Mια συγκινητική ιστορία - Εστελνε καθημερινά μηνύματα στον νεκρό πατέρα της και έλαβε απάντηση

  • Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 08:30
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Μια γυναίκα από το Αρκάνσας των ΗΠΑ έχασε τον πατέρα της πριν από 4 χρόνια και έκτοτε του έστελνε μηνύματα στο κινητό του καθημερινά. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα έλαβε μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ.


Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι σίγουρα ένα γεγονός που κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται διαφορετικά. Για παράδειγμα, μια γυναίκα στις ΗΠΑ, που έχασε τον πατέρα της πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να του στέλνει καθημερινά μηνύματα στο τηλέφωνό του, θέλοντας έτσι να του περιγράφει την καθημερινότητά της. Όταν όμως έλαβε απάντηση από έναν άνδρα που θρηνούσε κι ο ίδιος την απώλεια της κόρης του σε τροχαίο δυστύχημα, έπαθε το σοκ της ζωής της.
 

Συγκεκριμένα, η 23χρονη Τσάστιτι Πάτερσον, από το Νιούπορτ έστειλε μήνυμα την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο παλιό τηλέφωνο του πατέρα της, παραμονή της τέταρτης επετείου από τον θάνατό του. «Γεια σου μπαμπά, εγώ είμαι. Αύριο θα είναι και πάλι μια δύσκολη μέρα» έγραψε η Πάτερσον, χωρίς φυσικά να περιμένει απάντηση. Στο μήνυμά της, η νεαρή γυναίκα αναφέρει όλα όσα της συνέβησαν μετά τον θάνατό του: από την μάχη της με τον καρκίνο, την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, το γεγονός πως βρήκε έναν σπουδαίο άνδρα στη ζωή της, κλείνοντας πως της λείπει κάθε μέρα.

Το τελευταίο μήνυμα της Τσάστιτι στον νεκρό πατέρα της ,όπου τον ενημερώνει για όλα όσα συνέβησαν από τον θάνατό του πριν από 4 χρόνια μέχρι σήμερα
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η 23χρονη Τσάστιτι έλαβε μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε με τίποτα στην ζωή της. Ένας άλλος άνδρας, που προφανώς είχε πάρει τον αριθμό τηλεφώνου του νεκρού πατέρα της, λάμβανε καθημερινά τα μηνύματά της και αποφάσισε να της απαντήσει, επειδή είχε συγκινηθεί πάρα πολύ από όλα όσα έγραφε και επειδή είχε βιώσει και ο ίδιος την απώλεια, χάνοντας την κόρη του πριν από 5 χρόνια σε ένα τροχαίο.

«Είσαι ο άγγελός μου»: Το μήνυμα που έλαβε από έναν άλλον πατέρα που είχε χάσει την κόρη του σε τροχαίο
Στο μήνυμά του, έγραψε: «Γεια σου αγαπημένη. Δεν είμαι ο πατέρας σου, αλλά λαμβάνω όλα σου τα μηνύματα εδώ και 4 χρόνια. Ανυπομονώ κάθε μέρα για τα πρωινά σου μηνύματα και τις βραδινές σου ενημερώσεις. Το όνομά μου είναι Μπραντ και έχασα την κόρη μου σε ένα τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2014 και τα μηνύματά σου με κράτησαν ζωντανό. Όταν μου γράφεις, είναι σαν ένα μήνυμα από τον Θεό» ανέφερε συνεχίζοντας: «Λυπάμαι που έχασες ένα τόσο δικό σου άτομο, αλλά έμαθα όλα αυτά τα πράγματα για σένα όλα αυτά τα χρόνια και σε παρακολουθούσα να μεγαλώνεις και να περνάς περισσότερα από όσα ο καθένας μας. Ήθελα να σου γράψω εδώ και χρόνια, αλλά δεν ήθελα να σου ραγίσω την καρδιά».


Η απάντηση που έλαβε και την σόκαρε

Το μήνυμα συνέχισε με τον Μπραντ να επαινεί την Τσάστιτι αποκαλώντας την, τον δικό του «άγγελο» μετά τον θάνατο της κόρης του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα. «Είσαι μια εξαιρετική γυναίκα και εύχομαι η κξόρη μου να είχε γίνει σαν εσένα. Σ’ ευχαριστώ για τις καθημερινές σου ενημερώσεις, μου θυμίζεις πως υπάρχει Θεός και πως δεν ήταν δικό του λάθος πως το κοριτσάκι μου έφυγε. Μου έστειλε εσένα, τον μικρό μου άγγελο και ήξερα πως αυτή η μέρα θα ερχόταν. Όλα θα πάνε καλά. Λυπάμαι που έπρεπε να περάσεις από όλο αυτό, αλλά αν σε κάνει να νιώσεις έστω και λίγο καλύτερα, είμαι πολύ περήφανος για σένα».

Viral η ανάρτησή της Τσάστιτι - Συγκίνησε χιλιάδες άτομα
Όπως ήταν λογικό, η Τσάστιτι σοκαρίστηκε από το συγκινητικό μήνυμα και μοιράστηκε την είδηση στο Facebook, την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 265.000 shares. Στην ανάρτησή της, έγραψε: «Έγραφα μήνυμα καθημερινά στον πατέρα μου για να τον ενημερώνω για το πώς ήταν η ημέρα μου, τα τελευταία 4 χρόνια. Σήμερα έλαβα το σημάδι πως όλα θα πάνε καλά και πως μπορώ πλέον να τον αφήσω να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η ανάρτησή της, ήταν λογικό να συγκινήσει χιλιάδες διαδικτυακούς αναγνώστες, με την νεαρή κοπέλα να αναφέρει πως θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της για να δείξει πως υπάρχει Θεός και πως μπορεί να της πήρε 4 ολόκληρα χρόνια για να το καταλάβει, αλλά εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή.
Πηγή: iefimerida.gr