3 μυστικά για να διαρκεί το άρωμά σας περισσότερο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μυρωδάτη αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και τονώνει τη διάθεσή μας. Και ποια γυναίκα δεν ήθελε το άρωμά της να διαρκεί αναλλοίωτο για περισσότερες ώρες; Μπορεί πολλές φορές να ευθύνεται η επιδερμίδα μας αν το άρωμα δεν διαρκεί πολύ ώρα πάνω μας, καθώς κάποιες φορές δεν συγκρατεί το ίδιο ικανοποιητικά όλες τις συστάσεις των αρωμάτων όμως υπάρχουν μερικά tips που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση.

1.Βαζελίνη Για να είστε σίγουρες ότι το άρωμά σας δεν θα εξατμιστεί αμέσως, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη βαζελίνη πριν την εφαρμογή του στα σημεία των παλμών, δηλαδή τα σημεία που εφαμόζουμε το άρωμά μας. Αυτό θα το αποτρέψει από το να εξατμιστεί αμέσως και έτσι θα διαρκέσει περισσότερη ώρα.

2.Αποθηκεύστε τα αρώματά σας σωστά

Αν συνηθίζετε να αποθηκεύετε τα αρώματά σας στο ντουλαπάκι του μπάνιου τότε κάνετε μεγάλο λάθος, αφού η ζέστη και η υγρασία κάνουν τα έλαια που περιέχει να εξατμίζονται. Αποθηκεύστε τα αρώματά σας σε σκιερό και δροσερό μέρος, μέσα στην αρχική τους συσκευασία όταν δεν τα χρησιμοποιείτε για αρκετό καιρό ώστε να μην έρχεται σε επαφή με την υγρασία και το φως του ήλιο τα οποία τα κάνουν να εξατμίζονται γρηγορότερα.

3.Ενυδατωθείτε

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι ιδανικό για την εφαρμογή αρώματος. Μετά το ντους σας, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα σώματος και ψεκαστείτε με το άρωμά σας όσο η επιδερμίδα σας είναι ελαφρώς νωπή ακόμη. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει καλά πριν φορέσετε τα ρούχα σας ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να ψεκάσετε και τα ρούχα σας με το άρωμα, ώστε να παραμείνει πάνω σας όλη την ημέρα.

marieclaire.gr