Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες

Φέτος, είναι η τηλεοπτική σειρά για την οποία μιλούν όλοι. Κάθε βράδυ προβολής της «σπάει» τα μηχανάκια τηλεθέασης, σημειώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά. Χωρίς αμφιβολία, οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Και πέρα από τις εξελίξεις και τις ανατροπές που κρύβει η πλοκή της σειράς, είναι και οι πρωταγωνιστές αυτής, που ο καθένας ξεχωριστά βάζει το λιθαράκι του στην επιτυχία.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, αλλά και για τους πρωταγωνιστές της.

«Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ».

Ο Λευτέρης Χαρίτος αναφέρθηκε και στη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο ρόλο της Βιολέτας. «Η Θεοφανία Παπαθωμά μού ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό».

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στις σκηνές που τον επηρέασαν περισσότερο. «Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό. Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου”»;