Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω

Φέτος, τη βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο, αφού βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του The Voice, στη θέση του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος αποχώρησε πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του μουσικού talent show. Ο λόγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία έχει αποσπάσει θετικά σχόλια για την παρουσία της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να έχει την ίδια γνώμη, αφού δε δίστασε να παραδεχθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως δεν της αρέσει να βλέπει και να ακούει τον εαυτό της.

«Η τηλεόραση ήταν κάτι καινούργιο για μένα, δεν είχα σχέση μέχρι τότε και με έχει εκπλήξει ευχάριστα» δήλωσε. Για να προσθέσει: «Περνάω καλά και χαίρομαι πολύ που έρχομαι σε επαφή με νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν ένα όνειρο. Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά τους.

«Τα επεισόδια τα βλέπω για να ξέρω πως είναι γιατί ακόμα δεν έχω την αίσθηση πως γράφει αυτό που κάνω στην τηλεόραση» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Για να παραδεχθεί στη συνέχεια: «Γενικώς, όμως, δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω. Ούτε να με ακούω ούτε να με βλέπω πολύ. Το βλέπω μόνο για να διορθώνω κάποια πράγματα εάν και εφόσον τα καταλαβαίνω».