Πώς θα κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει πολυτελές και ακριβό

  • Πέμπτη, 2 Ιανουάριος 2020 13:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που συχνά παραμελούμε στη διακόσμηση, καθώς είναι ένα πιο χρηστικό μέρος.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να μεταμορφώσεις το ψυχρό μπάνιο σε lux room, όπου μπορείς να χαλαρώσεις κάνοντας ένα απολαυστικό αφρόλουτρο.

Πώς; Αλλάζοντας ένα μόνο αντικείμενο, όπως διαβάζουμε στο Apartment Therapy.

Η Sophie Donelson, πρώην αρχισυντάκτρια του House Beautiful και συγγραφές του «Style Secrets: What Every Room Needs» προτείνει έναν απίστευτο τρόπο που δεν είχαμε σκεφτεί έως τώρα.

Αν λοιπόν έχεις μία πλαστική κουρτίνα μπάνιου, άλλαξέ την με ένα ζευγάρι υφασμάτινες κουρτίνες.

Δύο κουρτίνες μπάνιου είναι καλύτερες από μία, καθώς μαλακώνουν το λουκ ενός μπάνιου με πλακάκια. Κάνουν το μπάνιο να μοιάζει πιο συμμετρικό και special. 

«Κρέμασα στο μπάνιο μου δύο κουρτίνες, που κάνω συνέχεια από τότε. Η κίνηση του να χωρίσεις τις δύο κουρτίνες για να μπεις στο μπάνιο μοιάζει old-fashioned, σαν να μπαίνεις σε ιδιωτικό δωμάτιο», αναφέρει η ίδια.

H Sophie Donelson επέλεξε λευκές και μπεζ κουρτίνες με pom pom. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι θέλεις από χρώμα και σχέδιο ώστε να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει με πολυτελές spa.

Αν έχεις παράθυρο στο μπάνιο σου, μπορείς να βάλεις κουρτίνα με λεπτό ύφασμα σαν γάζα, που θα επιτρέπει το φως του ήλιου να μπαίνει στον χώρο.

Ακόμη, μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου δύο φύλλα κόβοντας μια μεγάλη κουρτίνα στη μέση. Αντί για ελαστικές κουρτίνες, η ειδικός προτείνει μαλακές και συνθετικές, που κρατά τη συνολική εικόνα του μπάνιου στην ίδια υφή.

Για να αποφύγεις τη μούχλα, πρέπει να τις πλένεις συχνά και να τις αφήνεις να στεγνώνουν.

Το απλό και εύκολο αυτό τρικ θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει πιο ακριβό και πολυτελές.

bovary.gr