Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου

  • Κυριακή, 3 Νοέμβριος 2019 08:24
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Όμορφη Κυριακή σε όλους! Το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης με τον Χείρωνα, θα δώσει χαρά αλλά και θα κλείσει πληγές του παρελθόντος όλους τους τομείς της ζωής μας, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου (το προκαλεί ο Άρης που είναι στον Ζυγό) δεν σου αφήνει περιθώρια να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην καθημερινότητα. Περιόρισε τη νευρικότητά σου, για να αποφύγεις εντάσεις που μπορούν να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου αν δείξεις παραπάνω διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα να διώξεις την αδυναμία σου, να πάρεις αποφάσεις γιατί αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση όσων ακούς και βάλε τάξη στις δικές σου σκέψεις και απόψεις. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και σε βεβαιώνω αγαπημένε μου Ταύρε ότι με ότι ασχοληθείς θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Θέλεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου και βλέπεις κάποια στασιμότητα. Όλο αυτό σε εκνευρίζει. Ο εκνευρισμός δεν βοηθάει καθόλου στην κατανόηση των καταστάσεων. Το άγχος σου βέβαια είναι μεγάλο αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι είσαι ένα πολύ ευφυές άτομο που οι ιδέες που έχεις πάντα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις στις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό (ο Άρης που είναι στον Ζυγό) θα φέρει κάποιες απώλειες που σε αφορούν άμεσα. Οι αποκαλύψεις κάποιων γεγονότων φέρνουν κάποια κακόβουλα άτομα στην επιφάνεια. Απόφυγε να πάρεις θέση και να έρθεις σε αντιπαραθέσεις σε καταστάσεις που και εσύ τις θεωρείς ανάξιες. Δες με σοβαρότητα τις δικές σου προτεραιότητες και είναι βέβαιο ότι θα έχεις επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό θα σε ευνοήσει για να κάνεις πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με το καλό πλανητικό σκηνικό (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό) και με τις κινήσεις που έχεις κάνει αγαπημένε μου Λέοντα η ικανοποίηση που θα απολαύσεις, θα είναι σημαντική και ανάλογη των προσπαθειών σου που κάνεις τόσο καιρό. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις μην σε πτοήσουν καθόλου γιατί τα πράγματα τα έχεις βάλει όλα σε πολύ καλή σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο(με τον Ερμή στον Σκορπιό)που η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις διορθώσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιες καταστάσεις και γεγονότα που θα γίνουν σήμερα θα σε κάνουν να επικεντρωθείς στη μεγάλη επικινδυνότητα μιας σημαντικής υπόθεσης. Μπορείς να αποφύγεις τυχόν παγίδες, αν κρατήσεις τις υποθέσεις σου μακριά από άτομα που θέλουν να μάθουν και η περιέργειά τους μπορεί να σε βλάψει. Κάποιες υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται με πολύ καλή έκβαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου, θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει μερικές στιγμές να νιώθεις απογοήτευση σε πολλά επίπεδα και η μελαγχολία θα σε κυριεύει. Μην το κάνεις αυτό γιατί είσαι από τα πολύ δυναμικά ζώδια και ξέρεις πάντα τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. Προσπάθησε να εστιαστείς στις υποθέσεις σου για να μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου αγαπημένε Σκορπιέ σε ευνοεί αλλά οι ευθύνες σου, διαρκώς μεγαλώνουν και η πίεση που βιώνεις είναι μεγάλη. Μην αφήσεις τις αρνητικές σου σκέψεις να σε καταβάλουν αντιθέτως, περιόρισε τα νεύρα και πολύ σύντομα οι υποθέσεις σου θα πάρουν την μορφή που θέλεις και η επιτυχία θα είναι δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά βάζουν νερά. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρησε ότι κάνεις, για να μπορείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα προσπάθησε να μην αποφύγεις να αναβάλεις θέματα που πρέπει να λυθούν γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Κάνε σωστό προγραμματισμό και μίλησε με δικά σου άτομα που σε βεβαιώνω ότι θα δεχτείς την καλύτερη υποστήριξη τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που κάποια στιγμή θα αγχωθείς και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευρίζεσαι με κάποια πράγματα που μαθαίνεις, τα οποία δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Όλο αυτό στο προκαλεί ο Άρης που είναι στον Ζυγό. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να τελειώνεις με όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά σου έχει γίνει πια καθημερινότητα εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες αγαπημένε Υδροχόε προκειμένου να κάνεις καλύτερες τις καταστάσεις που υπάρχουν στην ζωής σου και σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις περισσότερο τα αισθήματά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα ώστε να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η περίοδος είναι πολύ θετική για να μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα στους τομείς που είναι στάσιμοι και σε προβληματίζουν ακόμη. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και θα σου δώσει τόσο καλές ιδέες που θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να έρθει σήμερα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια νέα που μπορεί να μάθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr