Έριξε το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων από βράχο της Σαντορίνης γιατί η καλή του τον… χώρισε

  • Τρίτη, 13 Αύγουστος 2019 11:16
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ελλάδα

Πέντε χιλιάδες δολάρια Αυστραλίας (3.000 ευρώ) κόστιζε το δαχτυλίδι που μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να αγοράσει ένας νεαρός ηλεκτρολόγος από την Αυστραλία για να της κάνει πρόταση γάμου στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου.

Όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει, ο αποκαρδιωμένος Brendan Beasley έκανε την κίνηση-ματ: έριξε το δαχτυλίδι στη θάλασσα από βράχο της Σαντορίνης, από το σημείο όπου είχε προγραμματίσει να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του.

Ο νεαρός από το Σίδνεϊ είχε σχεδιάσει κρυφά το ταξίδι στην Ελλάδα, ένα όνειρο ζωής για κείνον και την πρώην του πια που του κόστισε πάνω από 6.000 ευρώ. Λίγες μέρες όμως πριν την αναχώρησή τους, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν!

«Μετά από τρία χρόνια μαζί, και για εντελώς κανέναν λόγο, αποφάσισε να με αφήσει», δήλωσε στο news.com.au, «αποσβολώθηκα, γιατί της είχα αγοράσει το δαχτυλίδι και μας είχα κλείσει κι ένα ταξίδι-έκπληξη στη Σαντορίνη για την πρόταση γάμου, γιατί αυτή ήθελε πάντα να αρραβωνιαστούμε εκεί».

Ο 25χρονος αποφάσισε ωστόσο να κάνει μόνος του το ταξίδι, καθώς κρίμα να πάνε τόσα έξοδα χαμένα. «Δεν ήξερε τίποτα για το σχέδιό μου και εγώ δεν ήθελα να της πω για το ταξίδι και το δαχτυλίδι, γιατί θα γύριζε πιθανότατα πίσω σε μένα και δεν ήθελα να γυρίσει για κάτι τέτοιο. Οπότε δυο μέρες πριν ξεκινήσω το ταξίδι, της είπα για το ταξίδι, αλλά όχι για το δαχτυλίδι».

Φτάνοντας λοιπόν στο γραφικό σημείο όπου σκεφτόταν να της κάνει πρόταση, πήρε τη δαπανηρή πρωτοβουλία να ρίξει το δαχτυλίδι στο νερό. «Ήθελα να το ξεφορτωθώ το δαχτυλίδι. Μου κόστισε πολλά λεφτά, αλλά τη στιγμή που το έριξα στη θάλασσα ένα μεγάλο βάρος έφυγε από τους ώμους μου».

Στη Σαντορίνη γνώρισε μάλιστα μια Καναδή και πλέον είναι μαζί…

newsbeast.gr