Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου

  • Τετάρτη, 7 Αύγουστος 2019 09:57
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σήμερα η μέρα μυρίζει πιο Καλοκαίρι από ποτέ! Χαρά και αισιοδοξία λοιπόν, μπορούν να απολαύσουν άπλετη τύχη, τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου Δεκαημέρου, αφού το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φέρνει μόνο καλά και κεφάτα νέα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία,, υπόσχονται σε σένα φίλε Κριέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις , δημιουργία και άπειρη λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου, περισσότερο από ποτέ! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και έχεις έντονη ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται, από την απίστευτη γοητεία και λάμψη σου! Ετοιμάσου για άπειρες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετά λάθη στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, λόγω ανέμελων και υπερβολικών εξόδων! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, αγαπητέ Ταύρε, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου προκαλούν ανασφάλεια! Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που θα έχεις την εύνοια που χρειαζόσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σε απασχολήσει ξανά σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για συμβίωση και επίλυση παλαιών διαφορών με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικόςκαι απόλυτα ικανός με ό,τι κι αν καταπιαστείς! Ενδεχομένως να υπάρχουν επιπλέον έξοδα, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς, συγγενείς και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες και μία καθησυχαστική είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά από το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θες συναισθηματική επικοινωνία και επαφή, περισσότερο από ποτέ και ναι, την πετυχαίνεις και η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σου, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, λόγω των ικανών εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή!Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα! Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στον σεξουλικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις! Τύχη θα έχεις, επίσης στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση κι αν αποφασίσεις σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις διορθώνονται, βελτιώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, λαμπερός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και κάνε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα απολαύσεις τον ερωτικό τομέα, αφού οι συνέπειες θα είναι μόνο θετικές για σένα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς , να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση που θα σε χαροποιήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικός και οικονομικός τομέας, είναι στα καλύτερα τους! Μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ικανοποιημένος και θα νιώσεις δυνατός, ψυχικά και ικανός να το πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Κινήσου παρασκηνιακά όσο μπορείς και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τρυφερά γοητευτικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις για σένα! Ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά! Πιθανόν μάλιστα, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει όλη σου τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κρυφές σχέσεις, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αφηρημένος και κάνεις λάθη! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον! Οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου. Νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει και πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παρεξηγήσεις παλαιότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεις και βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο ή να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες και ικανοποιείς απόλυτα τον σύντροφο σου, ο οποίος μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ταπεραμέντο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, διορθώνεις σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Οικονομικά έχεις τύχη, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φίλε Σκορπιέ, θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Οι προσπάθειες και οι ώριμες αποφάσεις, επιτέλους επιβραβεύονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, σε συγκινεί και μάλιστα πολύ πιθανόν, να μιλήσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και για ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση επί μακρόν και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη θα σου φέρει άπειρες επαγγελματικές ευκαιρίες, για επιτυχία! Οικονομικά παίρνεις αποφάσεις και κάνεις κινήσεις που θα σε ωφελήσουν και τώρα και στο μέλλον!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου δίνει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις ξανά την αισιοδοξία σου! Η κοινωνικότητα σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας σήμερα συνδέεται άρρηκτα με την περιπέτεια και την καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την γοητεία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις μία νέα αρχή και καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, μετακινήσεις ή σπουδές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φίλε Αιγόκερε, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα! Η τύχη είναι με το μέρος σου, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τις βαθιές και μεγάλες σου επιθυμίες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα, αλλά και την πειθώ σου, σε επαφές και επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και κρυφούς πόθους! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στην σχέση σου, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην καριέρα, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα φέρει λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις! Αν πρόσφατα υπήρξε μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα θα λυθεί, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο άτομο! Θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου και θα πάρεις σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στην ζωή σου, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την διάθεση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρχει ανανέωση στην σχέση σου, η οποία βελτιώνεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες ή αυτός που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς το ταλέντο σου για συνεργασία και πετυχαίνεις υψηλους στόχους! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος και την ανασφάλεια!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Παίρνεις αποφάσεις και δραστηριοποιείσαι, φροντίζοντας τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και σωματικά! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, διότι αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια, αφού ασχολείσαι πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος!

Πηγή: oroskopos.gr