Οι 12 ακαταμάχητες ηρωίδες του ζωδιακού

  • Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 15:54
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Κάθε γυναίκα είναι ένας σύγχρονος ήρωας της καθημερινότητας και αξίζει το θαυμασμό μας. Πιο κάτω θα διαβάσεις το πιο δυναμικό στοιχείο κάθε γυναίκας, ανάλογα με το ζώδιό της, που την κάνει ξεχωριστή και θαυμαστή στα μάτια μας.

Αξίζει να εκτιμήσουμε τα μικρά θαύματα που επιτελούν οι γυναίκες σε καθημερινή βάση, τα εμπόδια που ξεπερνούν και τα μαθήματα που έχουν να μας διδάξουν!

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ίδια, πρωταθλήτρια του εαυτού της: Ναι, κατά καιρούς, αισθάνεται ανασφαλής και φοβισμένη, αλλά αφήνει πάντα τον εαυτό της να την καθοδηγήσει. Παίρνει καθημερινά αποφάσεις να κάνει ό, τι χρειάζεται για να γεμίσει την ψυχή της με αρκετή αυτό-επιβεβαίωση και την πεποίθηση πως θα σταθεί στα δικά της πόδια, ενώ ποτέ δεν θα επιτρέψει σε κανένα άτομο ή κατάσταση να την βάλει σε δεύτερη μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα που συνηθίζει να εφαρμόζει πρωινό τελετουργικό: Αντί να πηδήξει άκομψα έξω από το κρεβάτι την στιγμή που ξυπνά, χουζουρεύει εκεί για πέντε λεπτά, καθώς είναι ευγνώμων για την ευκαιρία να βιώσει μια νέα ημέρα. Στη συνέχεια, τεντώνει όλο της το σώμα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, σηκώνεται και πίνει ένα τεράστιο ποτήρι νερό με λεμόνι, ενώ παίρνει ένα λουκούλλειο πρωινό. Αυτό θέτει τον τόνο της αυτό-φροντίδας που αυτή θα κουβαλά μαζί της για το υπόλοιπο της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια γυναίκα που ξέρει πως να χρησιμοποιεί τα λόγια της με σοφία. Γνωρίζει πάνω απ’ όλα ότι αυτό που λέει ξεσηκώνει την ενέργεια του καθενός και δημιουργεί δονήσεις στον κόσμο γύρω της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η γυναίκα που ξέρει πώς να κάνει τουλάχιστον ένα ορεκτικό, ένα επιδόρπιο, ένα εκπληκτικό κοκτέιλ και ένα γεύμα που θα το θυμούνται καιρό. Πάντα είναι προετοιμασμένη για τις γιορτές και τα πάρτι, για τους φίλους που θα έρθουν απρόσκλητοι, χωρίς να διακόπτεται η προσοχή της από κανέναν και τίποτα.

ΛΕΩΝ

Η ίδια αναγνωρίζει την αξία της. Είτε πρόκειται για τον φίλο, τον εραστή ή ένα μέλος της οικογένειάς της, δέχεται αυτή την παγκόσμια αλήθεια: Αν είναι σημαντική για κάποιον, δεν χρειάζεται να τον κυνηγά και να περιμένει να της δώσει το σεβασμό, την αγάπη και την στοργή που της αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η γυναίκα πληρώνει τους λογαριασμούς της στην ώρα τους. Ελέγχει την πιστωτική της δύο φορές το χρόνο και παίρνει παραγωγικές οικονομικές αποφάσεις με το μυαλό της στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Είναι από τις γυναίκες που έχει μάθει πως να παίρνει μια φιλοφρόνηση ευγενικά, εκτιμώντας την ως δώρο. Είναι μεν νάρκισσος, αλλά πάνω απ’ όλα γνωρίζει ότι δεν πρέπει να απαντήσει με αγένεια σε κάποιον, που του πήρε χρόνο για να μπορέσει να εκδηλώσει την εκτίμησή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα που ξέρει να διακρίνει αυτό που είναι θεμελιώδες και να απορρίπτει κάθε τι περιττό. Η ξεχωριστή ικανότητά της να κάνει φόκους στην ουσία των πραγμάτων την καθιστά ικανή να κάνει την σωστή ερώτηση και να πάρει ακριβώς την απάντηση που θέλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα που έχει μάθει να συγχωρεί τον εαυτό της για τα λάθη που έχει κάνει και είναι ευγνώμων για τα μαθήματα που της πρόσφεραν. Είναι ο συνδυασμός αυτού που είναι τώρα, σε σχέση με αυτό που ήταν κάποτε, ακόμη κι αν η ζωή της ήταν μια κόλαση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις γυναίκες που προνοεί πάντα οικονομικά: Είτε πρόκειται για τις διακοπές των ονείρων της, είτε το δικό της σπίτι ή ένα δείπνο σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, ανοίγει έναν αποταμιευτικό λογαριασμό για όσα την ανησυχούν και δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αντέξει οικονομικά. Στη συνέχεια, με ευλαβική συνέπεια, βάζει έστω και 20 € το μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα αυτή δεν περιμένει από τους άνδρες να αλλάξουν ή να σώσουν τη ζωή της (και αυτή δεν επιδιώκει να σώσει τις δίκες τους). Αγοράζει μόνη της τα δικά ποτά της στο μπαρ… και όταν κάποιος την καλεί σε δείπνο είναι έκπληκτη και συγκινημένη. Το κάνει αυτό επειδή συνειδητοποιεί ότι είναι ίση με έναν άνθρωπο – όχι καλύτερη ή χειρότερη από κάποιον, ενώ δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν. Είναι η τύπισσα που δεν θα βάλει τη ζωή ή τα σχέδια του ταξιδιού της σε αναμονή, μέχρι να βρει και ταίρι. Και αν τα πράγματα με το σύντροφο δεν λειτουργούν, δε σπαταλά το χρόνο της δυσφημίζοντάς τον, αλλά το δέχεται ως ένδειξη ότι απλά δεν της ταιριάζει.

ΙΧΘΥΣ

Είναι μια κυρία που έχει ένα πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή της και τη ζωή των γύρω της. Σβήνει την τηλεόραση όταν είναι στο τηλέφωνο και βάζει το τηλέφωνο μακριά όταν κάθεται απέναντι από κάποιον. Ρωτά τους γύρω της τι κάνουν και περιμένει την απάντηση. Όταν πρόκειται για την ίδια τη ζωή της, κάθεται με τον εαυτό της, για να δει πώς αισθάνεται για την κατεύθυνση που κινείται και για τις επιλογές που κάνει.

astrology.gr