Πόσα χρήματα είχε η Meghan Markle πριν γνωρίσει το Harry;

H Μeghan Markle πριν παντρευτεί τον Harry ήταν ηθοποιός και τα έσοδά της προέρχονταν από το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η περιουσία της πριν παντρευτεί λοιπόν τον Πρίγκιπα τον Μάιο του 2018 ανερχόταν σε 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Η περιουσία του συζύγου της εκτιμάται στα 32,5 εκατομμύρια ευρώ. Το οικονομικό κενό ανάμεσά τους ήταν μεγάλο.

H αμοιβή της Markle για κάθε επεισόδιο του σήριαλ Suits κέρδιζε 40 000 ευρώ και συμμετείχε σε 100 επεισόδια, επομένως οι ετήσιες απολαβές της ήταν περίπου 362.000 ευρώ. Από την ταινία Remember Me στην οποία συμμετείχε μαζί με τον Robert Patinson έλαβε ως αμοιβή 150 000 ευρώ. Για την ταινία μικρού μήκους The Candidate η αμοβή της ήταν 138.000 ευρώ και για το φιλμ The Boys and Girls Guide to Getting Down 124 000 ευρώ. Εκτός από αυτές τις ταινίες η Markle συμμετείχε και στις ταινίες Horrible Bosses, Random Encounters και Dysfunctional Friends με υποστηρικτικούς ρόλους καθώς και στις σειρές 90210, CSI: Miami, CSI: NY and Knight Rider.

Όσον αφορά στα έσοδα από το προσωπικό της blog που λεγόταν The Tig και έγραφε συμβουλές διατροφής, θέματα wellness, μόδα και ταξίδια ανέρχονταν σε 65 000 ευρώ. Τέλος, η Markle είχε μια συμφωνία με το καναδικό κατάστημα Reitmans για το οποίο σχεδίασε δυο κολεξιόν με την τελευταία να λανσάρεται το 2016 και αφορούσε ρούχα από οικολογικό δέρμα.

marieclaire.gr