Άνω κάτω έχει κάνει η Μέγκαν Μαρκλ το πρωτόκολλο των Ανακτόρων

Ακόμη και τον τρόπο που θα κάθονται οι επίσημοι καλεσμένοι των δείπνων των Ανακτόρων έχει φέρει πάνω κάτω η Μέγκαν Μαρκλ με τις απαιτήσεις της που καμία σχέση έχουν με το Πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

Έτσι, ενώ η βασιλική “ετικέτα” θέλει τα ζευγάρια να κάθονται χώρια προκειμένου να αποφεύγονται οι σκηνές οικειότητας ή τρυφερότητας που θα μπορούσαν να φέρουν αμηχανία στους καλεσμένους, η Μέγκαν απαίτησε να κάθεται πάντα δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Και όπως έχει αυτός πει, ό,τι θέλει η Μέγκαν το έχει.

Φυσικά, η Μέγκαν δεν είναι κάποια που δέχεται το “όχι” ως απάντηση και έτσι κατάφερε και έβαλε το χεράκι της ακόμη και στο πλάνο των θέσεων των καλεσμένων των επίσημων δείπνων, αναστατώνοντας τους το πρωτόκολλο και τα Ανάκτορα.

Η Μέγκαν, όπως λένε οι κοινωνικοί κύκλοι του Χάρι, εισέβαλε κυριολεκτικά και τα άλλαξε όλα θεωρώντας την “ετικέτα” παραδοσιακή και ελιτίστικη. Οι πιο επιεικείς μαζί της σχολιάζουν με οίκτο “δεν φταίει αυτή που είναι Αμερικανίδα”. Ωστόσο, οι πιο αυστηροί σταμάτησαν να την καλούν σε δείπνα καθώς δεν θέλουν η Δούκισσα του Σάσεξ να τους επιβάλει πού θα καθίσει στο δικό τους τραπέζι, σχολιάζει σοσιαλιτέ σε άρθρο της στην Daily Mail.

enikos.gr