Τεστ προσωπικότητας: Αναλόγως με τι ζώο βλέπεις στη φωτό, αποκαλύπτονται πολλά για το χαρακτήρα σου

  • Τρίτη, 30 Ιούλιος 2019 09:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Λένε ότι ο τρόπος που βλέπουμε μια εικόνα, μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά μας και το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Γι’ αυτό, ίσως, και τα τεστ προσωπικότητας έχουν αρκετό ενδιαφέρον.


Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά τεστ προσωπικότητας που μπορούν να μας βοηθήσουν να μάθουμε κάτι παραπάνω για εμάς ή να επιβεβαιώσουν ένα χαρακτηριστικό μας. Πολλοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι μέσα από εικόνες μπορούν να καταλάβουν καλύτερο τον άνθρωπο που μιλάνε. 

Η εικόνα για το τεστ προσωπικότητας
Μια εικόνα, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, στο «awakengr», και αποτελεί ένα ακόμη τεστ προσωπικότητας είναι αυτή: Ποιο είναι το πρώτο ζώο που βλέπετε;


Τεστ προσωπικότητας
Τι σημαίνει κάθε ζώο στο τεστ προσωπικότητας
Ζέβρα: Είστε ενεργητικοί και λειτουργείται με αυθορμητισμό. Είστε αστείοι και ξέρετε να περνάτε καλά. Βαριέστε, βέβαια, εύκολα, όταν δεν έχετε τι να κάνετε.

Γάτα: Μπορεί να φαίνεστε εσωστρεφείς, ωστόσο, δεν είστε. Απλά θέλετε να κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Δεν είστε φίλοι με τις πολλές συναναστροφές και σας αρέσει να βλέπετε τις καταστάσεις από απόσταση.

Πάπια: Είστε ένας αισιόδοξος άνθρωπος και πάντα βλέπετε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Αγαπάτε την περιπέτεια και ζείτε πάντα το τώρα.

Κοάλα: Ζείτε στον δικό σας μοναδικό ρυθμό και είστε πολύ ήρεμοι. Η ευγένεια και η ευαισθησία σας χαρακτηρίζει, ενώ προτιμάται μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι παρά ένα τρελό πάρτι.

Ελέφαντας: Είστε ένας άνθρωπος που νοιάζεστε για τους γύρω σας. Πιστοί και ευγενικοί, πάντα οι γύρω σας ξέρουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσάς.

Αρκούδα: Η ηθική παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας. Είστε συντηρητικοί και λατρεύετε την παράδοση. Δεν σας αρέσει η βαβούρα και προτιμάτε να παρατηρείτε τους γύρω σας. Και εσείς είστε ένας άνθρωπος που μπορούν να βασιστούν γύρω σας.

Καμηλοπάρδαλη: Κοινωνικοί και άκρως προσαρμοστικοί. Μπορεί να φαίνεστε μες στην τρελή χαρά, αλλά είστε και αρκετά ευαίσθητοι. Δεν θέλετε με τίποτα να πλήξετε και σας αρέσουν οι αλλαγές.

Γουρούνι: Σας αρέσει να είστε μόνοι και ανεξάρτητοι. Ευφυής που δίνουν προσοχή στην λεπτομέρεια και απίστευτη μνήμη. Η αλήθεια είναι πως δεν τα πάτε και πολύ καλά με τους άλλους.

Κουνέλι: Δημιουργικοί και χαρούμενοι. Είστε η χαρά της ζωής, ο άνθρωπος που θέλουν όλοι φίλοι. Καταλαβαίνετε τους γύρω σας και μπορείτε να συντονιστείτε μαζί τους.

Λιοντάρι: Γεννημένοι ηγέτες. Εχετε πειθώ και κυριαρχικές τάσεις, οι οποίες μερικές φορές καταπιέζουν τους άλλους.

Κουκουβάγια: Οργανωτικοί και τελειομανείς. Είστε από τους ανθρώπους που δεν θέλουν πολλά πολλά με τους γύρω τους και προτιμάτε να είστε πιο απομακρυσμένοι από το να αισθανθείτε άβολα σε κοινωνικές καταστάσεις.
Πηγή: iefimerida.gr