Ποια ζώδια είναι τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας

  • Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ξέρεις, οικογενειακά τραπέζια, γιορτές, κοινωνικές περιστάσεις, γάμοι, βαφτίσια, στιγμές που όλοι η οικογένεια μαζεύεται γύρω από ένα τραπέζι, οι θείοι πίνουν, οι μπαμπάδες τρώνε και οι μαμάδες μιλάνε για την πρόοδο των παιδιών τους.

Όλοι γελάνε και καλοπερνάνε, μέχρι που φτάνει η στιγμή που το μαύρο πρόβατο θα σκάσει μύτη και το κλίμα θα αλλάξει. Μπορεί μια κουβέντα, μια κίνηση, ή απλά κάτι να πυροδοτίσει την ατμόσφαιρα και να σε κάνει τον αποδιοπομπαίο τράγο. Το μαύρο πρόβατο ή τέλος πάντων κάποιο αμνοερίφιο που είτε χαίρεται να γλεντάει φίλους και συγγενείς με μαεστρία, είτε απλά βιώνει μια μορφή ενδοοικογειακού bullying. Ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια που ξυπνάνε αυτά τα αισθήματα.

Υδροχόος

Δεν είσαι φτιαγμένος για την παράδοση, αυτά που θα πεις ίσως πληγώσουν τη μάνα σου που θέλει ένα εγγονάκι, εσύ ονειρεύεσαι καινοτομίες, νέες περιπέτειες και έχεις μια θέαση προς τη ζωή που δύσκολα κάποιος την πιάνει. Όλοι έρουν ότι είσαι έξυπνος, αλλά μπορείς να τσιτώσεις τόσο τον θείο σου που βρίσκεται απέναντι σε σημείο που να η φουσκωμένη του από το φαγητό κοιλιά να κάνει το κουμπί από το πουκάμισο να πεταχτεί και να σε χτυπήσει στο μάτι. Πρόσεχε τις κουβέντες σου μπροστά στους μεγάλους ανθρώπους, σέρνονται εγκεφαλικά.

Κριος

Εσύ ριψοκινδυνεύεις, δεν στέκεσαι πουθενά και κάνεις πάγματα και θάματα. Μπορεί κάποιος να σε συμπαθήσει και την ίδια στιγμή να σου ρίξει μια να πέσεις κάτω. Ναι, όχι βία στα γήπεδα, αλλά εσύ δεν έχεις τον Θεό σου. Κανείς δεν ξέρει από που να σε πιάσει και έχεις καλές πιθανότητες να τσαντίσεις κάποιον με κάτι που θα πεις και δεν θα είναι και τόσο καλά φιλτραρισμένο, ή με κάποια παρόρμηση σου που θα είναι ικανή να τινάξει ολόκληρο το σόι στον αέρα.

Τοξότης

Καλλιτεχνική, ευαίσθητη φύση, εκεί που την πιάνεις εκεί πάλι χάνεται και μπορεί εύκολα κάποιος να σε πρεξηγήσει. Δεν είναι οτι εκνευρίζεις κάποιον με τη συμπεριφορά σου απλά ερεθίζεις και ανάβεις τα αίματα με το πόσο στον κόσμο σου μπορείς και είσαι ώρες ώρες. Αν τα πάρεις στο κρανίο όμως τα πήρες και καλό θα ήταν αυτοί που θα σε στοχοποιήσουν να θυμούνται ότι κρατάς το τόξο, αλλά έχεις και βέλος.

marieclaire.gr