Πρωτοπόρα ακτιβίστρια διατροφής μετέτρεψε το food blog της σε μια αυτοκρατορία

  • Δευτέρα, 7 Οκτώβριος 2019 09:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Η Vani Hari είναι μια πρωτοπόρα ακτιβίστρια σε θέματα διατροφής καθώς και συγγραφέας του βιβλίου «The Food Babe Way».

Η όμορφη food blogger με την απήχηση που έχει στο κοινό της έχει επηρεάσει ακόμα και το πώς οι γίγαντες των τροφίμων, όπως η Kraft, η Subway, η Chipotle, η Chick-fil-A και η Starbucks, δημιουργούν τα προϊόντα τους, οδηγώντας τους σε πιο υγιεινές πολιτικές.

Ζει στη Βόρεια Καρολίνα και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να μιλήσει για την υγεία και την ευαισθητοποίηση της υγιεινής διατροφής.

Η Hari είναι η συγγραφέας του βιβλίου, The Food Babe Way: Break Free from the Hidden Toxins in Your Food and Lose Weight, Look Years Younger, and Get Healthy in Just 21 Days.

H 40χρονη πρώην σύμβουλος επιχειρήσεων, «διαχειρίζεται» μια «στρατιά» ερασιτεχνών διατροφολόγων οι οποίοι ελέγχουν το blog της, Food Babe, για να ενημερωθούν σχετικά με το ποια συστατικά των τροφίμων δεν είναι ασφαλή, ώστε να ξεκινήσει η διαμαρτυρία εναντίον τους.

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «ερευνητή» που καθορίζει ποια συστατικά είναι τοξικά. Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά καταφέρνει εντός ημέρας να συγκεντρώσει 5.000 υπογραφές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της «δύναμης» της είναι το γεγονός πως πέρυσι απαίτησε απ’ την αλυσίδα Subway να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αζοδικαρβοναμίδιο στα φαγητά τους.

newmoney.gr