Φεστιβάλ Γεύσης, Τέχνης και Πολιτισμού από την ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι στο Ηράκλειο

Ξεκινάει σήμερα το 3ο Φεστιβάλ Γεύσης, Τέχνης και Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί από 20/12 έως 31/12/19 στο Talos Plaza σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου! Ένας υπέροχος κόσμος για κάθε μικρό και μεγάλο μας φίλο, γεμάτος από μοναδικές εμπειρίες τέχνης, γεύσης και πολιτισμού: με δράσεις για μικρά παιδιά, γευσιγνωσία, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές μπάντες, χορό, διαδραστικά δρώμενα και πολλές άλλες εκπλήξεις!! Διοργάνωση: Εθελοντικό Σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι»

Πληροφορίες για τις δράσεις του Φεστιβάλ στο facebook: Φεστιβάλ Γεύσης, Τέχνης και Πολιτισμού

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Την Κυριακή 22/12/19 από τις 9:30 - 13:30 θα βρίσκεται στο Talos Plaza το Κέντρο Αίματος Γ.Ν. Βενιζέλειο - Πανάνειο και θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Γεύσης, Τέχνης και Πολιτισμού.

Πληροφορίες για να γίνετε και εσείς Εθελοντές Αιμοδότες: http://www.venizeleio.gr/ypiresies/kentro-emodosias/

Λίγα λόγια το για το Εθελοντικό Σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι»

Το Εθελοντικό Σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι» (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2013 έχοντας ως σκοπό να προάγει τον εθελοντισμό στην πόλη του Ηρακλείου γύρω από θέματα γενικού, επιστημονικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος και να ευαισθητοποιεί κυρίως τους νέους, ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες και να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους. Βασικοί στόχοι του σωματείου είναι:

• Η παροχή κάλυψης βασικών αναγκών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

• Οι ανακαινίσεις παιδικών δωματίων

• Η φροντίδα του περιβάλλοντος

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Να προάγει την προσφορά και τον εθελοντισμό στην πόλη του Ηρακλείου σε γενικό, επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο και να ευαισθητοποιήσει τους νέους ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες. To Σωματείο απευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν τη διάθεση να βοηθούν εθελοντικά, για ένα καλύτερο αύριο.

Οι «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι» δρουν με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού, που ασχολείται με τη βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν οποιουδήποτε είδους δυσκολία, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία του κόσμου καθώς και με πολλά ακόμη κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Το Σωματείο, από το Δεκέμβριο του 2012 διοργανώνει εθελοντικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που έχουν μεγάλη απήχηση σε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει τις προσπάθειες του Σωματείου εκατοντάδες πολίτες και έχουν στηρίξει το έργο του δεκάδες πολίτες ως Εθελοντές.