε εγκράτεια και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τον θυμό να σας κυριεύσει. Προτιμήστε την ενέργεια σας να τη χρησιμοποιήσετε και να τη διοχετεύσετε με παραγωγικό τρόπο.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Το δεύτερο μισό το Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρχουν προβλήματα στον τομέα της εργασίας που πρέπει να αντιμετωπιστούν και θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο. Απαιτείται να δείξετε υπομονή απέναντι σε άτομα κύρους και συνεργάτες για να μην επηρεαστούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε, αναθεωρήστε σχέδια που δεν προχωρούν και αναπτύξτε τους στόχους σας. Αν είστε σίγουροι ότι δε σας αρέσει η δουλειά σας, ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι άλλο.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, θα είστε πιο επικεντρωμένοι στους στα σχέδιά σας και θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Δώστε ιδιαίτερο βάρος σε κάτι που στερείται, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, είναι ιδανική για να ξαναδείτε παλιά σχέδια και να έχετε απολαβές.
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας και τον οικονομικό προγραμματισμό. Δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για μεγάλες αγορές εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη να αντικαταστήσετε κάτι. Προσπαθήστε να έχετε κέρδη με νόμιμου τρόπους και όχι πατώντας πάνω σε πλάτες άλλων.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Το 2020 σίγουρα θέλει να επικεντρωθείτε στην υγεία σας και να μην την αμελήσετε. Χρησιμοποιήστε σοφά την ενέργεια που θα έχετε τους πρώτους μήνες και μη βαριέστε ή τεμπελιάζετε όταν πρόκειται να ασκηθείτε. Σπάστε τα στερεότυπα και κάντε μια σωστή διατροφή που θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να είναι υγιής. Αποφύγετε ακραίες δίαιτες που δε θα σας προσφέρουν  κάτι ουσιαστικό.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Ζυγού για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον σας.

Φεβρουάριος 2020: Ευνοϊκή περίοδος με λίγες δυσκολίες για να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις.

Μάρτιος 2020: Πολλά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν την κρίση σας.

Απρίλιος 2020: Μετριάστε τις κινήσεις και τις ενέργειές σας και βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.

Μάιος 2020: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, οπότε φροντίστε να την αξιοποιήσετε σωστά.

Ιούνιος 2020: Τα πάντα θα κινούνται με κανονικό ρυθμό, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε.

Ιούλιος 2020: Αμέτρητα ερωτήματα θα ζητούν απαντήσεις, αλλά δε θα λειτουργήσουν όλα υπέρ σας.

Αύγουστος 2020: Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σας ενοχλούν.

Σεπτέμβριος 2020: Ιδανικός μήνας για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να επισημοποιήσετε αυτή που έχετε.

Οκτώβριος 2020: Ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας εγχειρήματα κα νέες σχέσεις.

Νοέμβριος 2020: Όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείτε.

Δεκέμβριος 2020: Περάστε αρκετό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και απολαύστε τη συντροφιά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2020 έρχεται για να σας βοηθήσει να νιώσετε απελευθερωμένοι από το παρελθόν και ως ελεύθεροι να πάρετε πια τις δικές σας αποφάσεις. Είναι η στιγμή που μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε, να εστιάσετε σε ότι σας κάνει πιο ευτυχισμένους, να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας προς σωστές κατευθύνσεις και να εκμεταλλευτείτε τι ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Η νέα χρονιά σηματοδοτεί αλλαγές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε, γιατί αν κινείστε σωστά, τότε το 2020 θα είναι υπέροχο. Σκεφθείτε έξυπνα και κάντε τις επιλογές που γνωρίζετε ότι θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας στο ξεκίνημα του χρόνου και έτσι θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε εσάς, στα σχέδια και τις ιδέες σας και να είστε έτοιμοι για τα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.

Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω, φέρνοντάς σας μεγάλη ενέργεια για να καταλήξετε σε μεγάλες, ισχυρές, ακόμη και ζωτικής σημασίας ιδέες και σχέδια. Εστιάστε σε αυτά που είναι ρεαλιστικά και εφικτά για να συμβούν. Να είστε σοβαροί και επικεντρωμένοι στους στόχους σας μέχρι να μάθετε τα πάντα.

Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα , ασχοληθείτε περισσότερο με την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις κινήσεις σας. Η Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει τον Ιουνίου κατά την οπισθοδρόμηση του Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο ιδέες που είχαν μείνει στο ντουλάπι δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τις 14 έως 28 Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνετε αυτά που θέλετε και να έχετε επιπλέον υπομονή με άλλους. Όμως, είναι μια καλή περίοδος για αναθεωρήσεις κάθε είδους και δεύτερες ευκαιρίες για κάτι από το παρελθόν που θα θέλατε να δοκιμάσετε ξανά.

Προς το τέλος του Οκτωβρίου, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, τα κίνητρά σας και το παρελθόν σας. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, μιλήστε με κόσμο και κάντε νέες φιλίες, αλλά μην το παρακάνετε και καταλήξετε να είστε ασφυκτικοί απέναντι στους άλλους.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, καθώς θα αισθάνεστε έντονα την έλλειψη αγάπης στη ζωή σας και θα αγωνίζεστε να βρίσκεστε σε σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, από το να αρχίσετε να παίζετε δραματικούς ρόλους, προσπαθήστε να είστε στοργικοί και δοτικοί και επικεντρωμένοι σε όσους αγαπάτε.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο που ο Άρης θα βρίσκεται σους Ιχθείς, θα είστε αγαπητοί και ζεστοί και θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε σε εκείνους που θα επιλέξετε. Αλλάξτε τον τρόπο που προσεγγίζετε άτομα που θέλετε να δεσμευτείτε, αφήνοντας απ’ έξω μη συμβατικούς ανθρώπους. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση θα βιώσετε αρκετές αλλαγές, κάποιες για καλό και κάποιες που δε θα σα αρέσουν τόσο. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι για να μη χρειαστεί να πάρετε πίσω δεσμεύσεις που έχετε αποδεχθεί.

Καθώς το ίδιο διάστημα θα κινείται ανάδρομα και η Αφροδίτη, θα πρέπει να βελτιώσετε την εικόνα σας για να δείχνετε πιο οικείοι και προσιτοί. Διοχετεύστε το πάθος σας με θετικό τρόπο, μια που η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα σας κάνει να καταλάβετε σε τι πρέπει να εργαστείτε, ποιος μένει και ποιος πρέπει να φύγει από κοντά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Εστιάστε στην απόκτηση κερδών με το ξεκίνημα της χρονιάς, δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε οικονομικές συμβουλές και πληροφορίες που θα πάρτε. Εργαστείτε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση, αναλάβετε μια δεύτερη εργασία αν σας είναι εφικτό ή μετατρέψτε ένα χόμπι σας σε κάτι κερδοφόρο.

Είναι πιθανό να βαρεθείτε την τρέχουσα εργασία σας και να θελήσετε να αλλάξετε σταδιοδρομία. Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει με τις ικανότητές σας, γιατί δεν έχει νόημα να αφήσετε μια δουλειά που θεωρείτε βαρετή για μια που θα είναι όμοια. Από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με ορισμένα θέματα εργασίας που σας είχαν απογοητεύσει στο πρόσφατο παρελθόν. Μη βλέπετε τους συνεργάτες σας σαν πρόσκληση για εσάς, αλλά σαν συνοδοιπόρους σας. Δώστε χώρο στον εαυτό σας για να κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν τονίζετε το εγώ σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

Φροντίστε το 2020 να έχετε αποπληρώσει όλα τα χρέη σας και να πάρετε πίσω χρήματα από οποιονδήποτε δανείσατε στο παρελθόν. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να γίνετε αρκετά πειστικοί, ιδιαίτερα τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Σε σύγκριση με πέρσι θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια, σε σημείο που δε θα ξέρετε που να τη διοχετεύσετε. Μοιράστε την ισόποσα σε εργασία, γυμναστική, χόμπι και χρόνο με τους φίλους σας, για να καλύπτεστε σε όλους τους τομείς και να ισορροπείτε το άγχος που κάποιες φορές αφήνετε να σας καταβάλει. Εξισορροπήστε τη διατροφή σας, για να κρατηθείτε υγιείς όλη τη χρονιά.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Σκορπιού για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Θα επιδοθείτε σε πολλά καθήκοντα, που τα περισσότερα θα είναι άχρηστα μακροπρόθεσμα.

Φεβρουάριος 2020: Θα αισθανθείτε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω στα πράγματα, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Μάρτιος 2020: Είναι μια περίοδος που πρέπει να πάτε αργά και να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Απρίλιος 2020: Όλα θα λειτουργούν υπέρ σας, αρκεί να μην ανοιχτείτε περισσότερο από ό, τι χρειάζεται.

Μάιος 2020: Αναζωογονηθείτε και βρείτε ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός και στόχος στη ζωή σας.

Ιούνιος 2020: Όλα θα κυλούν πολύ αργά, γ’ αυτό κάντε τα σχέδιά σας πριν εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία.

Ιούλιος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε σε θέματα που έχετε αφήσει στη μέση.

Αύγουστος 2020: Με ήρεμο μυαλό θα είστε σε θέση να δεχθείτε απορρίψεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Σεπτέμβριος 2020: Κρατηθείτε μακριά από κακές συνήθειες και εθισμούς που θα σας βγάλουν από την πορεία σας.

Οκτώβριος 2020: Θα είστε γεμάτοι αγάπη και ζεστασιά και έτοιμοι να μοιραστείτε την ευτυχία σας με τους άλλους.

Νοέμβριος 2020: Ο μήνας των γενεθλίων σας θα είναι ο καλύτερος και τίποτα δε θα σας σταματήσει.

Δεκέμβριος 2020: Εξαιρετική περίοδος για νέες σχέσεις και συναισθηματικά ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φετινή χρονιά θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι και αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. Το 2020 είναι μια καλή ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που συνέβησαν πέρυσι. Καθαρίστε το παρόν σας από το παρελθόν για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί και θα κάνετε θαύματα.

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που θα φτάσουν στην πόρτα σας και εσείς θα πρέπει να διαχωρίσετε τις καλές από τις άχρηστες, τις κερδοφόρες από τις ζημιογόνες. Καθώς όλα θα κυλούν σχετικά γρήγορα, προνοήστε να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και για να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Το 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές και στην προσωπικότητά σας, αλλά κάνοντας τις σωστές επιλογές, όλα θα είναι προς το καλύτερο. Τολμήστε όσες θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και διευρύνετε τις γνώσεις σας.
Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις ιδέες σας και επιδιώξτε να τις κάνετε πραγματικότητα.

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας από τις αρχές του Γενάρη, γεμίζοντάς σας ενθουσιασμό και ενέργεια για το τι είναι δυνατό για εσάς, τις ευκαιρίες που θα έχετε και τι είστε έτοιμοι να θέσετε σε λειτουργία. Συγκεντρωθείτε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που θα έχει διάρκεια και στα επόμενα χρόνια.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την αποκορύφωση ενός σχεδίου που έχετε δουλέψει σκληρά για καιρό και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας λέγοντας αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να προχωρήστε τα σχέδιά σας και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας.

Κάντε  μικρά διαλείμματα που θα ξεκουράσουν το μυαλό σας και θα σας αποφορτίσουν συναισθηματικά. Εξοικειωθείτε με το υποσυνείδητο μυαλό σας και θα καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσετε παρανοήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, εξαιτίας μικρών πραγμάτων που θα πηγαίνουν στραβά. Μην εστιάζετε σε ασήμαντα θέματα και χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για όλα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο αποκομμένοι και λιγότερο συνδεδεμένοι με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Φροντίστε να μην είστε πεισματάρηδες και να μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα απέχουν από την πραγματικότητα. Αντιθέτως, κάντε ότι μπορείτε για να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προσέξτε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι γιατί θα υπάρξει παραπλάνηση και θα αμφισβητήσετε τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει ή είστε πολύ κοντά να δώσετε, εξαιτίας λανθασμένων πληροφοριών από άτομα που καιροφυλακτούσαν να πάρουν τη θέση σας.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, φέρνει επιστροφές από το παρελθόν και δεν είναι κακή ιδέα να επανασυνδεθείτε με άτομο από τα παλιά αρκεί να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνετε από πείσμα.

Από το Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα προκληθούν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και προσεκτικοί μαζί τους και όχι να λογομαχείτε μαζί τους ή να περνάτε σε επίθεση.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω, γεγονός που σας κάνει να μεταμορφώσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε και χειρίζεστε τα οικονομικά σας, τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας, αλλά και το πώς κερδίζετε χρήματα. Δείτε ότι σχετίζετε με τα χρήματά σας πιο σοβαρά και επικεντρωθεί στην προσπάθεια να έχετε μια υγιή σχέση με αυτά, γιατί αν στηρίζεστε μόνο εκεί θα απογοητευθείτε, ενώ αν δεν περιστρέφονται τα πάντα στη ζωή σας γύρω από αυτά θα βρεθείτε σε ευνοϊκές καταστάσεις και θα αποκτήσετε μια καλύτερη σχέση μαζί τους.

Το 2020 αυξάνει τη δυνατότητα να αλλάξετε πλεύση σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί θέλετε να αισθάνεστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Όμως, μπορείτε να το πετύχετε και με αλλαγές στην ήδη εργασία σας αν δε θέλετε να ρισκάρετε σε κάτι εντελώς καινούριο καθώς θα σας προσελκύει οτιδήποτε διαφορετικό από ό, τι κάνατε πριν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην πάρετε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις που δε θα σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Σίγουρα τη νέα χρονιά θα έχετε υψηλά αποθέματα ενέργειας, γι’ αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Ασκηθείτε όταν μπορείτε, αλλά μην πιέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ ώστε να μην υποφέρετε από κάποιο τραυματισμό. Αποφύγετε καταχρήσεις, όπως το ποτό που θα σας δημιουργήσει προβλήματα του ήπατος και γενικά ότι θα ρίχνει τις άμυνες σας.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Τοξότη για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Στο ξεκίνημα της χρόνιας θα δείχνετε σίγουροι για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε.

Φεβρουάριος 2020: Μήνας γεμάτος ρομαντισμό που όμως θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.

Μάρτιος 2020: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

Απρίλιος 2020: Βάλτε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και κατακτήστε τους.

Μάιος 2020: Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να έχετε σημαντική πρόοδο.

Ιούνιος 2020: Οργανώστε το μυαλό σας και τις ιδέες σας, ώστε όταν έρθει η ώρα να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Ιούλιος 2020: Θα αναζητήσετε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν στο μυαλό σας.

Αύγουστος 2020: Πρέπει να προσέχετε τις ενέργειές σας γιατί θα περάσετε από αρκετές δοκιμασίες.

Σεπτέμβριος 2020: Δώστε βαρύτητα σε κινήσεις και ενέργειες που μπορεί να σας εκθέσουν.

Οκτώβριος 2020: Ευνοϊκός μήνας για την καριέρα, τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα οικονομικά σας.

Νοέμβριος 2020: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα που νιώθουν παραμελημένα.

Δεκέμβριος 2020: Αποφασίστε επαγγελματικά ταξίδια που θα τα συνδυάσετε με διακοπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2020 θα είναι για εσάς ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό σας, όπου θα πρέπει να βελτιωθείτε σε κάθε επίπεδο. Συναισθηματικό, κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και οικονομικό. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς τίποτα δε θα είναι αρκετό αν δεν προσπαθήσετε αρκετά.

Τη νέα χρονιά θα αποζητήσετε αρμονία και ηρεμία όχι μόνο στον περίγυρό σας, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Σας έχουν κουράσει οι εντάσεις που βιώσατε την προηγούμενη χρονιά ήταν είχαν αιτία, είτε όχι και πλέον θέλετε να ξεφύγετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια αν νιώσετε ότι το χρειάζεστε. Αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης θα υπάρξουν, οπότε απολαύστε το.

 Σίγουρα είναι η χρονιά σας καθώς Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιό σας, ενώ θα περάσουν κι άλλοι πλανήτες από εσάς όπως ο Άρης από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τέλος Μαρτίου. Επίσης στο ζώδιό σας θα πραγματοποιηθεί και η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου. Θα υπάρχουν μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που θα έρχονται σε συνδυασμό ή μόνες τους. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και ποια διαδρομή θα πάρετε θα εξαρτηθεί από εσάς.

Μεταμορφώστε εντελώς τη ζωή σας, δείξτε υπευθυνότητα και εστιάστε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών που σας προσφέρουν περισσότερο χώρο και χρόνο. Μπορείτε να είστε πιο χαρισματικοί στην επικοινωνία σας και να καταλαβαίνετε που αποσκοπούν όσοι βρίσκονται γύρω σας ανεξάρτητα από το τι λένε.

Παρεξηγήσεις στον τρόπο έκφρασης θα υπάρχουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα πρέπει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους έκφρασης. Ενισχύστε τη διαίσθησή σας και εστιάστε στα κίνητρα και τις επιθυμίες που έχετε για το 2020.

Φέτος είναι η στιγμή να δεσμευθείτε και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι ξεκινήστε την αναζήτησή σας στον κύκλο των φίλων σας, επειδή σίγουρα μαζί τους έχετε περισσότερα κοινά παρά με ξένους.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2020 θα βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας. Αφεθείτε και προσελκύστε ανθρώπους που σας φαίνονται ασυνήθιστοι ή διαφορετικοί από όσους γνωρίζετε μέχρι τώρα για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όσοι είστε σε σχέση πλησιάστε το σύντροφό σας, κάντε μαζί νέα πράγματα και επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας.

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, πλησιάστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά κρατηθείτε μακριά απ’ όσους δεν έχετε καλές σχέσεις.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου και ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πάνω στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα άτομα που βρίσκονται στη ζωή σας για να τους κατανοήσετε καλύτερα, αλλά και για να σας καταλάβουν και αυτοί. Εάν δεν είστε κατανοητοί απέναντί τους, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που θα συμπέσει με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο παλιές σχέσεις, άτομα του παρελθόντος και πιθανές επανασυνδέσεις.

Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρχουν επιπλέον καυγάδες με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που βλέπετε ως οικογένεια, ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και οι δυο πλευρές για να τη βελτιώσετε και να τις διατηρήσετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα πεισματάρικα και κολλημένα σε απαρχαιωμένες μεθόδους που θα σας πάνε πίσω αντί για μπροστά.

Βάλτε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν δεν έχετε την απαιτούμενη διάθεση ή έχετε σκοπό να τα κάνετε όλα μισά, μην ξεκινήσετε καθόλου.

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για διαλείμματα ανάλογα με τις ανάγκες. Με τη Σεληνιακή του Νοεμβρίου, επενδύστε στην εργασία σας και απομακρυνθείτε από υποθέσεις άλλων που δε σας αφορούν.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να κάνετε μακροπρόθεσμα. Κρατηθείτε μακριά από σπατάλες και άχρηστες δαπάνες, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Βρείτε νέους τρόπους και πόρους που θα κερδίσετε χρήματα και θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Καθώς το 2020 θα βελτιώνετε τον εσωτερικό εαυτό σας, μην αφήσετε τον εξωτερικό σας εαυτό να υποφέρει. Βεβαιωθείτε ότι θα ασκείστε συχνά και θα προσπαθείτε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή. Σίγουρα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και είναι σχεδόν αδύνατο να αρρωστήσετε, αλλά παρόλα αυτά φροντίστε να κάνετε τα τσεκάπ σας για να μην έχετε αμφιβολίες.

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 Αιγόκερου για κάθε μήνα

Ιανουάριος 2020: Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και θα γεμίσετε με θετικότητα.

Φεβρουάριος 2020: Το μυαλό σας θα κατακλυστεί με πολλαπλά σχέδια για να επιλέξετε αυτά που σας εξυπηρετούν.

Μάρτιος 2020: Επιδιώξτε να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ου θα χρησιμοποιήσετε στον εργασιακό σας χώρο.

Απρίλιος 2020: Κάντε τον προγραμματισμό σας και σκεφτείτε καλά προτού φτάσετε σε τελικές αποφάσεις.

Μάιος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τεθούν τα σχέδιά σας σε δράση, γι’ αυτό μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας.

Ιούνιος 2020: Πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά, αλλά να μην προβείτε σε βιαστικές αποφάσεις.

Ιούλιος 2020: Εργαστείτε εντατικά και κάντε την πρώτη σας κίνηση για να οδηγηθείτε σε νίκη.

Αύγουστος 2020: Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει θα αποδειχθούν ωφέλιμες, οπότε κρατήστε τις ισορροπίες.

Σεπτέμβριος 2020: Σταματήστε να ασχολείστε με μικρά και ανούσια θέματα, όταν έχετε μπροστά σας σημαντικά σχέδια.

Οκτώβριος 2020: Μήνας γεμάτος έμπνευση, ώστε να εστιάσετε στην επίτευξη του στόχου σας.

Νοέμβριος 2020: Όταν οι άλλοι χρειάζονται την υποστήριξη και τη βοήθειά σας, δώστε τα χωρίς να το σκέφτεστε.

Δεκέμβριος 2020: Προγραμματίστε εξίσου την προσωπική σας ζωή και την επαγγελματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας φέτος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά και το περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, γεγονός που θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί νε μην προσπεράσετε τα «θέλω» του εαυτού σας. Το 2020 θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, ενώ η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη. Προσπαθήστε να λειτουργείτε με τη λογική περισσότερο από το συναίσθημα για να κάνετε πιο εύκολη τη χρονιά σας. Κάντε τα πλάνα σας και σχεδιάστε πως θα κινηθείτε και που θα απευθυνθείτε, ώστε σε στιγμές που δεν ξέρετε πώς να ενεργήσετε να μη χρειαστεί να λογοκρίνετε τον εαυτό σας.

Τη νέα χρονιά ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω και σε εσάς έχει αντίκτυπο στο υποσυνείδητό σας. Εργαστείτε στα σχέδιά σας, όταν κανείς δεν δίνει προσοχή και δημιουργήστε νέα δεδομένα που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στον εαυτό σας και στη ζωή σας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σας το Μάρτιο, θα σας κάνει να νιώσετε έξω από τα νερά σας αφού θα έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα και ζητήματα που θα απαιτούν την προσοχή σας. Ίσως να είστε απασχολημένοι και να θέλετε διάλειμμα, αλλά δεν είναι η στιγμή να το κάνετε. Και οι 3 αναδρομές του Ερμή θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, επομένως το 2020 είναι μια χρονιά που θα αναθεωρήσετε την πορεία σας και θα εστιάσετε σε ότι έχετε κάνει μέχρι στιγμής.

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από το τέλος Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη και σε επιτάχυνση. Θα νιώθετε ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που θα σηματοδοτήσουν καινούρια σχέδια και στόχους για να εργαστείτε. Ότι ξεκινήσετε τώρα θα έχει διάρκεια τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα είναι δύσκολα να εστιάσετε στα επιχειρήματα σας και ίσως χρειαστεί να πολεμήσετε εναντίον όσων δεν συμφωνούν με τις ιδέες, τις απόψεις ή τα σχέδιά σας. Με το Δία να μετακινείται στο ζώδιό σας λίγο πριν τελειώσει η χρονιά, μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας, αλλά πρέπει να γίνει υπεύθυνα, με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους. Ξεκλειδώστε ευκαιρίες και βρείτε χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις επεκτείνετε, ώστε να μην αισθάνεστε περιορισμένοι.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό το διάστημα δε θα νιώθετε τόσο άνετοι με τα συναισθήματά σας και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Κάποιοι θα απαιτούν περισσότεροι προσοχή από εσάς και κάποιοι άλλο θα φέρνουν τα νεύρα σας στα όριά τους. Πριν αποφασίσετε να εντάξετε το δράμα στη ζωή σας, ηρεμήστε, βάλτε μπροστά τη λογική και αντιστρέψτε τους ρόλους.

Κάντε τους άλλους υπόλογους απέναντί σας, επειδή εξαιτίας τους καταπιέζετε το συναίσθημά σας. Σε αντίθεση με όσους κρατήσετε που θα πρέπει να εργαστείτε για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να είστε πιο στοργικοί.

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, θα ζητήσει από εσάς να εστιάσετε στα θετικά που υπάρχουν στις σχέσεις σας, να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να αναπτύξετε την πνευματική σας σύνδεση. Αυτό σημαίνει πως τα άτομα που δεν τηρούν τις προδιαγραφές που θέλετε, πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα που θα προκύπτουν και δώστε μεγαλύτερη προσοχή. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς αποφύγετε μεγάλες αγορές, καθώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να σπαταλήσετε χρήματα αφού το ενδεχόμενο να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες θα είναι αυξημένο. Βελτιώστε όσο περισσότερο μπορείτε την οικονομική σας κατάσταση και μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας. Ίσως εμφανιστεί και μια δεύτερη εργασία, που θα σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας για αποταμίευση.

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και μην είστε ανυπόμονοι. Οι βιαστικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν και θα σας φορτώσουν με επιπρόσθετο άγχος.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, γεγονός που μπορεί να φέρει κινδύνους στην επαγγελματική σας ζωή. Δώστε χώρο και χρόνο σε συνεργάτες να μελετήσουν αυτά που τους προτείνετε για να μην έχετε προβλήματα.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της οπισθοδρόμησης του Ερμή, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε έναν παλιό στόχο και να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε.

Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου θα κινείται και πάλι ανάδρομα ο Ερμής, ωθώντας να αναθεωρήσετε σχέδια. Οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να νιώσετε πως χάνετε το δρόμο σας, όμως, συνεχίστε την πορεία σας γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως πιστεύετε. Μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν τις σχέσεις σας με άτομα κύρους.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Τη φετινή χρονιά θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε για την υγεία σας. Όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα το οποίο γνωρίζετε, ασχοληθείτε με αυτό γιατί θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να το αντιμετωπίσετε καλύτερα. Αν μπορείτε να ασκηθείτε θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην πιέζετε τον εαυτό σας. Αυτό που ζητάει το 2020 από εσάς, είναι καλή διατροφή και αρκετό ύπνο.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ

Ιανουάριος 2020: Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και απλά απολαύστε τη ζωή.

Φεβρουάριος 2020: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και σταματήστε να σκέφτεστε μόνο τους άλλους.

Μάρτιος 2020: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον κοινωνικό και στο συναισθηματικό σας τομέα.

Απρίλιος 2020: Ο μήνας θα σας γεμίσει ενέργεια, που πρέπει να τη στρέψετε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μάιος 2020: Ασχοληθείτε με την υγεία σας ώστε να αποτρέψετε οποιαδήποτε προβλήματα.

Ιούνιος 2020: Να έχετε ανοιχτό μυαλό για να επεξεργαστείτε ιδέες που μπορεί να φαίνονται διαφορετικές.

Ιούλιος 2020: Να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που στην αρχή μπορεί να σας φανούν βαρετές.

Αύγουστος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε δράση και να σχεδιάσετε όλα τα όνειρά σας.

Σεπτέμβριος 2020: Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε μια σχέση αγάπης ή να προχωρήσετε σε γάμο.

Οκτώβριος 2020: Σχεδόν όλα θα σας φαίνονται δύσκολα, αλλά πρέπει να κινηθείτε και να προχωρήσετε.

Νοέμβριος 2020: Θα υπάρχει μεγάλη εύνοια για να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας.

Δεκέμβριος 2020: Τακτοποιήστε τα επαγγελματικά σας και περάστε το μήνα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Με το ξεκίνημα του 2020 θα ψάχνετε για περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητα από το τι βιώσατε και αισθανθήκατε τα τελευταία χρόνια, θα είστε πιο ρεαλιστές και θα καταλάβετε περισσότερο τον κόσμο γύρω σας. Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα φέρουν και αλλαγές στην προσωπικότητά σας.

Από εσάς θα κριθεί αν η νέα χρονιά θα είναι σημαντική ή βαρετή. Εάν θα αισθάνεστε άνετα με το ποιοι είστε και αν ενεργείτε σύμφωνα με το πώς σας ταιριάζει, τότε σίγουρα το 2020 θα είναι συναρπαστικό. Αν προσπαθήσετε να αποκρύψετε την αληθινή προσωπικότητά σας, τότε μάλλον δε θα διασκεδάσετε και τόσο.

Μη φοβηθείτε να κινηθείτε μόνοι για το καλό σας. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι χρειάζεστε άλλους να γίνουν τα δεκανίκια σας. Ενεργήστε με το ένστικτό σας, ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και φροντίστε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό σας όλο το χρόνο, οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να είστε αληθινοί και να αισθάνεστε άνετοι με τις ικανότητες σας. Επιπλέον θα είστε χαρισματικοί, συμπονετικοί και διαισθητικοί.

Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω και τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Εστιάστε στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, χωρίς να σκέφτεστε μήπως βγείτε από τις ανέσεις που έχετε συνηθίσει. Αφήστε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει και θα επιτύχετε αρκετούς μετασχηματισμούς που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, εργαστείτε σε σχέδια που έχετε θέσει καιρό πριν και προετοιμαστείτε να τα παντρέψετε με καινούρια. Όπου κρίνεται ότι χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε γιατί κάποιες φορές η ομαδικότητα κρίνεται απαραίτητη.

Στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα σας ωθήσει να φέρεστε αμυντικά προς τους άλλους ειδικά αν δεν συμφωνούν οι ιδέες σας. Ενώ με τη Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, μπορείτε να διευθετήσετε οικογενειακά θέματα, να ολοκληρώσετε σχέδια και να είστε πιο εκφραστικοί με αυτό που αισθάνεστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει το 2020 και όσο πιο αισιόδοξοι είστε τόσο πιο πολλούς νέους και θαυμάσιους ανθρώπους θα προσελκύετε. Όσοι είστε ελεύθεροι τη φετινή χρονιά θα αποκτήσετε πολλούς καινούριους φίλους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε μια πιο γλυκιά σχέση με το σύντροφό σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δε θα δείχνετε και μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους. Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να βελτιώσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να γίνεται πιο στοργικοί και να εξαλείψετε ζητήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και σας απομακρύνουν.

Ο ανάδρομος Ερμής από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, φέρνει στο προσκήνιο προκλήσεις στις σχέσεις σας. Ίσως να μην αισθάνεστε τόσο γεμάτοι από αγάπη αυτό το διάστημα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν προβλήματα με το σπίτι και την οικογένειά σας. Δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή για να ασχοληθείτε με τα συγγενικά σας πρόσωπα, αφού δε θα μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας συναισθηματικά.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Η νέα χρονιά ξεκινάει εστιάζοντας στη σταδιοδρομία σας και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου μπορείτε να ορίσετε νέους στόχους και να εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε, αφού θα είστε πιο πειθαρχημένοι και εστιασμένοι. Επικεντρωθείτε στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και να είστε πιο ρεαλιστικοί σχετικά με το τι μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Σχεδιάστε σωστά τα επόμενα βήματά σας, ώστε να μην επαναλάβετε κάτι που παλιότερα τολμήσατε και αποτύχατε.

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου, επανεξετάστε την κατεύθυνσή σας για να είστε σίγουροι ότι κινείστε με τον σωστό τρόπο.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, βοηθάει να κλείσετε τη χρονιά εστιάζοντας σε νέους στόχους και φιλοδοξίες, που θα ακολουθούν μια καινούρια κατεύθυνση και θα σας ενθουσιάσουν στην πορεία.

Από τα μέσα σχεδόν Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, ασχοληθείτε σοβαρά με τον οικονομικό σα τομέα μια που θα προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Κινηθείτε προσεκτικά και με γνώμονα τη λογική και μην είστε αδιάφοροι για ότι θα συμβαίνει γύρω σας. Μην είστε ανυπόμονοι και παρορμητικοί, αλλά αντιθέτως κάντε έξυπνες επιλογές για να κερδίσετε χρήματα.Όταν πρόκειται για τον προϋπολογισμό σας, είναι καλύτερα να σκέφτεστε πιο λογικά.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ

Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας, τη νέα χρονιά θα διαπιστώσετε ότι μερικές από τις χειρότερες συνήθειες που έχετε εντάξει στην καθημερινότητά σας, επηρεάζουν τη ζωή σας. Είναι καιρός, λοιπόν, το 2020 να αρχίσετε να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ξεκινήστε να ασκείτε και σταματήστε κακές συνήθειες. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε επίμονοι στις προσπάθειες σας να απαλλαγείτε από ότι σας φθείρει.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ

Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα βγάλει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, γι’ αυτό χαλαρώστε.

Φεβρουάριος 2020: Οι αλλαγές θα είναι συνεχόμενες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το αναπόφευκτο.

Μάρτιος 2020: Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη, οπότε δείξτε τις ικανότητές σας και εργαστείτε δυναμικά.

Απρίλιος 2020: Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας κυριεύσει, γιατί θα συμπεριφερθείτε άσχημα απέναντι σε άτομα που αγαπάτε.

Μάιος 2020: Εργαστείτε μεθοδικά και μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα για ότι δε λειτουργεί μακροπρόθεσμα.

Ιούνιος 2020: Εάν κάτι δεν πάει όπως θέλατε μην επιτίθεστε στους γύρω σας, αλλά αναθεωρήστε τις καταστάσεις.

Ιούλιος 2020: Παρακολουθήστε στενά τον οικονομικό σας τομέα και συγκρατήστε την αγοραστική σας μανία.

Αύγουστος 2020: Θα έχετε αμφιβολίες για ότι συμβαίνει γύρω σας, αλλά θα ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις.

Σεπτέμβριος 2020: Πράξτε ότι νομίζετε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε και μην αφήνετε τα πάντα μισά.

Οκτώβριος 2020: Πριν κινηθείτε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, σκεφτείτε προσεκτικά τις ενέργειές σας.

Νοέμβριος 2020: Είναι ένας θετικός μήνας που θα μπορέσετε να απεικονίσετε τι θέλετε από τη ζωή σας.

Δεκέμβριος 2020: Ο χρόνος κλείνει με πολλά ανεπίλυτα ερωτήματα τα οποία μόνο εσείς μπορείτε να απαντήσετε.

oroskopos.gr