Τέσσερα πράγματα που μπορείς να ζητήσεις στο αεροπλάνο και δε θα σου αρνηθούν

  • Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 15:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Οταν ταξιδεύεις με το αεροπλάνο και ειδικά όταν κάνεις μεγάλη πτήση θες να είσαι σίγουρος για την άνεση και την ασφάλειά σου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αεροσυνοδοί εκπαιδεύονται τόσο πολύ. Για να κάνουν τον επιβάτη να νιώσει πρωτίστως ασφαλής και έπειτα να απολαύσει το ταξίδι του. Ετσι, εξάλλου, εξασφαλίζουν ότι θα προτιμήσει ξανά την ίδια αεροπορική εταιρεία.

Γνώριζες, λοιπόν, ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης μπορείς να ζητήσεις κάποιες «επιπλέον» παροχές; Το πλήρωμα θα ανταποκριθεί και συνήθως θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Δες τέσσερα πράγματα που μπορείς να ζητήσεις…

1. Επιπλέον αναψυκτικό ή σνακ στο αεροπλάνο; 

Το γεγονός ότι πήρες ένα χυμό ή καφέ και ένα κρουασανάκι δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να πάρεις κι άλλο. Μπορείς να ζητήσεις κι άλλο αναψυκτικό ή σνακ και καμία αεροσυνοδός δε θα στο αρνηθεί. Πολλοί πιστεύουν ότι τους αναλογεί μόνο ένα ποτήρι με ρόφημα αλλά δεν είναι έτσι.

Γιατί οι αεροσυνοδοί έχουν το χέρι πίσω από την πλάτη όταν μπαίνουμε στο αεροπλάνο;

2. Υγρό μαντηλάκι καθαρισμού

Είναι γεγονός ότι πολλά σημεία στο αεροπλάνο είναι βρώμικα και γεμάτα μικρόβια. Έτσι πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να ζητήσεις υγρά μαντηλάκια για να καθαρίσεις το τραπεζάκι σου και ό,τι άλλο πρόκειται ν’ αγγίξεις. Το προσωπικό της καμπίνας θα σου φέρει άμεσα χωρίς να σου πει ότι δεν υπάρχει αυτή η παροχή.

3. Προϊόντα πρώτων βοηθειών

Δεν είναι απίθανο να σε πιάσει πονοκέφαλος μέσα στο αεροπλάνο ή να νιώσεις αδιαθεσία. Μην ανησυχείς. Όλα τα αεροπλάνα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις να προσγειωθείς για να αγοράσεις παυσίπονα.

4. Μια ζεστή σοκολάτα στο αεροπλάνο;

Μπορεί να νομίζεις ότι τα αεροπλάνα σερβίρουν μόνο ζεστό καφέ ή τσάι. Κι όμως οι επιλογές σου στο αεροπλάνο όσον αφορά στα ζεστά ροφήματα δεν είναι μόνο αυτές. Ήξερες ότι μπορείς να επιλέξεις και σοκολάτα; Αυτό μάλιστα είναι ένα συνηθισμένο αίτημα ιδιαίτερα από γονείς. Τα μικρά παιδιά ζητούν συχνά σοκολάτα και οι αεροσυνοδοί την προσφέρουν με μεγάλη χαρά.

https://exploringgreece.tv/