Η μοναδική φορά που συναντήθηκαν Ρένα Βλαχοπούλου και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για τη μία και μοναδική φορά που συναντήθηκαν η Ρένα Βλαχοπούλου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας.


Ο ηθοποιός, αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης των δύο αυτών μεγάλων σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Όπως είπε ο Μάκης Δελαπόρτας, αυτό έγινε χάρη στον ίδιο.

Δείτε όσα είπε ο Μάκης Δελαπόρτας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου:
«Η αγαπημένη μου σκηνή, όπως όλων, είναι το “Σούζι τρως” γιατί ζώντας δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τόσα χρόνια ξέρω πως αυτή η ατάκα ήταν δική της. Η κυρία που έπαιζε τη Σούζι πραγματικά φοβάται μην της έρθει καμιά ξανάστροφη γιατί η Ρένα ήταν πάρα πολύ αυθόρμητη, μπορεί να τη χτυπούσε, θα της έδινε μία…», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα. Ήταν μια μοναδική βραδιά και θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αλίκη για πρώτη φορά τότε έφαγε κατσικάκι με πατάτες, ενώ της είχε ετοιμάσει η Ρένα και ο άντρας της ένα ψάρι. Η Αλίκη έτρωγε μόνο ψάρι και βραστά λαχανικά, τίποτα άλλο. Κι ένα μελομακάρονο που ήταν η κατάχρηση της χρονιάς της από γλυκά.

Εκείνη τη βραδιά, για χάρη της Ρένας, κι επειδή της είπε η Ρένα “μωρή φάε να λιγδώσει το άντερο σου, άντε που έχεις γίνει σαν στέκα”, αυτό ήταν, η Αλίκη έφαγε και κατσικάκι και πατάτες κι έφαγε και μελομακάρονο», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Πηγή: iefimerida.gr