Τα 3 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2020

  • Πέμπτη, 2 Ιανουάριος 2020 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

To 2020 έρχεται και φέρνει αλλαγές στις ζωές των ζωδίων. Κάποιοι θα δουν την καθημερινότητά τους να γυρίζει σελίδα.


Κάποια μπορεί να παντρευτούν, άλλα μπορεί να δουν τα οικονομικά τους να ανθίζουν και άλλα μπορεί να χωρίσουν. Για κάποια άλλα ζώδια οι αλλαγές είναι πολλές και όπως φαίνεται το 2020 θα είναι η χρονιά τους.

 


Το ζώδιο του Ταύρου
Ο Ουρανός περνάει στο ζώδιό σας και φέρνει αναταράξεις. Ανθρωποι και καταστάσεις θα σας κάνουν να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Μπορεί στην αρχή να αισθανθείτε περίεργα, ωστόσο, θα τα καταφέρετε. Οι πλανήτες Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας στον 9ο οίκο σας, θα σας κάνει να θέλετε να ταξιδέψετε και να δοκιμάσετε ό,τι δεν είχατε τολμήσει.
 

Το ζώδιο του Τοξότη
Μπορεί να νομίζετε ότι δεν είστε σε φάση για σχέση αλλά το 2020 έρχεται να το ανατρέψει. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Γενικά, η νέα χρονιά θα σας κάνει να δείτε τον τομέα των σχέσεων με διαφορετική ματιά. Επίσης, το 2020 είναι η χρονιά για να επενδύσετε τα χρήματα και να αυξήσετε τα έσοδά σας, ενώ ο Κρόνος σας βοηθά να σταθεροποιηθείτε στα επαγγελματικά σας.

Το ζώδιο του Αιγόκερου
Περίπου από τα μέσα Ιανουαρίου θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως κάτι αλλάζει μέσα σας. Ο Δίας θα σας χαρίσει απλόχερα τα πάντα, με τις επιλογές να είναι πολλές. Ιανουάριος, Ιούνιος και Ιούλιος θα είναι οι καλύτεροι μήνες για εσάς.

 

Πηγή: iefimerida.gr