Το βασικό λάθος που κάνουν οι γυναίκες άνω των 35 ετών στο ντύσιμο τους

Ο στιλίστας της Τζέσικα Άλμπα λατρεύει να ντύνει και να συμβουλεύει τις γυναίκες, ώστε να δείχνουν πάντα κομψές και περιποιημένες.

Ωστόσο λέει ότι υπάρχει μια στιλιστική παγίδα που πέφτουν οι γυναίκες μετά τα 35. Μπορεί όμως να διορθωθεί εύκολα και γρήγορα.

Αυτό έχει να κάνει με τα ρούχα που έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας. Συγκεκριμένα, το να είσαι «κολλημένη» με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου είναι μεγάλο λάθος και καταστρέφει το στιλ σου.

Ο γκουρού των celebrities, «ξεσκαρτάρει» την ντουλάπα του τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο για να ξεφορτωθεί πράγματα και ρούχα που δεν χρησιμοποιεί πλέον.

«Είναι σημαντικό να επισκεπτόμαστε την ντουλάπα μας. Μπες και βγάλε ό,τι δεν φοράς για μήνες. Αυτό σε βοηθά να δεις τι έχεις στην ντουλάπα σου και τι χρειάζεται να πάρεις», αναφέρει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ειδικό, αυτή τη πρακτική θα σου δημιουργήσει χώρο ώστε να προσθέσεις νέα fashion items στην ντουλάπα σου, ενώ θα βρεις νέα στιλ που θα σου ταιριάζουν.

Ξεκίνα σιγά σιγά και δες ποια νέα trends σου ταιριάζουν.

«Πλέον έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε διαφορετικές τάσεις, που δεν έχουμε ξαναδεί, χωρίς να αδειάσουμε το πορτοφόλι μας», προσθέτει.

Ακόμη προτείνει να μην κολλάμε σε ηλικίες αλλά να αποφασίσουμε το στιλ μας ανάλογα με το τι μας κάνει χαρούμενες.

bovary.gr