Χριστούγεννα: 6+1 αγχολυτικά δώρα -Για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά

Άλλη μια δύσκολη και κουραστική χρονιά οδεύει στο τέλος της κι αν βρίσκεστε σε αναζήτηση δώρων για τους αγαπημένους σας ή για εσάς τους ίδιους τι θα λέγατε κάτι που να προάγει την υγεία και ευεξία, τη χαλάρωση και εσωτερική ηρεμία;


Ειδικά αν η καθημερινότητα είναι γεμάτη ένταση, στρες και άγχος, ένα τέτοιο δώρο μόνο ευπρόσδεκτο θα είναι!

Βιβλίο διαχείρισης του άγχους και του στρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστούγεννα 2019: Οι αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό
ΕΛΛΑΔΑ 19|12|2019 | 15:19

Τα δώρα που έχουν μεγάλη ζήτηση φέτος στις γιορτές, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Pinterest
ΖΩΗ 15|12|2019 | 13:45

H διαχείριση του άγχους μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για την ευεξία, καθώς υπάρχει η ένδειξη ότι η υπερβολική πίεση μειώνει τη διάθεση. Τι θα λέγατε λοιπόν από το νέο χρόνο να το ρίξουμε στο διάβασμα και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε συνήθειες ώστε να περιορίσουμε το στρες στις ζωές μας; Οι επιλογές είναι άπειρες. Αρκεί μόνο να κάνετε μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο.
Αρωματικά προϊόντα

Η μυρωδιά του χώρου ασφαλώς και επηρεάζει τη διάθεση. Επιλέξτε για δώρο κάτι σε κεριά, αρωτικά χώρου, σετ προσωπικής περιποίησης που είναι αρωματισμένα με αιθέρια έλαια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος διαχείρισης τους άγχους και του στρες.

Σεντόνια εξαιρετικής ποιότητας


Γνωρίζατε ότι περνάμε το 1/3 της ζωής μας κοιμώμενοι; Αφού λοιπόν ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας γιατί να μην επενδύσουμε σε ένα σετ καλής ποιότητας σεντόνια; Σατέν, μεταξωτά, μονόχρωμα ή με σχέδια, τα σεντόνια υψηλής ποιότητας προσφέρουν μέσω της αίσθησης της αφής χαλάρωση και συμβάλλουν σε καλύτερο ύπνο, κάτι που την επόμενη μέρα μεταφράζεται σε λιγότερο στρες και μεγαλύτερη αποδοτικότητα!

Χαλαρωτική μουσική

Έρευνες δείχνουν ότι η απαλή μουσική μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό παλμό και το άγχος. Επιλέξτε ένα cd με αγαπημένα τραγούδια jazz μουσικής ή ακόμα και φυσικούς ήχους και χαρίστε το στους αγαπημένους σας. Αν το γράψετε εσείς οι ίδιοι θα το εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο.

Εμπειρία Spa

Τα δώρα εμπειρίας είναι το νέο trend που έρχεται να αλλάξει την έννοια του δώρου! Ένα χαλαρωτικό μασάζ σε spa για την εργασιομανή φίλη σας είναι κάτι που θα θυμάται για πάντα.

Σετ τσαγιού

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται κανείς για να αποφορτιστεί είναι λίγο τσάι και καλή παρέα. Ένα σετ τσαγιού λοιπόν είναι το τέλειο δώρο ώστε εκείνες οι δύσκολες μέρες να γίνουν απλά χουχουλιάρικες.

Στρώμα γυμναστικής

Η γυμναστική και ο διαλογισμός μπορεί να είναι η λύση για το τέλος μιας αγχωτικής μέρας ή εβδομάδας. Το απόλυτο αγχολυτικό δώρο για όσους δεν προλαβαίνουν να πάνε γυμναστήριο!
Πηγή: iefimerida.gr