Μήνας… δύο ταχυτήτων: Τι λένε τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

  • Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019 15:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Οι πλανήτες στην Παρθένο μας δίνουν τα παπούτσια στο χέρι (έως 14/9), ενώ από τις 15 Ερμής και Αφροδίτη στον Ζυγό ζητούν να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις και τις σχέσεις μας

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
«Κάθε Σεπτέµβρη θα δαγκώνεις ένα µήλο» τραγουδά ο Φοίβος ∆εληβοριάς, που κάτι ξέρει για το ξαφνικό κύµα wellness που έχεις καβαλήσει στις αρχές του µήνα. Η Νέα Σελήνη στις 28 σου φέρνει επαγγελµατικά και συναισθηµατικά παιχνίδια. Ευτυχώς γιατί, ως Κριός, είχες βαρεθεί τα crossfit videos.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Είτε δεν είχες άδεια τον Αύγουστο και πας διακοπές τώρα, είτε πάσχεις από τη γνωστή, χαριτωµένη ταυρίσια χρονοκαθυστέρηση: το πρώτο µισό του Σεπτέµβρη ζεις σε ρυθµούς summer loving. Οι πλανήτες στον 5ο οίκο σου σκορπάνε φλερτ και δηµιουργική έµπνευση δεξιά-αριστερά, οπότε αν είσαι σε σχέση, µήπως να έγραφες επιτέλους εκείνο το βιβλίο;

∆ίδυµοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 14 σε αναγκάζει να ρίξεις µια σοβαρή µατιά στην καριέρα σου – κι αν απεχθάνεσαι κάτι, αυτό είναι οι σοβαρές µατιές (γενικά). Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου στις 28 µαζί µε Ερµή και Αφροδίτη σου θυµίζουν τι εστί ∆ίδυµος: πληθώρα πιθανών φλερτ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Στις απρόσµενα πολλές κοινωνικές εξόδους του µήνα ζεις το δικό σου #squadgoals που ονειρευόσουν από τότε που το έκανε µόδα η Τέιλορ Σουίφτ. Ζήσ’ το, γιατί η Νέα Σελήνη στις 28 σε επαναφέρει στο καβούκι /σπίτι σου. Οι τοίχοι εκείνου του παιδικού δωµατίου δεν θα βαφτούν µόνοι τους, ε;

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Τα κακά νέα είναι ότι µε τόσους πλανήτες στο 2ο οίκο σου και τον Αρη παρκαρισµένο εκεί όλο το µήνα, τα µόνα ευρώ που θα σου µείνουν στα χέρια είναι αυτά της Μονόπολης. (Εντάξει, δεν παίρνω και όρκο). Τα καλά νέα είναι ότι κερδίζεις στη Μονόπολη. Αλλά και ότι θα περάσεις καλά ξοδεύοντας τα λεφτά σου, ψεύτικα και µη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεµβρίου)
Αυτό το µήνα µαθαίνεις να δίνεις προτεραιότητα σε σένα. Και αυτό είναι ένα πολύ χρήσιµο µάθηµα για τους Παρθένους – περισσότερο από τα YouTube tutorials για οριγκάµι που συνήθως παρακολουθείς. Απλά πρόσεχε, γιατί µε τον Αρη στο ζώδιό σου ένας απλός καβγάς στα µέσα του µήνα µπορεί να οδηγήσει µέχρι και σε χωρισµό. You have been warned.

Ζυγός (23 Σεπτεµβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Αν κλειστείς κάπου τις πρώτες 14 µέρες του µήνα ώστε να αποφύγεις τις κρίσεις ανασφάλειας και τους πρώην που ενδέχεται να κάνουν εµφάνιση, µια χαρά θα πάει ο Σεπτέµβριος. H Νέα Σελήνη στις 28 στο Ζυγό σε βοηθά να αναγεννηθείς σαν άλλος chic φοίνικας από τις designer στάχτες σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεµβρίου)
Πέρασες τον Αύγουστο κυνηγώντας επαγγελµατικές ευκαιρίες και τώρα πρέπει να φροντίσεις τους εν δυνάµει πελάτες σου, δηλαδή δεν µπορείς να συνεχίσεις να ποστάρεις ό,τι σου καπνίσει στα social media, έχεις µια επαγγελµατική περσόνα να διατηρήσεις. Μισείς το networking αλλά όχι τα έξτρα λεφτά που σου αποφέρει όπως µισείς τις σχέσεις αλλά όχι το σεξ.

Τοξότης (22 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου)
Κάτι που ξεχνάµε όλοι µαγεµένοι από τον µποέµ χαρακτήρα σου είναι ότι ως ζώδιο της φωτιάς είσαι εξαιρετικά φιλόδοξη. Με Ερµή, Αφροδίτη και Αρη στον τοµέα της καριέρας, θα µας το θυµίσεις. Απλά πρόσεχε τι (και ποιον) αφήνεις πίσω σου για να περάσεις ακόµα ένα βράδυ στο γραφείο…

Αιγόκερως (22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Είναι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ανάδροµοι στο ζώδιό σου; Είναι. Είναι το δεύτερο µισό του µήνα γεµάτο ευκαιρίες και ανοίγµατα στα εργασιακά; Είναι. Μη νοιάζεσαι για καθυστερήσεις, αναποδιές και µελαγχολικές Κυριακές: κι αν χιονίζει και αν βρέχει, το αγριοκάτσικο αντέχει.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Κι εσύ σαν τους Λέοντες ξοδεύεις τα ευρώ σου σαν να έρχεται zombie apocalypse και καµιά πιστωτική δεν θα σου ζητήσει να πληρώσεις τις δόσεις αύριο. ∆εν ξέρω, ίσως και να έρχεται. Εκείνο που ξέρω είναι ότι έχεις κλείσει εισιτήρια για ταξιδάκι προς το τέλος του µήνα. Ισως για να αποφύγεις το zombie apocalypse; Χµ…

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι περισσότεροι βιώνουν την Πανσέληνο στο ζώδιό τους ως το κλείσιµο ενός κύκλου. Εσύ έχεις τρεις πλανήτες στον 7ο οίκο σου και έχεις δει και «Dark», οπότε ξέρεις πως το τέλος, στην πραγµατικότητα, είναι η αρχή. Ολα παίζονται!

marieclaire.gr