Ο λόγος που πρέπει να χρησιμοποιείτε δύο μάσκαρα σήμερα κιόλας

  • Τρίτη, 6 Αύγουστος 2019 18:24
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Μία από εκείνες τις τεχνικές που εφαρμόζουν οι πιο διάσημοι Έλληνες makeup artists σχετίζεται με το πιο basic καλλυντικό όλων, τη μάσκαρα: Ποτέ δεν χρησιμοποιούν μόνο μία!

Πάντα πίστευα πως η χρήση δύο μάσκαρα, θα δημιουργούσε εφέ αράχνης στις βλεφαρίδες. Κι όμως οι κορυφαίοι makeup artists συνδυάζουν διαφορετικές φόρμουλες και χρώματα για να πετύχουν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Να πώς θα κάνετε και εσείς το ίδιο:

Για βλεφαρίδες που… μένουν στο ύψος τους!
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Εάν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι ανασηκωμένες και πραγματικά εντυπωσιακές, τότε θα πρέπει να σταματήσετε να φοβάστε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες! Εάν θέλετε έπειτα να διατηρήσετε την καμπύλη τους, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο μάσκαρα. Μετά την αγαπημένη σας φόρμουλα, απλώστε μία αδιάβροχη, για να βεβαιωθείτε ότι θα συνεχίζουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα για ώρες!

Για φυσικό αποτέλεσμα
Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί makeup artists αφού απλώσουν μία μαύρη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες, απλώνουν μία καφέ στις κάτω για να τονίσουν με φυσικό τρόπο το βλέμμα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Για εντυπωσιακό βλέμμα
Πολύ πριν οι πολύχρωμες βλεφαρίδες έρθουν στη μόδα, οι makeup artists χρησιμοποιούσαν στρατηγικά μάσκαρα σε διάφορα χρώματα για να τονίσουν το βλέμμα. Αφού απλώσετε την αγαπημένη σας μαύρη μάσκαρα, δοκιμάστε να απλώσετε λίγη μπλε, μοβ ή μπορντό μάσκαρα στις άκρες ή τη βάση των βλεφαρίδων. Μπορεί το χρώμα να είναι πολύ διακριτικό, αλλά είναι αρκετό για να τραβήξει την προσοχή όλων στα μάτια σας!

marieclaire.gr