Τα μυστικά της Νικόλ Κίντμαν για νεανική εμφάνιση μετά τα 50

Όσα χρόνια και να περάσουν η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα και μάλιστα για τους καλύτερους λόγους. Από τη δεκαετία του 90 έχει πρωταγωνιστήσει σε 10αδες blockbusters, όπως το Moulin Rouge, το The Hours και το Eyes Wide Shut, ενώ έχει αποσπάσει και αρκετά βραβεία για τις ερμηνείες της. Πώς προλαβαίνει να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό της για να δείχνει τόσο λαμπερή στα 51 της;

Φροντίζει πολύ τη διατροφή της
Η Νικόλ στηρίζεται πολύ στην κατανάλωση superfoods για να γεμίζει τον οργανισμό της με πλούσια θρεπτικά συστατικά. Γι’ αυτό και κάθε μέρα πίνει ένα σφηνάκι με χυμό τζίντζερ και ένα χυμό με σιταρόχορτο για να κρατά το ανοσοποιητικό της ισχυρό. Δεν ξεχνά επίσης ποτέ τα συμπληρώματα διατροφής της. «Παίρνω βιταμίνες. Πιστεύω ότι λειτουργούν και με κρατούν υγιή», λέει. «Ταξιδεύω πολύ, οπότε αυτό είναι μέρος του προγράμματός μου. Παίρνω μια πολυβιταμίνη και βιταμίνη C. Αισθάνομαι ότι έτσι βοηθάω το σώμα μου», εξηγεί.

Δεν παραμελεί τη γυμναστική της
Όπως έχει πει και στο παρελθόν αστειευόμενη, έχει καταφέρει να «επιζήσει» επειδή αφιερώνει χρόνο στη γυμναστική. «Μεγάλωσε με έναν πατέρα, που μάς ξυπνούσε με την αδερφή μου και μάς έλεγε ότι πρέπει να γυμναστούμε», λέει. «Μάς έκανε να πηγαίνουμε με τα πόδια στο σχολείο αντί να παίρνουμε το λεωφορείο – κάτι που τώρα το εκτιμώ, αλλά τότε σιχαινόμουν», συνεχίζει.

Τώρα λατρεύει το τρέξιμο, το τένις και τη γιόγκα. «Ακόμη και αν βρω μία ή μισή ώρα την ημέρα για να κάνω διαλογισμό ή να γυμναστώ, να κάνω γιόγκα, ή να κάποια μορφής άσκηση, μού φτάνει», λέει.

olivemagazine.gr