Τέλεια φρύδια- Οι εύκολοι τρόποι για να τα κάνετε να δείχνουν φυσικά πυκνά και καλοσχηματισμένα

  • Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 10:06
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά στα top beauty trends και έχει αφήσει πίσω της έντονα κοψίματα, υπερβολική βάση-foundation στο πρόσωπο και γενικότερα τεχνικές και εφαρμογές προϊόντων που αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά.

Την τελευταία δεκαετία τα έντονα, πυκνά φρύδια είναι must. Και ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια το ζωγραφισμένο φρύδι, όπως το πρότεινε η eyebrow guru, makeup artist Huda, ήταν αυτό που ήθελαν οι περισσότερες να αποκτήσουν, σήμερα, το 2019 θέλουμε τα φρύδια να είναι φυσικά, πυκνά.

Με άλλα λόγια δε θέλουμε να είναι τέλειο. Δεν το κουρεύουμε για να το τετραγωνίσουμε στην αρχή του, ούτε αφαιρούμε από κάτω τρίχες, για να δημιουργήσουμε έντονο τόξο. Όσο πιο πυκνό, ατημέλητο, μακρύ και ατίθασο-τολμώ να πω-είναι, τόσο περισσότερο μας αρέσει.

Icons όπως η Emili Sindlev, η Leandra Medine αλλά και top models όπως η Kaia Gerber και η Gigi Hadid έχουν κάνει στην άκρη το τσιμπιδάκι φρυδιών και στη θέση του έχουν βάλει προϊόντα που βοηθούν στην ανάπτυξη της τρίχας ή που πετυχαίνουν φυσικό makeup αποτέλεσμα στο σχήμα.

Χρειάζεται καθημερινή, σχολαστική περιποίηση και φυσικά υπομονή για να ενεργοποιηθεί κάθε θύλακας τρίχας και το φρύδι να γίνει ξανά, όπως ήταν στα νεανικά μας χρόνια.

Νούμερο δύο ένα μολύβι ή μία σκιά σε απόχρωση που μοιάζει με αυτή των φρυδιών μας, είναι απαραίτητα προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το σχήμα που θέλουμε.

Δεν είμαστε αυστηρές στις γραμμές που δημιουργούμε, πατάμε πάνω στο φρύδι, γεμίζουμε τα κενά και πάντα σβήνουμε το προϊόν με τα δάχτυλά μας, για να δείχνει όσο ποιο φυσικό γίνεται.

Extra Tip: Αν έχετε ήδη πυκνά φρύδια και θέλετε το κάτι παραπάνω στο σχήμα τους, επενδύστε σε μία μάσκαρα φρυδιών. Χρησιμοποιήστε την, χτενίζοντάς τα προς τα πάνω. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

bovary.gr