Το trend στο χρώμα που αναβαθμίζει αμέσως την εικόνα κάθε δωματίου

  • Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 08:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Oι τοίχοι του σπιτιού είναι το φόντο των σκηνών της καθημερινότητάς μας μέσα σε αυτό.

Το χρώμα τους έχει σημασία: πολλές φορές, γίνεται η λεπτομέρεια που επηρεάζει την διάθεσή μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

To να βάψεις έναν τοίχο είναι μια διαδικασία απλή: το να βάψεις έναν τοίχο με το χρώμα που θα κάνει τη διαφορά και θα μεταμορφώσει το χώρο, είναι κάτι που απαιτεί φαντασία.

Αν ξέρεις τι ατμόσφαιρα θες να αποπνέει ο χώρος σου, μπορείς να κάνεις εύκολα την σωστή επιλογή χρώματος, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αν θέλετε τη νέα σεζόν να ανανεώσετε την όψη κάθε δωματίου του σπιτιού, χωρίς να αλλάξετε τα έπιπλα ή τα διακοσμητικά του αξεσουάρ, τότε δώστε έμφαση στο χρώμα του.

Τις τελευταίες σεζόν, οι διακοσμητές μάς δίνουν πολλές επιλογές: τα χρώματα που βάφουν τους τοίχους του σπιτιού καλύπτουν όλη την γκάμα των προτιμήσεων και αναγκών, σε αισθητικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο τοίχος θα πρέπει να βάφεται στο χρώμα που αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο και παράλληλα, λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία μας.

Ενα trend στο χρώμα του τοίχου κερδίζει διαρκώς έδαφος στις προτιμήσεις: βάφουμε τον τοίχο μας σε δύο χρώματα (half painted walls), δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον εφέ.

Το βάψιμο του τοίχου σε δύο χρώματα μπορεί να κάνει τον χώρο να δείχνει ακόμα μεγαλύτερος: το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το γραφείο, την τραπεζαρία.

Να δημιουργήσει μια ξεχωριστή γωνιά, σε όποιο σημείο του σπιτιού επιθυμείτε.

bovary.gr