7χρονη ζητάει φαγητό από τον Άγιο Βασίλη και «λυγίζει» το διαδίκτυο

  • Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019 08:52
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα πολλά από αυτά, που έχουμε στη ζωή μας, κάτι που, όπως μας δείχνει ένα εφτάχρονο κορίτσι από το Λίβερπουλ, είναι λάθος. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου το γράμμα του εφτάχρονου κοριτσιού, που ζητάει από τον Αγιο Βασίλη να φέρει στην οικογένειά της τα Χριστούγεννα φαγητό και στέγη.

Ειδικότερα, γράφει: «Αγαπητέ Αγιε Βασίλη, μπορείς να βοηθήσεις; Μπορούμε να έχουμε ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα; Η μαμά θέλει να είμαστε όλοι μαζί… Μπορείς να μας φέρεις φαγητό και μια ωραία κούκλα για τα Χριστούγεννα;».

Η επιστολή βρέθηκε σε Χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, που στήθηκε σε καφετέρια για τις παιδικές επιθυμίες και ευχές. Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης – Gerard Woodhouse- που άνοιξε την επιστολή δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση που του προκάλεσε το περιεχόμενο. Αμέσως έγινε κινητοποίηση έτσι ώστε η οικογένεια να περάσει μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων σε ξενοδοχείο και τα παιδιά να είναι όσο το δυνατόν πιο ανέμελα.

Ως τώρα τα παιδιά της οικογένειας έμεναν χωρίς τη μητέρα τους σε σπίτι συγγενή τους, όπως έγινε γνωστό. Η μητέρα, που ζει σε ξενώνα, είπε στον κ. Woodhouse ότι «δεν είχε ιδέα» ότι η κόρη της είχε γράψει την επιστολή και «δεν μπορεί να πιστέψει» την ανταπόκριση που είχε το γράμμα της.

Εν τέλει, μαζεύτηκαν περίπου 6.000 λίρες από δωρεές ως βοήθεια για την οικογένεια. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν!

olivemagazine.gr