Αυτή είναι η αρχή των κακών για όλους στις Άγριες Μέλισσες

Η ψυχολογική πίεση οδηγεί σε ένα τεράστιο λάθος…

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 49: Ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θ’ αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος, είτε σε κάποιον αγοραστή. Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο Μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος, με σκοπό να του δώσει ο Δούκας αυτά που θέλει, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα στον εκβιασμό που του κάνει ώστε να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Πώς θα το χειριστεί η Μυρσίνη; Ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γάμου τους που θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα. Μια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας, για το ένοχο μυστικό του φόνου που διαπράξανε, θα φτάσει στα αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα.

Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών, προσπαθώντας μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.

zappit.gr