Ένας πατέρας που έγραψε γραμμα στον...εαυτό του για το πως πρέπει να βοηθα τη γυναίκα του που μόλις γέννησε

Το ότι έχει 3 παιδιά μαζί της, σημαίνει ότι ως σύζυγος έχει εμπειρία με τα μωρά και τη σωστή συμπεριφορά προς τη σύζυγό του και μηυτέρα και την εμπειρία του αυτή τη μοιράστηκε σαν γράμμα προς τον εαυτό του, στο facebook.

γράφει λοιπόν ο Ted Goder

1.Η γυναίκα σου είχε το μωρό σας για 9 μήνες στην κοιλιά της. Οπότε, μπορείς κι εσύ να έχεις το μωρό πάνω στην κοιλιά σου για εννιά μήνες και έτσι όχι μόνο θα βοηθάς κι εκείνη να ξεκουραστεί, άλλα θα δεθείς ακόμα περισσότερο μαζί του.

2. Η γυναίκα σου θηλάζει και είναι πολύ εξουθενωτικό για εκείνη. Οπότε, μπορείς να την βοηθήσεις όσο περισσότερο μπορείς με το άλλαγμα της πάνας. Θα το συνηθίσεις, μην φοβάσαι. Και θα αποτρέψεις έτσι τις ανισορροπίες και τη δυσαρέσκεια στη σχέση.

3. Μην ξεχνάς να της φτιάχνεις καφέ το πρωί. Ναι, μπορεί να μην προλάβει καν να τον πιει και να κρυώσει. Είναι όμως μια χειρονομία που δείχνει ότι την νοιάζεσαι.

4. Να της υπενθυμίζεις πόσο όμορφη είναι, ακόμη κι όταν παραπονιέται για τα παραπανίσια κιλά της. Να της λες συχνά ότι την θαυμάζεις και ότι είναι μια ηρωίδα.

5. Οι ορμόνες της οργιάζουν. Θα πει πράγματα που δεν τα εννοεί. Δείξε κατανόηση και γίνε ένας βράχος για εκείνη. Η κανονικότητα θα επιστρέψει σύντομα, μην ανησυχείς.