Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

  • Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 08:26
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Κρόνος και ο Ανάδρομος Ερμής σχηματίζουν μεταξύ τους Εξάγωνο και μας δίνουν την δύναμη και την θέληση να διεκδικήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας αποτελεσματικά! Ερωτικές επιστροφές μάλιστα, θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 3ου δεκαημέρου! Επιπλέον δύναμη και επιτυχία, μας προσφέρει το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται, όπως και τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα, ιδίως σε ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία βραδιά πάθους, με έναν πρώην έρωτα σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, πιθανόν να σε έχουν τρομάξει, ωστόσο θα συνεχίσεις να δίνεις την εντύπωση ενός πολύ δυνατού ανθρώπου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα! Οικονομικά απαλλάσσεσαι από δυσκολίες και άγχη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, είσαι απόλυτα ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις ήδη μία σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα! Παραδόξως σήμερα, θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω», αποφεύγοντας έτσι, εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό και ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις, αλλά και μία επιστροφή από το παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είσαι ένας άψογος συνάδελφος, με ισορροπημένη σκέψη και καταφέρνεις αυτό που θες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, μην χρησιμοποιείς υπεκφυγές, ρίχνοντας ευθύνες και βάρη στους άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, θα έχει επιτυχία και εσύ θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Απαλλάσσεσαι από παλαιότερα άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση, πολύ πιθανόν σήμερα, να εκφράσεις παράπονα! Νιώθεις πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη, ιδίως με έμπρακτο τρόπο και τώρα είσαι αποφασισμένος να κάνεις συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτή σου η συμπεριφορά, σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο και οι κατακτήσεις σου, θα είναι πολλές και αξιόλογες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κάποια χαρακτηριστικά σου, όπως εργασιομανής και τελειομανής, θα σου φέρουν και την απόλυτη επιτυχία στην καριέρα! Τα έσοδα σταδιακά αυξάνονται και τα έξοδα μειώνονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα , άψογη αντίληψη, αλλά και λύσεις για παλαιότερα θέματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αρκεί να μειώσεις την τάση έπαρσης που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή των άλλων, συνεχώς! Μπορείς να απολαύσεις ωστόσο, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν ανήκει στο παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και σίγουρα σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους φιλόδοξους στόχους σου! Οικονομικά, μπορεί να είσαι επιρρεπής σε σπατάλες, η τύχη όμως είναι με το μέρος σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η εύνοια σήμερα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και γενικά, όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, βρίσκεις λύσεις που αφορούν το σπίτι, όπως και σε παρελθοντικές εκκρεμότητες κάθε είδους! Όση αγάπη δώσεις σήμερα, τόση θα λάβεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μια ισχυρή τάση να ζεις στο ερωτικό παρελθόν σήμερα, όμως τα νέα είναι καλά! Καταφέρνεις και προσεγγίζεις ξανά έναν παλαιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, την φροντίδα και την ευαισθησία σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά θέματα, πρέπει να κατανικηθούν! Ένα οικονομικό πρόβλημα, θέλει νέες ιδέες για να καταπολεμηθεί και να λυθεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου, ακόμα και για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές προσεγγίσεις και γνωριμίες, απλά για λόγους καλοπέρασης! Λόγω διάθεσης για ανέμελο φλερτ και ερωτικό επιφανειακό παιχνίδι, μπορεί να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα ή για μία επανασύνδεση! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και μεταδίδεις με άνεση τις ανάγκες σου στο ταίρι σου και εκείνος κάνει τις επιθυμίες σου, πραγματικότητα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το επιχειρηματικό και εύστροφο μυαλό σου σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και τις δημόσιες σχέσεις σου! Πες όχι στο υπερβολικό άγχος και στη σύγχυση, εξαιτίας ενός μικρού οικονομικού προβλήματος που θα προκύψει!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του! Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα και απαιτητικότητα, αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί την σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις πιο ισχυρό το δέσιμο με τον σύντροφο σου σήμερα, αφού θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, λόγω της αγάπης και της αφοσίωσης του σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, η ιδιαίτερη γοητεία σου θα σου φέρει μία συναρπαστική γνωριμία ή μία επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις να διαχειρίζεσαι πολύ καλά τα χρήματά σου και έτσι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα! Στην εργασία, καλύτερα να αποφύγεις ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες αντιλήψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, διακρίνεσαι για την γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα, ακόμα και από άτομα που έχεις καιρό να επικοινωνήσεις και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, μηνύματα, όπως και χαρμόσυνες επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου, βρίσκετε λύσεις και πετυχαίνετε βελτίωση στην σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, η έπαρση και η ανεπάρκεια σωστού προγράμματος, μπορεί να εμποδίσουν την πρόοδο σου στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, γι’αυτό προσοχή! Είσαι αρκετά γενναιόδωρος και ορθώς βοηθάς αυτούς που έχουν οικονομική ανάγκη, αφού κι εσύ δεν θα στερηθείς κάτι, προσφέροντας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσει τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο, την σημερινή ημέρα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσοχή σήμερα στα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα! Πληθωρικός και έντονος συναισθηματισμός σε διακρίνει και απαιτεί διέξοδο μέσα από μία αγάπη κρυφή και ίσως παράνομη! Απολαμβάνεις αυτόν τον κίνδυνο του μυστικού έρωτα, όμως καλό θα είναι να φυλάγεσαι από αποκαλύψεις και κατ’επέκταση από απογοητεύσεις, ιδίως αν αυτό το άτομο, προέρχεται από το παρελθόν σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ δίνεις όλο σου το «είναι» στην εργασία, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, καλό είναι να προσφέρεις στους άλλους, αλλά όχι να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου! Υποστηρίζεις με πείσμα τις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις με πρωτοφανή ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται επιτέλους και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες και φλερτ, αναμένονται για σένα που είσαι ελεύθερος, όπως και μία επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν! Ωστόσο ίσως χαρακτηριστείς άστατος, στα ερωτικά σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και αντισυμβατικός! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις μπροστά και έτσι προλαβαίνεις όλα τα κακώς κείμενα, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μπορεί οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι, να μην μπορούν να σε κατανοήσουν, τελικά όμως οι ιδέες σου, αποδεικνύονται οι σωστότερες! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου και όλα μπορούν να γίνουν εφικτά σήμερα και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται και αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις σήμερα το ρόλο του «αφεντικού» και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες μόνος σου! Μπορεί να φανεί αυταρχική αυτή η τάση σου, ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και εσένα και το ταίρι σου! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ουσιαστικές και αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητας σου να προβάλλεσαι κοινωνικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λόγω του ορθολογικού, σοβαρού, ώριμου και υπολογιστικού σου νου, εκπληρώνεις επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχους! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να φερθείς με μεθοδικότητα και τυπικότητα στις υποχρεώσεις σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις σίγουρα ευστροφία και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται, όπως και επικοινωνία, με άτομα από το παρελθόν σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφο σου, είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα! Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς την συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψη σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες, τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα, αλλά και επαφή με μία παλιά αγάπη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το έξυπνο μυαλό σου, τα εκφραστικά σου ταλέντα και οι ιδέες σου, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία! Προσοχή πολύ σε έξοδα και ανούσιες σπατάλες σήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr