Tέσσερις φυσικές λύσεις για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

  • Κυριακή, 13 Οκτώβριος 2019 17:12
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Oι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες είναι σαν να έχετε την αντίστοιχη “good hair day” για το πρόσωπό σας. Λίγη μάσκαρα που θα τονίσει το βλέμμα σας και το look σας θα δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο ακόμη και αν είχατε μια νύχτα με λίγες ώρες ύπνου. Όμως δυστυχώς, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά μας μεγαλώνοντας, έτσι και οι βλεφαρίδες μας αρχίζουν να μειώνονται και να δείχνουν λιγότερο πυκνές. Η έλλειψη βιταμινών, οι ορμονικές διαταραχές αλλά και οι φυσιολογικές ηλικιακές επιδράσεις, επηρεάζουν την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων μας.

Ευτυχώς η φύση προσφέρει πλούσια τα μυστικά της για την ενίσχυση του οργανισμού μας με φυσικό τρόπο για την ομορφιά μας. Με τα παρακάτω φυσικά συστατικά, οι βλεφαρίδες σας θα γίνουν πιο πυκνές και μακριές σε μόλις 2 εβδομάδες χρήσης. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα βουρτσάκι βλεφαρίδων σαν αυτό για την εφαρμογή της μάσκαρα, ώστε να βεβαιώνεστε ότι απλώνετε σωστά το υλικό σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας.

1.Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες και για την ενίσχυση της τριχοφυίας στα μαλλιά αλλά και τα φρύδια. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το καστορέλαιο έχει τις ίδιες ιδιότητες και για τις βλεφαρίδες σας. Χρησιμοποιείστε το κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, με το ειδικό βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες και θα δείτε σε λίγες μόλις ημέρες μεγάλη διαφορά στις βλεφαρίδες σας, καθώς θα γίνουν πιο πυκνές και μακριές.

2.Δενδρολίβανο

Το δενδρολίβανο έχει θρεπτικές ιδιότητες για τις βλεφαρίδες κάτι που τις βοηθά να δείχνουν πιο μακριές αφού μεγαλώνουν γρηγορότερα. Με τη χρήση καστορέλαιου θα διαπιστώσετε σε μόλις λίγες ημέρες ότι έχετε αποκτήσει πυκνότερες βλεφαρίδες.

3. Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο εκτός από λάμψη, χαρίζει και θρέψη στις βλεφαρίδες αλλά και τα μαλλιά σας. Η δράση του είναι ευεργετική σε πολλά επίπεδα για τον οργανισμό μας, ενώ η λάμψη που χαρίζει στις βλεφαρίδες σας, τις δείχνει ακόμη πιο πυκνές.

4.Δαφνέλαιο

Το δαφνέλαιο δεν είναι ευεργετικό μόνο για τα μαλλιά σας αλλά και για τις βλεφαρίδες σας, ενώ έχει παράλληλα διπλή δράση: τις θρέφει αλλά και τις σκουραίνει. Οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πιο σκούρες, σαν να τις έχετε βάψει.

marieclaire.gr