Mόδα και στιλ για γυναίκες με περιφέρεια - Τι πρέπει να αποφεύγετε όταν διαλέγετε παντελόνι

H επιχείρηση «παντελόνι» μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση για κάθε σωματότυπο, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε και με την περίφημη μεσογειακή περιφέρεια.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως πρέπει να κρύβουμε το σώμα μας μέσα σε ριχτές μπλούζες και φαρδιά παντελόνια που δεν στρώνουν. Κάθε άλλο!

Κι ενώ τα paperbag pants είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, ο σκοπός είναι να αγαπάμε το σώμα μας και να το αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία.

Υπάρχουν ωστόσο μερικοί κανόνες που εξασφαλίζουν πιο αρμονικές εμφανίσεις και καλό είναι να τους υιοθετήσετε. Αγαπώντας πάντα το σώμα μας.

Οι στιλίστες μάς λένε πως οι γυναίκες με περιφέρεια πρέπει να αποφεύγουν τις πλαϊνές τσέπες στα υφασμάτινα παντελόνια, αλλά και τις πίσω τσέπες, που δεν στρώνουν και κάνουν το παντελόνι να δείχνει περίεργο.

Καλό είναι επίσης να αποφεύγονται οι πολύ φαρδιές ζώνες και να προτιμούμε αυτές που κλείνουν με κουμπί.

Το ύφασμα να μην είναι πολύ λεπτό, ώστε να μη διαγράφει, και το ιδανικό εδώ είναι το παντελόνι να κλείνει στο πλάι και όχι μπροστά.

Αν προσέξετε και το μήκος του να προσαρμόζεται στο ύψος και τον σωματότυπό σας αλλά και να έχει ελαστικότητα για τις καμπύλες σας, τότε η περιφέρεια γίνεται όπλο θηλυκότητας

newsbeast