Η γυναίκα που έγινε αντικείμενο συζήτησης στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

  • Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 08:51
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Ένα δυνατό μήνυμα για τα πρότυπα ομορφιάς θέλησε να περάσει με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το plus size μοντέλο Tess Holiday.

Θέλοντας να δείξει σε όλους ότι καμία γυναίκα δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της, περπάτησε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα, φορώντας ένα φόρεμα που έγραφε «sample size» (ο όρος που  χρησιμοποιείται στη μόδα αναφερόμενος στις αναλογίες των skinny μοντέλων).

Το μοντέλο συνδύασε το φόρεμα της εταιρίας Becca McCharen-Tran με λευκά πέδιλα, κόκκινο κραγιόν, μπλε eyeliner, μπλε σκουλαρίκια και το μαλλί της πιασμένο αλογοουρά.

Η Tess δεν έχει πάψει στιγμή να δηλώνει ότι νιώθει άνετα με το σώμα και τις αναλογίες της και μάλιστα αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram με κοινωνικά μηνύματα.

Στο παρελθόν τα είχε βάλει με την εταιρεία εσωρούχων Victoria´s Secret λέγοντας: «Διαιωνίζουν αυτό ακριβώς που είναι στραβό στην Αμερική και την κοινωνία γενικά, το ότι πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη εμφάνιση- όπως οι άγγελοι της Victoria´s Secret Angel- για να νιώθεις όμορφη και να είσαι σέξι».

newsbeast