Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα ερωτευτούν το φθινόπωρο του 2019

Το φθινόπωρο είναι μια νέα αρχή -και ας λένε όλοι ότι ο χρόνος αλλάζει τον Ιανουάριο. Αυτή την εποχή, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο σπίτι της με τον αγαπημένο ρομαντικό Ζυγό (από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019) για να κηρύξει και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όσα «χτίσατε» το καλοκαίρι πιθανότατα θα εξαφανιστούν με τις πρώτες ψιχάλες. Καλύτερα. Κάντε χώρο για τα καινούργια. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ισορροπία, την αρμονία και τη συντροφικότητα. Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, σας επιτρέπει να κάνετε νέες σχέσεις και να είστε ευτυχισμένοι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζυγός θα ζήσει στο πετσί του το μεγάλο love story, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνών πλανήτης του, τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης θα τα δούμε σε κάθε εκδοχή. Οπότε αφεθείτε, ερωτευτείτε, φιληθείτε κάτω από τα αστέρια, κάντε έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι ‘αυτό είναι αυτονόητο ότι θα ζήσει και αυτός έναν μεγάλο έρωτα. Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί, απολαμβάνουν τη σταθερότητα και νιώθουν την ανάγκη να ερωτεύονται. Το ζώδιο λατρεύει τη συντροφικότητα και σίγουρα αυτό το φθινόπωρο θα την βρει.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Επειδή ο Κριός βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από τον Ζυγό (ή έξι ζώδια μακριά από αυτόν), αυτή η διέλευση θα επηρεάσει έντονα και το ζώδιο της φωτιάς. Παρορμητικό και τολμηρό ζώδιο, ο Κριός θα φλερτάρει με αρκετά άτομα, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί αυτός/ή που θα τραβήξει την προσοχή του. Αλλά με την Αφροδίτη στο Ζυγό, ο Κριός μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη να αναπτύξει μια ισχυρή σχέση βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για τον ερωτισμό του. Ως ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ταύρο, ο Σκορπιός θα επηρεαστεί επίσης από την Αφροδίτη στον Ζυγό. Ο Σκορπιός αυτό το φθινόπωρο θα απελευθερώσει την πιο ρομαντική και ευάλωτη πλευρά του και θα βγει να.. παίξει. Και ένα είναι βέβαιο. Θα ερωτευτεί αυτόν/ή που θέλει.

iefimerida.gr