Τα 3 ζώδια που δεν έχουν κόμπλεξ με τα κιλά και τις καμπύλες τους

  • Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2019 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν γυναίκες χυμώδεις, με καμπύλες και κάποια κιλά παραπάνω, ωστόσο δεν στερούνται γοητείας και ταμπεραμέντου. Είναι sexy και μπορούν να ελκύσουν ένα άντρα, κυρίως με την αυτοπεποίθηση που βγάζουν, την σιγουριά τους, αλλά και την αγάπη που τρέφουν για τον ίδιο τους τον εαυτό. Τρία είναι λοιπόν τα ζώδια που μπορούν να ισχυριστούν με μεγάλη ευκολία, ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το «ζουμερό» κορμί τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Ταυρίνα αγαπά τα φαγητά, τα γλυκά, τις λιχουδιές και όλων των ειδών τις απολαύσεις. Είναι από τις καλύτερες μαγείρισσες και ζαχαροπλάστισσες κι η τάση της να παίρνει εύκολα κιλά είναι γνωστή. Δεν έχεις όμως κανένα κόμπλεξ με το βάρος της και υποστηρίζει τον εαυτό της. Θα φορέσει τα ρούχα που εκείνη θέλει και θα αναδείξει τις καμπύλες της, ανεξάρτητα αν είναι φτιαγμένα για γυναίκες πιο αδύνατες.

ΛΕΩΝ
Η Λιονταρίνα θέλει να λάμπει και να ξεχωρίζει. Όπως και η γυναίκα Ταύρος, έτσι και εκείνη θέλει να περνάει καλά, να διασκεδάζει και δεν κάθεται να ασχοληθεί για το αν έχει κάποια παραπανίσια κιλά. Σιγά μην την εμπόδιζε στο να μπαίνει σε έναν χώρο με αυτοπεποίθηση και ύφος και να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Οι άντρες της το αναγνωρίζουν αυτό, καθώς το φλογερό της ταμπεραμέντο αλλά και ότι ξέρει τι θέλει και δείχνει να πατάει στα πόδια της αυτόματα την φέρνει ένα σκαλί παραπάνω στις αντρικές προτιμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Τοξοτίνα από την άλλη είναι η γυναίκα που αν έχει κάποια κιλά παραπάνω, δεν την νοιάζει. Είναι εκείνη που δεν θα ακούσει την γνώμη κανενός. Θα φορέσει ό,τι θέλει, όπως το θέλει και δεν θα την ενδιαφέρουν ούτε τα σχόλια, ούτε τα βλέμματα. Υποστηρίζει τις επιλογές της, έχει αυτοπεποίθηση, τρέλα και πάνω απ’ όλα γελάει με την καρδιά της, οπότε κερδίζει στα σημεία πολλές άλλες με καλύτερο κορμί από το δικό της!

astrology